Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
17.11.16 09:21

@evíkkkk jeeeee, tak super :* hlavne, ze jste zdraví a dej urco vedet :srdce:

Dneska jsem podle utz 18tt s 8kg nahore a zajimavost: MUJ MUZ HUBNE, takze ukazkove jsme jak Staflik a Spagetka :lol:…těhotenství bez optizi, jediny, co me teda stve je rymicka! Ted jsem posledni 3 dny stravila na housenku, alias gauc, zamotana v perine..jen oci mi koukali :mrgreen: :lol:

1. Tehu jsem mela pekne pres teplicko, tak pro me obrovska zmena 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
23.11.16 20:26

@Terkel tak u nás vse v pořádku a potvrzeno 100% holcicka :P :srdce:
takze u nás to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.11.16 16:00

@evíkkkk Velikéééééé gratulace :hug: teď hlavně, ať jste holky v pořádku :srdce: Doufám, že u nás ty přípravy tak pomohly…My budeme vědět až 8.12 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.12.16 12:43

Ahoj holky, zdravíme s mužem :mavam:

Tak zítra už je den D a my by jsme se měli na beton dozvědět, jak se MIMIexperiment zdařil :dance:
Vkládám foto pro porovnávajdu a možné spekulace :lol: bříška z 1. těhu (nahoře) a dole nynější těhu :)

Hezký den :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
7.12.16 15:04

@Terkel No..už teda pěkný bříško :potlesk: Jak pak asi bude vypadat v posledním měsíci..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.12.16 15:48

@LLenule111 joooooo… tak to si taky rikam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
7.12.16 16:01

@Terkel Tak se pak nezapomeň ozvat :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
7.12.16 21:56

Tyyjo, já tuhle diskusi našla až dneska, čekám, jak to @Terkel dopadlo, a ono se to rozluští až zítra :D Skvělá detektivka!! Držím palce ;) Pomalu bychom s přítelem chtěli druhé, ráda bych holčičku, je to opravdu poučné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.12.16 06:09
@LLenule111 píše:
@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf

Tak podle tohoto na holčičku nemáme šanci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
8.12.16 09:26
@Little_Talker píše:
Tak podle tohoto na holčičku nemáme šanci :think:

Na tohle neexistuje fakt nic. Poprvé bych pošle toho měli mi holku a byl kluk :-) podle tvaru břicha to teď taky vypadá na kluka a bude holka. Jediné vo je divný je. Že u kluka mi vůbec nic nebylo. A pleť byla naprd. A teď u holky furt mdloby a těhu nevolnosti mám střídavě do teď 34tt. A pleť jak z reklamy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.12.16 08:37

Tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.12.16 09:43

KONEC MIMIEXPERIMENTU JE TADY

Ahojda holčičky,

tak je tu konečně „konec“ experimentu a my s mužem Vám s velkou radostí oznamujeme, že čekáme holčičku :srdce: :dance: zdravá, krásná a čilá :lol:

Rádi by jsme závěr pronesli závěrečnou řeč :mrgreen:

Pokuď chcete ovlivnit pohlaví, zkus te to..nic tím nezkazíte a je to prča.
Na každou ženskou zabírá něco jiného, tak zkoušejte vše :lol:
Hlavní důležitá věc, psychika je potvora, tak si to hlavně nepřejte hystericky a nevěšte hlavu, když se nezadaří…přeci jenom zvyšujete šanci o procentíčka, ale nikdy ne na 100% :hug:

Pozorujte se v těhotenství s mírou…babský řeči opravdu nefungují u každého :mrgreen:
mě bylo špatně na začátku, ale to se dá připsat těžkému startu…Jinak mě v těhu nic netrápilo, bez zvracení a žádné tělesné neduhy, teda občas nespavost :) nemám skoro žádný chlupy na nohou a mám bedary na zádech, dekoltu a obličeji 8o :lol:

Zkrátíme to a přejeme hodně štěstí, skvělé svátky a ať se Vám jen a jen daří :* :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
9.12.16 11:52

Ahoj. Moc s chlapem gratulujeme! Ať je vše v pořádku až do konce a krásné Vánoce přejeme :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
9.12.16 12:06

@Terkel tak gratulace. Nyni se nabizi otazka. Pokud bys nepodstoupila vse vyse uvedene, byla by to taky holka? :lol: ale tvuj experiment me bavilo sledovat. Tak at se male dari. Pekne svatky a po porodu ocekavame fotodokumentaci vysledku experimentu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.12.16 12:28

@Terkel :kytka: :kytka: :kytka: gratuluji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí