Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
10.10.16 18:03

@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
10.10.16 18:57
@LLenule111 píše:
@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf

Taky dobrá sranda a sedí mi to :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.10.16 10:17
@anahita píše:
Taky dobrá sranda a sedí mi to :-P

Taky vedatoruju…jsem desne zvedavej tvor :lol:…zkusim to taky, ale az 13. Tyden od OVU, takze 16tt podle doktora :) a bez Cecka :lol:…jinak u me je to tak, ze lunarni kalendář a stari krve se lisi..podle lunárního cekam kluka, podle krve holku, podle jonase nejspis kluk, podle rozrouciho briska spíš holka, podle toho, ze mi nic neni kluk :lol: ale je fakt, ze 1. Tydny mi nylo zle..ale otazkou je, jestli to nebylo z toho leceni 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.10.16 10:47

Teď jsem si projela, jak to sedí na moje 1. těhotenství…vševhny tabulky - jasnej kluk…škoda, že byl malý neplánovaný, nevím, jak to bylo s OVU :lol:

A jentak pro zajímavost, kdybych otěhotněla o měsíc dřív, tak podle lunárního bych teď čekala holčičku…teď to mám tak 50 na 50 8o :lol: uvidíme, ale fyzicky jsme dělali vše pro holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
13.10.16 11:28

@Terkel hele mně všechno sedělo na kluka, i podle ovu to měl byt kluk. Nějak to nevyšlo :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
13.10.16 14:15
@Terkel píše:
Taky vedatoruju…jsem desne zvedavej tvor :lol:…zkusim to taky, ale az 13. Tyden od OVU, takze 16tt podle doktora :) a bez Cecka :lol:…jinak u me je to tak, ze lunarni kalendář a stari krve se lisi..podle lunárního cekam kluka, podle krve holku, podle jonase nejspis kluk, podle rozrouciho briska spíš holka, podle toho, ze mi nic neni kluk :lol: ale je fakt, ze 1. Tydny mi nylo zle..ale otazkou je, jestli to nebylo z toho leceni 8o :lol:

Za sebe mohl říct že téhotenství se synem bylo úplně jiné než s holkou. Ale ve všem. Ale bohužel i to je láhve ovlivnitelné a vysvětlitelné… Ovsem mé to od snad už 6tt utvrdilo, že to asi bude holka.. :-) citisuse teď junák než s prvním? Nevolnosti, kvalita pleti, nálada… U prvního mi nebylo zle ani jednou teď do asi cca 12tt hodně. Pleť jsem měla hroznou. Ted popravě v životě nemusím nosit makeup :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
13.10.16 14:17
@anahita píše:
Za sebe mohl říct že téhotenství se synem bylo úplně jiné než s holkou. Ale ve všem. Ale bohužel i to je láhve ovlivnitelné a vysvětlitelné… Ovsem mé to od snad už 6tt utvrdilo, že to asi bude holka.. :-) citisuse teď junák než s prvním? Nevolnosti, kvalita pleti, nálada… U prvního mi nebylo zle ani jednou teď do asi cca 12tt hodně. Pleť jsem měla hroznou. Ted popravě v životě nemusím nosit makeup :-))

Omlouvám se za hroznou gramatiku… Klávesnice na mobilu mi ubírá inteligenci :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.10.16 07:57

@Tableta jeeee…prej za to stejnak muzou chlapi :lol: takze je jasny, co prijde u nas, když to nevyjde :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.10.16 08:01

@anahita taky se citim jinak, udivuje me jak je mi dobre..ksicht samej bedar, ale tenhle problem se objevil po vysazení antikoncepce a to dodavam, ze pred antikoncepci jsem s pleti nemela problem…po vysazeni jsem mela peknej hormonalni narez 8o :lol:…souseda mela taky obe těhotenství uplne jine a ma 2 kluky…o tom tel.mi povidej :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.10.16 08:06

Vcera velky UZ dopadl super, prcek se ma k svetu. Podle doktora jsme zdraví a je vse v pořádku :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
14.10.16 13:57

@Terkel A už ti naznačili, na jaké pohlaví to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.10.16 19:32
@LLenule111 píše:
@Terkel A už ti naznačili, na jaké pohlaví to vypadá?

Jeste ne…jdu na kontrolu za mesic, zeptam se ho, ci by mi uz nemohl aspon naznačit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.10.16 08:06

Tak dneska vymizely bedary z tvare a plet se mi zaciina davat do kupy…tak je to jasny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 09:55

REKAPITULACE + AKTUALIZACE

Ahojky holky, co vytrvale sledují :mrgreen:
malá rekapitulace a nové poznatky :cert:

Plánované těhotenství alá holčička rekapitulace… co bylo:

SEX: 31.7.20016, ovulace: 2.8.2016, klasika na misionaře BEZ ORGAZMU (jsem na sebe pyšnná :mrgreen: ), z mužový strany sexualní abstinance do pohlavního styku neuvěřitelných 12 dní

STRAVA: zvýšené množství mléčných výrobků, občas vitámín Calcii carbonici alias vápník a Magnesii lactici alias magnesium oboje 0,5 (tablety), voda s citronem…snažili jsme se od konce Dubna, tak ke změně stravy došlo zhruba v polovině Května

DALŠÍ RADY: Muž se držel v teple, občas koupel v teplé vaně, žadné trenky, pořádné boxerky :lol: __________________________________________________________________________________________

AKTUALIZACE

Dnes jsem od ovulace 13+2 a podle UZ 15+6, váha:66 (pred otehotnením 61-62) 171cm,

TABULKY:

• lunarní kalendář tvrdí, že to je kluk
  • stáří krve tvrdí, že holka

FYZICKÝ STAV:

• Nemám žádné nevolnosti
  • Žádné extra chutě, jen mi přijde, že upřednostňuji mléčné výrobky (může být ze změny stravy)
  • Beďary z obličeje zcela úplně nevymizeli od doby, co jsem vysadila HA
  • Hojný počet beďarů v dekoltu
  • Únava se zlepšuje, ale stále je
  • rychlý růst nehtů a vlasů (vlasy mám od přírody jemné)
  • vlasy padají :roll: ale plešatá nejsem, mám velkou zásobu :mrgreen:
  • žádné problémy typu zácpy a jiných fyzických neduhů…dalo by se shrnou, že kromě únavy a beďáků mě nic netrápí

Nafotila jsem pro Vás bříško, aby jste samy mohly zhodnotit, jak to vypadá, pleť i vlasy a přidávám video s testem sody bikarbony (podle něj čekáme holčičku)
Fotky jsou pořízeny z časného ráno a telefonem, kvalita je podle toho odpovídající :roll:
…snad jsem na nic nezapomněla :lol:

Krásný den holky :kytka:

Příspěvek upraven 03.11.16 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.16 10:02

Nemám orgasmus nikdy :lol: a mám kluka :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek