Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@evíkkkk Noo..to vypadá velice zajímavě
U mě místo snažení o holčičku..vypukl zánět, tak se léčím antibiotiky POLYGYNAX
Takže misto snažení před ovulací se léčím.
Holky uvidime
dr ma dovcu, takze objednavam se az v pondeli
což jsem koukala bych mela byt 3+3
@Terkel Léčbu mám na týden, přesně v plodné dny
Pak má doktor dovolenou a pak se mám objednat na další kontrolu.
Ahojte, vidím, že máte s ovu a testama více zkušeností… mám dotaz ohledně ovu testů - pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky, nějak se nám nedaří ![]()
@LLenule111
u mě to taky vypadá, že se nám to natáhne o další měsíc
teď jseem si udělala OVU test od jiné značky a ten koresponduje s mým čípkem…OVU se dnes nekoná
budu mít nejspíš anovulační cyklus, protože ve čtvrtek (bílkový zakalený hlen) test negativní, pátek bez plodného hlenu - test negativní, sobota, slabá čárka a v neděli, když jsme na to hupsli čárka sílila…tudíž pozitivní test měl být v pondělí…no uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, vidím, že máte s ovu a testama více zkušeností… mám dotaz ohledně ovu testů - pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky, nějak se nám nedaří
Ahoj anonyme ![]()
jelikož se na testech uvádí, že se mají dělat jednou za den a ve stejnou hodiku ( to je ideál)…ale někdy ta hodinka uteče
tak bych se nestresovala s děláním více testů za den…jednak tě to stresuje a jednak tě to musí i finančně zatěžovat ![]()
jelikož se nám LH nejlépe ukazuje navečr, protože LH je závislý od tekutin (co vypiješ), tak si dělej testíky až potom, co se hezky a v klidu navečeříš, pak 2 hodiny nepij a pak hop na wecko testovat ![]()
a ono to půjde, uvidíš ![]()
@Terkel A jaký máš ovu test? Já mám dr.max, ale než jej použiju, si ještě počkám no..
Jo a až bude test pozitivní, to jsou 2 stejně silné čáry, nebo silnější ta co je blíže testovacímu místečku (které ponoříš do vzorku moči), tak OVULKU máš „jistou“ druhý den…takže na to skočte
spermie vydrží 100% 48-72
![]()
@Terkel - Moc děkuji za odpověď. Anonym proto, že soukromý mail mi koresponduje se jménem a je tady dost známých a nerada bych poslouchala, jestli konečně už… Já právě měla ovu test pozitivní dva dny po sobě, tak netuším, kdy počítat…hlavně doufám, že dnes už zeslábne…když zeslábne, znamená to, že už byla ovu? První dítě hned a nic jsem neřešila a druhé ne a ne… ![]()
@Anonymní píše:
@Terkel - Moc děkuji za odpověď. Anonym proto, že soukromý mail mi koresponduje se jménem a je tady dost známých a nerada bych poslouchala, jestli konečně už… Já právě měla ovu test pozitivní dva dny po sobě, tak netuším, kdy počítat…hlavně doufám, že dnes už zeslábne…když zeslábne, znamená to, že už byla ovu? První dítě hned a nic jsem neřešila a druhé ne a ne…
V pohode ![]()
Jestli byli pozitivni 2 dny po sobe, tak 3. den OVU musela probehnout a jestli jste se s muzem tulili, tak drzim pesti ![]()
A pozor OVU testy po ovu muzou slabnout, ale i nemusi…cetla jsem, ze když se zadari, tak se stava, ze pry OVU testy jsou stale pozitivní ![]()
Krasne ránko holky
u nás opět testik, čárka dnes silnější
mam dva dny do MS