Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terkel ahoj! ![]()
Teda..
to byly přípravy na holčičku!
Tak holčičky ubírají na kráse, tak že by? ![]()
A UZ bys měla mít teď někdy, to už by ti mohli naznačit, co to asi bude, už by to vědět mohli, když se nebude schovávat. ![]()
Jinak bez orgasmu je holka jo? To jsem ani nevěděla! ![]()
Tak my bychom chtěli kluka, naštěstí s orgasmem nemívám problémy, tak snad! ![]()
Příspěvek upraven 03.11.16 v 10:10
Nevim, zda se podari sem video nahrat, ale zkratka je na nem videt, ze neprobehla zadna reakce, neudelala se „pivni cepicka“ jako u kluka
Odkaz na porovnavaci videa:http://www.rehabilitace.info/…dete-mit-vy/
@Mango_Lassi píše:
Nemám orgasmus nikdya mám kluka
teeeeda nikdy??
ouu zkus posilování panevního dna, když pak správně „zatneš“ svaly, mělo by to jít lepší…držím pěsti a gratulace ke klukovi ![]()
můj 1. je také kluk ![]()
@Terkel píše:
teeeeda nikdy??ouu zkus posilování panevního dna, když pak správně „zatneš“ svaly, mělo by to jít lepší…držím pěsti a gratulace ke klukovi
můj 1. je také kluk
Já si nestěžuju. Mně to vůbec nechybí. Jen konstatuju, že jen nemít orgasmus na holku nestačí ![]()
@Terkel
Já se nemůžu dočkat, jak to dopadne… ![]()
Info od nás: Po ZT jsem (hurá!) těhotná opět
, dnes 8. tt, příští týden jdu na první ko u doktora (plná strachu, zda bude
). Je mi špatně, ale podstatně líp oproti prvnímu těhotenství (chlapeček - zvracela jsem i 10× denně), zvracím teď minimálně. Držte palečky!
… Já jsem četla, že s orgáčem se snáze otěhotní. Někdy mám někdy nemám při sexu. Záleží na poloze, ale při výrobě měl muž nařízeno mě když tak „dodělat jinak“ aby byl a obě děti byly na poprvé, tak čert ví
@butterfly88 píše:
@Terkel ahoj!
Teda..to byly přípravy na holčičku!
Tak holčičky ubírají na kráse, tak že by?
A UZ bys měla mít teď někdy, to už by ti mohli naznačit, co to asi bude, už by to vědět mohli, když se nebude schovávat.
Jinak bez orgasmu je holka jo? To jsem ani nevěděla!
Tak my bychom chtěli kluka, naštěstí s orgasmem nemívám problémy, tak snad!Příspěvek upraven 03.11.16 v 10:10
Snad..jak říká chlap, dělali jsme holčičku, tak přes to vlak prostě nejede ![]()
něco jsme nastudovali a snažili jsme se tomu „pomoc“
…
10.11. jdu na kontrolu, tak snad třeba něco vykoukne
náš malej ukazoval do poslední chvíle zadek a ne a ne se otočit, tak snad tenhle prcek se ukáže ![]()
držím pěsti s klukem…náš byl počat tak, že jsme na to hupli třeba 2× - 3× za den, několik dní po sobě, bez odříkání
…je fakt, že jsme byli samy 2, tak na takovýhle věci byla energie a čas…teď už to není možné, rádi na naše"extrémy" vzpomínáme ![]()
@Terkel my se s přítelem téměř nevidíme, takže teď je to „plánování“ spíš jen vroucí přání. Jestli se nestane náhoda a neotěhotním, tak fakt plánování nastane až od července. Teď bychom byli vděčni za kluka, ale když to vyjde a bude to holka, bude nám to jedno. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já si nestěžuju. Mně to vůbec nechybí. Jen konstatuju, že jen nemít orgasmus na holku nestačí
Proto ty další opatření ![]()
@amille píše:
@Terkel![]()
![]()
![]()
Já se nemůžu dočkat, jak to dopadne…
Info od nás: Po ZT jsem (hurá!) těhotná opět
, dnes 8. tt, příští týden jdu na první ko u doktora (plná strachu, zda bude
). Je mi špatně, ale podstatně líp oproti prvnímu těhotenství (chlapeček - zvracela jsem i 10× denně), zvracím teď minimálně. Držte palečky!
jupíííííííí
jsem strašně ráda, držím pěsti…určitě to vyjde!!!
s porovnáním s prvním těhu mi je taky o mnoho lépe…myslíme na tebe a dej vědět, jak si dopadla u lékaře
![]()
@anahita píše:![]()
![]()
… Já jsem četla, že s orgáčem se snáze otěhotní. Někdy mám někdy nemám při sexu. Záleží na poloze, ale při výrobě měl muž nařízeno mě když tak „dodělat jinak“ aby byl a obě děti byly na poprvé, tak čert ví
Taky jsem to četla, že to prý vyvolá vibrace, který pak „vcucávaj“ spermoše správným směrem ![]()
@Terkel píše:
Taky jsem to četla, že to prý vyvolá vibrace, který pak „vcucávaj“ spermoše správným směrem
nooo přesně tak
, no každopádně po porodu už budeme dělat vše proto, aby se už nic nevcuclo ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nemám orgasmus nikdya mám kluka
Já zase mám a máme tři holky. Podle všech rad a tabulek to je všelijak. Ale tahle diskuze mě baví ![]()
Teda ta rekapitulace je hustá
Díky.)
Bedlibě sleduju, protože třetí musí být holka ![]()
Při druhém jsme také dělali holku, (je to kluk ) ale jen zbožným přáním a amatérsky, toto je ovšem profi návod ![]()
Jen dotaz, o té 12-denní abstinenci jsem neslyšela, ta je proč? Vím že holčičí jsou pomalejší a klučičí rychlejší…
A jinak kdyby to byl kluk tak určitě nebud smutná, moji hoši jsou teď ti nejlepší parťáci na světě ![]()