Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15903
30.6.26 14:31
@jege píše: Více

Na rozcilovani postacil i Helmut :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.6.26 14:36

Dlouho tu nebyl Pirko :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.6.26 14:37
@Luxusnixicht píše: Více

:D Cim dal tim lepsi. ***** ze seznamky chce fotky dcery, švagrove a kamosky, protoze vi, ze tato Česka mu za tu zadost verbalne po hube rozhodne nedá a pokud je neposle, alespoň se te požadavce zasměje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
30.6.26 14:38
@zmrzlik píše: Více

Vid… :,( Snad se nekdy taky ukaze… :think: :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
30.6.26 14:41
@MyMelody píše: Více

Je proste zvedavy a bezprostredni :nevim: :jazyk: Ja bych taky chtela videt jeho rodinu a kamarady :nevim: :* A klidne bych mu to poslala, vsak o nic nejde, vsechny si beztak muze najit na FB, Instagramu atd…ale musely by s tim poslanim slouhlasit dotycne a ptat se kazdeho zvlast nebudu :D Zase tak nutne to neni. At si je vyhleda sam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.6.26 14:43

A chce videt i tatínka, kamaráda, brachu a syna, když je zvědavý a bezprostřední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
30.6.26 14:48

Hele nevim…on reagoval na to, ze jsem mu napsala, kdo ho videl a to byla kamaradka, svagrova a dcera…kdybych napsala tatu, treba by ho taky zminil :nevim: Treba mi chtel jen dat najevo, ze neni uplne koser ukazovat jeho fotky bez jeho souhlasu…coz ma asi pravdu…napsal, ze jsem se predtim mohla zeptat. To neni Helmi, kterej mi napsal, ze jeho nahou fotku muzu klidne ukazat nejake sve kamaradce :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.6.26 14:49

@Luxusnixicht Son, kdy má přijet Andy a jak je to dlouho, kdy Helmut mlčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.6.26 14:55

Videlo ho myslím i odsud par lidi, ja ho taky před rokem videla…na druhé strane, když ty fotky uz lidi znají a vadí mu to, což jde pochopit, minimálně mas na neho jistou malinkatou pojistku, ze jeho ksicht tve okolí zna, kdyby mu ruplo v hlavě, u takových pacosu jeden nikdy nevi. O tom, ze bych s někým jak on nerandila, se rozepisovat nemusím, :) ty to mas hozeno přesně opačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
30.6.26 15:30
@Klopotkova píše: Více

Vitej zpet :kytka: Andy ma prijet v sobotu, ale zatim nejsme pevne domluveni…jak ho znam, bude cekat, jestli se ozvu ja :lol: A v pondeli napise, ze jsem se neozvala :lol: :cert: Helmut mlci 8. tydnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15903
30.6.26 15:38

Ja to ted beru tak, ze tam byla ta chemie a ze mi muze pomoci od Helmuta…nevim, zda bych do toho jeste sla, kdyby se nestalo to s Helmutem…buhvi :think: A taky myslim, ze pokud je nekdo leta na seznamce, na Instagramu a pod, tak nejake ukazani jeho fotky blizkym lidem, by ho nemelo nejak rozhodit…neni to prece zadnej tajnej agent :D Ani zenac, kterej chce bejt v utajeni…takze me taky jeho reakce prekvapila…a presne, ono to muze byt i potencialne nebezpecne, takhle randit s nekym ze seznamky…tenkrat pred prvni schuzkou, jsem poslala jeho fotku i kamaradovi, kdyby neco :D Protoze preci jen se projevoval obcas zvlastne…a clovek nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.6.26 17:03

Tak moji fotku by dozajista nechtěl! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
30.6.26 17:04
😬 ☠️ 😁
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37496
30.6.26 17:59

Ano, tak se na Vás musí, tvrdě a nekompromisně! :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.26 18:07

Evidentně tam snaha, změnit věci, které mi vadí, není. Nezbývá, než to jednoduše přijmout. Jen doufám, že po této zkušenosti změní svůj přístup k seznamování a najde si někoho v dostupnější vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová