Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
Nj, copak ty…ty jsi tu skoro jedinej, kdo pravidelne sexuje
To dela hodne
Jinak jsme tu samy trosky bez sexu ![]()
@Adull píše: Více
Njn, naše nadrženka aby se neozvala.
![]()
Víš, že to není vůbec hezké, vytahovat se na nás celibátniky?!
![]()
@Fukitol píše: Více
Ako ich potom manazujes?
Tiez si to v sebe trocha riesim, ako sa nenechat vysat ![]()
Preto ma to zaujima.
@Mkmkz píše: Více
Taky mě to zajímá
Můj šéf má třeba tolik meetingů, že bych se z toho úplně složila.
Mě stačí „manageovat“ jen pár Indů a jsem z toho na prášky.
Kdybych to měla dělat dlouhodobě, musela bych si platit armádu terapeutů
Příspěvek upraven 21.05.26 v 19:25
@Luxusnixicht píše: Více
uz jsem to psal drive, sex je zabavou chudych. Takze lidi tu jsou vyfutrovany petitisicovkama ![]()
@Adull píše: Více
Ale nevypadá to, ze to na tebe ma pozitivní vliv ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
Na písmeno N se dostat nedá, pokud ho nemáš v basicu a u Fukitola jsem si taky myslela, že ho bude mít a má něco jiného ![]()
@Mkmkz píše: Více
uplne normalne, nejsem zadny stydlin, co se boji na nekoho promluvit.
Ja ale spis ty lidi vedu nez manazuju. Umim je nadchnout pro vec, urcim jake od nich potrebuju vystupy a dam jim volnost jak k nim dojit. Kdyz je potreba, tak vic specifikuju moje ocekavani nebo jim dam nejaka voditka, kdyz s necim nemuzou hnout. Navic je vyhoda, ze pracuju s inteligentnimi lidmi, co jsou odbornici v tom co delaji, casto o tom vi mnohem vic nez ja. Ja mam zodpovednost za vysledky. Kdyz nekdo opravdu netahne, tak nemam problem ho vymenit.
Ta introverze se spis projevuje v tom, ze nepotrebuju byt stredem pozornosti a pak ze rad si dobijim baterky aktivitami, kde muzu byt sam bez lidi: padlovani na mori, freeriding na lyzich, sam nekam projet na motorce atd.
@Anonymní píše: Více
Dá se na to dostat, jen trochu poměnit mindset. Ne, že to úplně otočíš ze sady S na celou sadu Intuitive, to bych asi ani nechtěla.
Mimochodem trochu jsem potlačila svoje Judgment, vědomě nechávám věci být a plynout, ale trochu mi v tom pomáhají AD, že tlumí mou obsesivní touhu po struktuře a řádu
![]()
Příspěvek upraven 21.05.26 v 19:40
@Anonymní píše: Více
ja vize mam, obcas jsou to uplne halucinace ![]()
@Baby.Lasagne píše: Více
No vidíš, já se učím tu organizovanost a děsně mě to nebaví, ale je to potřeba je to asi snazší než to vizionářství.