Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11596
3.11.16 10:08

@Terkel ahoj! :)
Teda.. :D to byly přípravy na holčičku! :) Tak holčičky ubírají na kráse, tak že by? :)
A UZ bys měla mít teď někdy, to už by ti mohli naznačit, co to asi bude, už by to vědět mohli, když se nebude schovávat. ;)
Jinak bez orgasmu je holka jo? To jsem ani nevěděla! :o
Tak my bychom chtěli kluka, naštěstí s orgasmem nemívám problémy, tak snad! :D

Příspěvek upraven 03.11.16 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:10

Test soda bikarbona

Nevim, zda se podari sem video nahrat, ale zkratka je na nem videt, ze neprobehla zadna reakce, neudelala se „pivni cepicka“ jako u kluka

Odkaz na porovnavaci videa:http://www.rehabilitace.info/…dete-mit-vy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:17
@Mango_Lassi píše:
Nemám orgasmus nikdy :lol: a mám kluka :P

teeeeda nikdy?? 8o ouu zkus posilování panevního dna, když pak správně „zatneš“ svaly, mělo by to jít lepší…držím pěsti a gratulace ke klukovi :kytka:
můj 1. je také kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.16 10:19
@Terkel píše:
teeeeda nikdy?? 8o ouu zkus posilování panevního dna, když pak správně „zatneš“ svaly, mělo by to jít lepší…držím pěsti a gratulace ke klukovi :kytka:
můj 1. je také kluk :mrgreen:

Já si nestěžuju. Mně to vůbec nechybí. Jen konstatuju, že jen nemít orgasmus na holku nestačí ;)

• Citovat
  • Upravit
2242
3.11.16 10:20

@Terkel :lol: :lol: :lol: :potlesk: Já se nemůžu dočkat, jak to dopadne… :-)

Info od nás: Po ZT jsem (hurá!) těhotná opět :-), dnes 8. tt, příští týden jdu na první ko u doktora (plná strachu, zda bude :srdce: ). Je mi špatně, ale podstatně líp oproti prvnímu těhotenství (chlapeček - zvracela jsem i 10× denně), zvracím teď minimálně. Držte palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
3.11.16 10:22

:-D :-D :-D… Já jsem četla, že s orgáčem se snáze otěhotní. Někdy mám někdy nemám při sexu. Záleží na poloze, ale při výrobě měl muž nařízeno mě když tak „dodělat jinak“ aby byl a obě děti byly na poprvé, tak čert ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:25
@butterfly88 píše:
@Terkel ahoj! :)
Teda.. :D to byly přípravy na holčičku! :) Tak holčičky ubírají na kráse, tak že by? :)
A UZ bys měla mít teď někdy, to už by ti mohli naznačit, co to asi bude, už by to vědět mohli, když se nebude schovávat. ;)
Jinak bez orgasmu je holka jo? To jsem ani nevěděla! :o
Tak my bychom chtěli kluka, naštěstí s orgasmem nemívám problémy, tak snad! :DPříspěvek upraven 03.11.16 v 10:10

Snad..jak říká chlap, dělali jsme holčičku, tak přes to vlak prostě nejede :lol:
něco jsme nastudovali a snažili jsme se tomu „pomoc“ :lol:
10.11. jdu na kontrolu, tak snad třeba něco vykoukne :mrgreen: náš malej ukazoval do poslední chvíle zadek a ne a ne se otočit, tak snad tenhle prcek se ukáže :D
držím pěsti s klukem…náš byl počat tak, že jsme na to hupli třeba 2× - 3× za den, několik dní po sobě, bez odříkání :lol:…je fakt, že jsme byli samy 2, tak na takovýhle věci byla energie a čas…teď už to není možné, rádi na naše"extrémy" vzpomínáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
3.11.16 10:29

@Terkel my se s přítelem téměř nevidíme, takže teď je to „plánování“ spíš jen vroucí přání. Jestli se nestane náhoda a neotěhotním, tak fakt plánování nastane až od července. Teď bychom byli vděčni za kluka, ale když to vyjde a bude to holka, bude nám to jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:33
@Mango_Lassi píše:
Já si nestěžuju. Mně to vůbec nechybí. Jen konstatuju, že jen nemít orgasmus na holku nestačí ;)

Proto ty další opatření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:37
@amille píše:
@Terkel :lol: :lol: :lol: :potlesk: Já se nemůžu dočkat, jak to dopadne… :-)Info od nás: Po ZT jsem (hurá!) těhotná opět :-), dnes 8. tt, příští týden jdu na první ko u doktora (plná strachu, zda bude :srdce: ). Je mi špatně, ale podstatně líp oproti prvnímu těhotenství (chlapeček - zvracela jsem i 10× denně), zvracím teď minimálně. Držte palečky!

jupíííííííí :dance: :dance: :hug: jsem strašně ráda, držím pěsti…určitě to vyjde!!! :srdce: :srdce: :* s porovnáním s prvním těhu mi je taky o mnoho lépe…myslíme na tebe a dej vědět, jak si dopadla u lékaře :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.11.16 10:40
@anahita píše: :-D :-D :-D… Já jsem četla, že s orgáčem se snáze otěhotní. Někdy mám někdy nemám při sexu. Záleží na poloze, ale při výrobě měl muž nařízeno mě když tak „dodělat jinak“ aby byl a obě děti byly na poprvé, tak čert ví

Taky jsem to četla, že to prý vyvolá vibrace, který pak „vcucávaj“ spermoše správným směrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
3.11.16 12:29
@Terkel píše:
Taky jsem to četla, že to prý vyvolá vibrace, který pak „vcucávaj“ spermoše správným směrem :lol:

nooo přesně tak :D, no každopádně po porodu už budeme dělat vše proto, aby se už nic nevcuclo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.11.16 12:46
@Mango_Lassi píše:
Nemám orgasmus nikdy :lol: a mám kluka :P

Já zase mám a máme tři holky. Podle všech rad a tabulek to je všelijak. Ale tahle diskuze mě baví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
3.11.16 13:08

Teda ta rekapitulace je hustá :mrgreen: Díky.)
Bedlibě sleduju, protože třetí musí být holka :lol:
Při druhém jsme také dělali holku, (je to kluk ) ale jen zbožným přáním a amatérsky, toto je ovšem profi návod ;)
Jen dotaz, o té 12-denní abstinenci jsem neslyšela, ta je proč? Vím že holčičí jsou pomalejší a klučičí rychlejší…
A jinak kdyby to byl kluk tak určitě nebud smutná, moji hoši jsou teď ti nejlepší parťáci na světě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.11.16 08:25

@anahita My taky :lol: ale nechce se mi uz do HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie