Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf
@LLenule111 píše:
@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf
Taky dobrá sranda a sedí mi to ![]()
@anahita píše:
Taky dobrá sranda a sedí mi to
Taky vedatoruju…jsem desne zvedavej tvor
…zkusim to taky, ale az 13. Tyden od OVU, takze 16tt podle doktora
a bez Cecka
…jinak u me je to tak, ze lunarni kalendář a stari krve se lisi..podle lunárního cekam kluka, podle krve holku, podle jonase nejspis kluk, podle rozrouciho briska spíš holka, podle toho, ze mi nic neni kluk
ale je fakt, ze 1. Tydny mi nylo zle..ale otazkou je, jestli to nebylo z toho leceni
![]()
Teď jsem si projela, jak to sedí na moje 1. těhotenství…vševhny tabulky - jasnej kluk…škoda, že byl malý neplánovaný, nevím, jak to bylo s OVU ![]()
A jentak pro zajímavost, kdybych otěhotněla o měsíc dřív, tak podle lunárního bych teď čekala holčičku…teď to mám tak 50 na 50
uvidíme, ale fyzicky jsme dělali vše pro holku ![]()
@Terkel hele mně všechno sedělo na kluka, i podle ovu to měl byt kluk. Nějak to nevyšlo
![]()
@Terkel píše:
Taky vedatoruju…jsem desne zvedavej tvor…zkusim to taky, ale az 13. Tyden od OVU, takze 16tt podle doktora
a bez Cecka
…jinak u me je to tak, ze lunarni kalendář a stari krve se lisi..podle lunárního cekam kluka, podle krve holku, podle jonase nejspis kluk, podle rozrouciho briska spíš holka, podle toho, ze mi nic neni kluk
ale je fakt, ze 1. Tydny mi nylo zle..ale otazkou je, jestli to nebylo z toho leceni
![]()
Za sebe mohl říct že téhotenství se synem bylo úplně jiné než s holkou. Ale ve všem. Ale bohužel i to je láhve ovlivnitelné a vysvětlitelné… Ovsem mé to od snad už 6tt utvrdilo, že to asi bude holka..
citisuse teď junák než s prvním? Nevolnosti, kvalita pleti, nálada… U prvního mi nebylo zle ani jednou teď do asi cca 12tt hodně. Pleť jsem měla hroznou. Ted popravě v životě nemusím nosit makeup ![]()
@anahita píše:
Za sebe mohl říct že téhotenství se synem bylo úplně jiné než s holkou. Ale ve všem. Ale bohužel i to je láhve ovlivnitelné a vysvětlitelné… Ovsem mé to od snad už 6tt utvrdilo, že to asi bude holka..citisuse teď junák než s prvním? Nevolnosti, kvalita pleti, nálada… U prvního mi nebylo zle ani jednou teď do asi cca 12tt hodně. Pleť jsem měla hroznou. Ted popravě v životě nemusím nosit makeup
Omlouvám se za hroznou gramatiku… Klávesnice na mobilu mi ubírá inteligenci
![]()
@Tableta jeeee…prej za to stejnak muzou chlapi
takze je jasny, co prijde u nas, když to nevyjde
![]()
@anahita taky se citim jinak, udivuje me jak je mi dobre..ksicht samej bedar, ale tenhle problem se objevil po vysazení antikoncepce a to dodavam, ze pred antikoncepci jsem s pleti nemela problem…po vysazeni jsem mela peknej hormonalni narez
…souseda mela taky obe těhotenství uplne jine a ma 2 kluky…o tom tel.mi povidej
![]()
Vcera velky UZ dopadl super, prcek se ma k svetu. Podle doktora jsme zdraví a je vse v pořádku
![]()
@LLenule111 píše:
@Terkel A už ti naznačili, na jaké pohlaví to vypadá?
Jeste ne…jdu na kontrolu za mesic, zeptam se ho, ci by mi uz nemohl aspon naznačit ![]()
Tak dneska vymizely bedary z tvare a plet se mi zaciina davat do kupy…tak je to jasny ![]()
Ahojky holky, co vytrvale sledují ![]()
malá rekapitulace a nové poznatky ![]()
Plánované těhotenství alá holčička rekapitulace… co bylo:
SEX: 31.7.20016, ovulace: 2.8.2016, klasika na misionaře BEZ ORGAZMU (jsem na sebe pyšnná
), z mužový strany sexualní abstinance do pohlavního styku neuvěřitelných 12 dní
STRAVA: zvýšené množství mléčných výrobků, občas vitámín Calcii carbonici alias vápník a Magnesii lactici alias magnesium oboje 0,5 (tablety), voda s citronem…snažili jsme se od konce Dubna, tak ke změně stravy došlo zhruba v polovině Května
DALŠÍ RADY: Muž se držel v teple, občas koupel v teplé vaně, žadné trenky, pořádné boxerky
__________________________________________________________________________________________
AKTUALIZACE
Dnes jsem od ovulace 13+2 a podle UZ 15+6, váha:66 (pred otehotnením 61-62) 171cm,
TABULKY:
FYZICKÝ STAV:
Nafotila jsem pro Vás bříško, aby jste samy mohly zhodnotit, jak to vypadá, pleť i vlasy a přidávám video s testem sody bikarbony (podle něj čekáme holčičku)
Fotky jsou pořízeny z časného ráno a telefonem, kvalita je podle toho odpovídající
…snad jsem na nic nezapomněla ![]()
Krásný den holky ![]()
Příspěvek upraven 03.11.16 v 10:12