Milujeme second handy

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
28.1.13 19:05

U nás žádný sekáč není, ale jednou jsem naběhla do jednoho v Táboře a objevila svetr od Ralph Lauren v mé velikosti a ve skvělém stavu :mrgreen: (loňská kolekce) :mrgreen:

narvala bych se do něj i kdyby to bylo esko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.1.13 19:06

Ahooj hoky, taky moc ráda nakupuji v sekáčích, bydlím teda na vesnici, ale když jdu do města tak se musím jít podívat a občas nějaký luxus kousek ulovííííím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 19:07

@Potápka no tak to máš dobrý, já bych to taky nechtěla jako super výdělek, jen aby mi to pokrylo náklady a když budu dva litry v plusu tak dobrý :mrgreen:

Já teda neviděla snad nikdy akci za 20 :( je u nás velko hrabák, a tam občas mají výprodej za 10, je to o štěstí, holce jsem tam koupila super kabát na jaro, sobě vlastně taky ;) a prckovi koberec se silnicema taky za 10 :lol: jinak je to tady bída :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10054
28.1.13 19:07

@sunnyho.motylek - kdepak, to má jedna paní takovej krámek. Prostě naveze zboží, pošle SMS, že jsou žoky a my jedeme vybírat. Jako pro každýho to není, ale já jsem tam nadšená - jede nás vždycky parta a děsně se u toho bavíme. :lol:

Sem tam chodím do Triatexu (nebo jak se to jmenuje), tam se taky dá ulovit. Ale upřímně? Mě i některý sekáče přijdou sakra drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.1.13 19:09

A ještě holky, nekouká na vás nikdo divně když kupujete v sekáčích? stydíte se za to, a jsou lidi kterým by jste se nepřiznali? já ne, mám každého v sedince :lol: teda musím se přiznat že kupuju i v normálních obchodech, většinou na nátlak manžela, ale už si pomalu na ty sekáče zvyká a trvalo to jen 20 let :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
28.1.13 19:11

@Potápka Jo tak to mě taky, ten do kterýho chodím když není ta akce vše za tolik a tolik tak je fakt drahej, takže jedině vychytat akci, ale to je pak vše třeba za dvacku a to je nákup, všechno ne jen oblčení, ale i věci do domácnosti atd ani si to nezkouším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339

Tak já se přiznám, že jsem na sekáče taky ulítlá. Kousek od nás ve městě mají v jednom každý pátek vše za 10,–. Takže nejmladší má za 10,– oteplovačky, já super svetr DOLCE GABBANA, kluci mikiny ADIDAS aj. Dokonce jsem tam jednou koupila nejmladšímu tričko ještě s visačkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402

@CokeLady Ahoj, ve kterém městě blízko Prahy bydlíš? Já taky ráda synovi koupím občas něco v sekáči (ale ne vrstvy přímo na tělíčko, bodíčky kupuju nové). Bydlíme kousek od 15.Exitu D1. Ráda bych si nechala doporučit. Pracovala jsem před MD v centru a tam ty ceny byly šílené. Skoro jako za věci nové. A na sebe bych taky ráda něco pořídila. Jsem tlustší po porodu a kupovat si novou celou výbavu opravdu nehodlám :-). Tak předem díky. J.

Klidně mi pošli SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Potápka píše:
@sunnyho.motylek - kdepak, to má jedna paní takovej krámek. Prostě naveze zboží, pošle SMS, že jsou žoky a my jedeme vybírat. Jako pro každýho to není, ale já jsem tam nadšená - jede nás vždycky parta a děsně se u toho bavíme. :lol:Sem tam chodím do Triatexu (nebo jak se to jmenuje), tam se taky dá ulovit. Ale upřímně? Mě i některý sekáče přijdou sakra drahý.

no právě, mě taky :cert: u nás Belitex mi přijde drahý a u známé na malém městě, mají uplně super ceny, vždycky bych rozkopla PC když mi píše co a za kolik, a ještě třeba přiloží fotku :zed: :mrgreen: :mrgreen: sranda, přeju ji to ;)

• Citovat
  • Upravit
14871
28.1.13 19:12

@K.Black já se za to teda vůbec nestydím, nakupuju i v normál obchodech, ale to se zase snažím vychytat slevy a výprodeje :-)
co znám kámošky tak každá z nich občas zajde do sekáče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.1.13 19:12

Holky ja vam zavidim te cit hledat :mrgreen: ja do sekace vlezla asi 2× za zivot a nikde nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.1.13 19:13

@K.Black Ne divné mi to nepřijde, jo jedna mamina když sem tam šla a byly sme na procházce tak když sem chtěla jít do sekáče tak mě skoro vynadala, že tam kupuju malému oblečení no každého věc, každej nemá prachy nakupovat miminku bodíčko za 200kč,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.1.13 19:17
@jesenka33 píše:
@Marka76 já mám po klukovi ale je to 140!!a větší…

A máš nějaké fotky-klidně bych si vzala. Pokud je to pěkné a za rozumnou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
28.1.13 19:17
@K.Black píše:
A ještě holky, nekouká na vás nikdo divně když kupujete v sekáčích? stydíte se za to, a jsou lidi kterým by jste se nepřiznali? já ne, mám každého v sedince :lol: teda musím se přiznat že kupuju i v normálních obchodech, většinou na nátlak manžela, ale už si pomalu na ty sekáče zvyká a trvalo to jen 20 let :mrgreen:

Nestydím :! Při spotřebě oblečení, jakou mají kluci, bysme buď byli o hladu, nebo by děcka měli v čem chodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.1.13 19:18
@berunkab3 píše:
Nestydím :! Při spotřebě oblečení, jakou mají kluci, bysme buď byli o hladu, nebo by děcka měli v čem chodit :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák