Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evíkkkk jeeeee, tak super
hlavne, ze jste zdraví a dej urco vedet ![]()
Dneska jsem podle utz 18tt s 8kg nahore a zajimavost: MUJ MUZ HUBNE, takze ukazkove jsme jak Staflik a Spagetka
…těhotenství bez optizi, jediny, co me teda stve je rymicka! Ted jsem posledni 3 dny stravila na housenku, alias gauc, zamotana v perine..jen oci mi koukali
![]()
1. Tehu jsem mela pekne pres teplicko, tak pro me obrovska zmena
![]()
@Terkel tak u nás vse v pořádku a potvrzeno 100% holcicka
![]()
takze u nás to vyšlo ![]()
@evíkkkk Velikéééééé gratulace
teď hlavně, ať jste holky v pořádku
Doufám, že u nás ty přípravy tak pomohly…My budeme vědět až 8.12 ![]()
Ahoj holky, zdravíme s mužem ![]()
Tak zítra už je den D a my by jsme se měli na beton dozvědět, jak se MIMIexperiment zdařil ![]()
Vkládám foto pro porovnávajdu a možné spekulace
bříška z 1. těhu (nahoře) a dole nynější těhu ![]()
Hezký den
![]()
@Terkel No..už teda pěkný bříško
Jak pak asi bude vypadat v posledním měsíci..?
Tyyjo, já tuhle diskusi našla až dneska, čekám, jak to @Terkel dopadlo, a ono se to rozluští až zítra
Skvělá detektivka!! Držím palce
Pomalu bychom s přítelem chtěli druhé, ráda bych holčičku, je to opravdu poučné..
@LLenule111 píše:
@anahita Tak musím říct, že na mě čínský kalendář nefunguje..vychází mi holka a máme kluka! Mě vycházel tento kalendář http://www.pohlaviditete.cz/…ari-krve.pdf
Tak podle tohoto na holčičku nemáme šanci ![]()
@Little_Talker píše:
Tak podle tohoto na holčičku nemáme šanci
Na tohle neexistuje fakt nic. Poprvé bych pošle toho měli mi holku a byl kluk
podle tvaru břicha to teď taky vypadá na kluka a bude holka. Jediné vo je divný je. Že u kluka mi vůbec nic nebylo. A pleť byla naprd. A teď u holky furt mdloby a těhu nevolnosti mám střídavě do teď 34tt. A pleť jak z reklamy ![]()
Ahojda holčičky,
tak je tu konečně „konec“ experimentu a my s mužem Vám s velkou radostí oznamujeme, že čekáme holčičku
zdravá, krásná a čilá ![]()
Rádi by jsme závěr pronesli závěrečnou řeč ![]()
Pokuď chcete ovlivnit pohlaví, zkus te to..nic tím nezkazíte a je to prča.
Na každou ženskou zabírá něco jiného, tak zkoušejte vše ![]()
Hlavní důležitá věc, psychika je potvora, tak si to hlavně nepřejte hystericky a nevěšte hlavu, když se nezadaří…přeci jenom zvyšujete šanci o procentíčka, ale nikdy ne na 100% ![]()
Pozorujte se v těhotenství s mírou…babský řeči opravdu nefungují u každého ![]()
mě bylo špatně na začátku, ale to se dá připsat těžkému startu…Jinak mě v těhu nic netrápilo, bez zvracení a žádné tělesné neduhy, teda občas nespavost
nemám skoro žádný chlupy na nohou a mám bedary na zádech, dekoltu a obličeji
![]()
Zkrátíme to a přejeme hodně štěstí, skvělé svátky a ať se Vám jen a jen daří
![]()
Ahoj. Moc s chlapem gratulujeme! Ať je vše v pořádku až do konce a krásné Vánoce přejeme
![]()
@Terkel tak gratulace. Nyni se nabizi otazka. Pokud bys nepodstoupila vse vyse uvedene, byla by to taky holka?
ale tvuj experiment me bavilo sledovat. Tak at se male dari. Pekne svatky a po porodu ocekavame fotodokumentaci vysledku experimentu ![]()