Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný den maminky, snažilky a všem, kteří si počtou ![]()
s mužem jsme se rozhodli, že tomu našemu ďáblikovi pořídíme sourozence a napadlo mě, že by jsme mohli udělat z toho našeho snažení takový malý „experiment“ ![]()
Máme kluka a samozřejmě by jsme chtěli, aby měl sestřičku
Takže jsem projela net a našla pár mýtů…
Vysadila jsem antikoncepci koncem dubna, takže jsem si užila bláznivé cykly se vší parádou a to nemluvím o těhotenských neduhách…prostě hormony lítaly
![]()
V červenci 29. by měla přijít OVU takže podle mýtů…
28. se jde na věc, neboť další mýtus praví, že na holku před OVU a v sudý den na misionáře, bez orgasmu
…Takže, schválně, či se zadaří
sledujte diskusi, písnu výsledek ![]()
Holky, taky jste si nějaká „zaexperimentovala“?
Doufám, že Vás příspěvek trochu pobaví, protože skeptických článků už je více než dost
a všem přeji úsměv do života ![]()
Zatím ![]()
@Terkel dle všeho mám 2 holky.. když ale vidím, co mají ve spodkách, nějak nechápu, kde udělali soudruzi z NDR chybu
experimentuj, šance je 50:50 ![]()
Budu sledovat a pobavilo me to. Jen prosim, prosim, zadne prispevky primo z akce ![]()
Hele ale ja bych to vzala vic nez jeden den pred ovu, tak 3…no uvidite ![]()
@LucianS píše:
Budu sledovat a pobavilo me to. Jen prosim, prosim, zadne prispevky primo z akce
Tak pokud by posílala příspěvky z akce, tak je větší šance, že ten orgasmus nebude ![]()
@Terkel ale jsi na sebe tedy silně přísná vzdát se kvůli holce orgasmu. ![]()
@martina.se píše:
@Terkel dle všeho mám 2 holky.. když ale vidím, co mají ve spodkách, nějak nechápu, kde udělali soudruzi z NDR chybuexperimentuj, šance je 50:50
Také jeden náš syn by měl být holčička, ale v těch spodkách mu něco přebývá.
@Terkel držím palce ať to vyjde, bereš to skvěle s humorem a to se pak dobře daří.
![]()
Po nasazení takového arzenálu máš prakticky 50 % jistotu, že vám holka vyjde ![]()
To si pockam, jak dopadnete
Ja bych chtela k te nasi cacorce zas kluka, tak to budu muset taky takhle nastudovat ![]()
@Terkel přeji hodně štěstí
Ale mě se některé pověry lišili od pohlaví
Ještě bych chtěla dodat, že jsem velmi netrpělivá, takže se koukejte snažit, ať se to povede na první pokus ![]()
Budu sledovat.Nam to celkem nechtene klaplo podle sexu 2dny pred ovulaci (holcicka) a pri ni (kluk) ![]()