Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Taky nechápu, proč si všichni myslí, že je to jen o sexu…s Helmutem jsem měla nejhezčí chvíle úplně v něčem jiném.
@jege píše: Více
Vytýkáš mi, že se zastávám lidí a jsem přátelská a nenavážím se do lidí, kteří si prochází rozchodem, to beru
Měla bych tu oplzle psát o broskvičkách a ukazovat mokasíny a ptát se na radu, urážet Sonarku a přesto jí zvát do postele, vytahovat tituly, aby lidi pochopili, že jsem chytrá, protože jinak to poznat není, zraňovat ženy, aby viděly, jakej jsem chlapík, ale při konfrontaci se nedokážu sám postavit bez pomoci té blbé Malině
A pořád nesmyslně vyhrožovat sebevraždou, aby mě lidi litovali!
Příspěvek upraven 12.07.26 v 15:17
@MyMelody píše: Více
Já si nenabila pusu
Jen už nedokážu chtít někoho, kdo mě opustil ( pokud to není švarný Andy
) A hlavně díky tomu, že to udělal, jsem to dokázala vidět s odstupem…
@Adull píše: Více
Ale já se tím bavím, nenechám toho, takže ti to píšu přímo, když náznak nechápeš. Můžeš mít klidně zadek v kalhotách velikosti 36, ale slovník máš horší než Růžičková, ale ta měla alespoň velké srdce, to u tebe nehrozí, leda ten velkej batoh plný nějaké bolesti soudě podle toho posledního příspěvku.
@Andelskej_Satan píše: Více
Líto? A proč?
Já nepotřebuju za každou cenu mít někoho, jako ty a nelovím v každé diskuzi…jen jsem byla zamilovaná, to se stává.
@Luxusnixicht píše: Více
To neres:) ten zbytek - ala Klopca - nebudu ani komentovat
@Cvrček4576 píše: Více
A to víš, že jo
…
V realitě jsi asi neviditelná… nespí s tebou podle toho cos psala ani tvůj manžel.. milence naháníš a utikaji co jim nohy stačí…a tak na sebe musíš upozorňovat za každou cenu aspoň tady… tak si posluž…je mi tě fakt lito…: ![]()
Příspěvek upraven 12.07.26 v 15:26