Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
2.8.16 14:32

@evíkkkk Urřitě jí mít budeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.8.16 15:23

@evíkkkk Noo..to vypadá velice zajímavě :D U mě místo snažení o holčičku..vypukl zánět, tak se léčím antibiotiky POLYGYNAX :,( Takže misto snažení před ovulací se léčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 16:37

@LLenule111 jeeeee to me mrzi :(..na jak dlouho mas lecbu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
2.8.16 16:54

Holky uvidime
dr ma dovcu, takze objednavam se az v pondeli
což jsem koukala bych mela byt 3+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.8.16 18:12

@Terkel Léčbu mám na týden, přesně v plodné dny :( Pak má doktor dovolenou a pak se mám objednat na další kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 18:26

Od kterého testu počítat

Ahojte, vidím, že máte s ovu a testama více zkušeností… mám dotaz ohledně ovu testů - pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky, nějak se nám nedaří :-(

• Citovat
  • Upravit
174
2.8.16 19:39

@LLenule111 :( :hug: u mě to taky vypadá, že se nám to natáhne o další měsíc :( teď jseem si udělala OVU test od jiné značky a ten koresponduje s mým čípkem…OVU se dnes nekoná :( budu mít nejspíš anovulační cyklus, protože ve čtvrtek (bílkový zakalený hlen) test negativní, pátek bez plodného hlenu - test negativní, sobota, slabá čárka a v neděli, když jsme na to hupsli čárka sílila…tudíž pozitivní test měl být v pondělí…no uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 19:45
@Anonymní píše:
Ahojte, vidím, že máte s ovu a testama více zkušeností… mám dotaz ohledně ovu testů - pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky, nějak se nám nedaří :-(

Ahoj anonyme :)
jelikož se na testech uvádí, že se mají dělat jednou za den a ve stejnou hodiku ( to je ideál)…ale někdy ta hodinka uteče :lol: tak bych se nestresovala s děláním více testů za den…jednak tě to stresuje a jednak tě to musí i finančně zatěžovat :lol:
jelikož se nám LH nejlépe ukazuje navečr, protože LH je závislý od tekutin (co vypiješ), tak si dělej testíky až potom, co se hezky a v klidu navečeříš, pak 2 hodiny nepij a pak hop na wecko testovat :)
a ono to půjde, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.8.16 19:48

@Terkel A jaký máš ovu test? Já mám dr.max, ale než jej použiju, si ještě počkám no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 19:52

Jo a až bude test pozitivní, to jsou 2 stejně silné čáry, nebo silnější ta co je blíže testovacímu místečku (které ponoříš do vzorku moči), tak OVULKU máš „jistou“ druhý den…takže na to skočte :mrgreen: spermie vydrží 100% 48-72 ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 20:58

@LLenule111 mela jsem rappiClear a ted mam taky dr. Max :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.16 06:42

@Terkel - Moc děkuji za odpověď. Anonym proto, že soukromý mail mi koresponduje se jménem a je tady dost známých a nerada bych poslouchala, jestli konečně už… Já právě měla ovu test pozitivní dva dny po sobě, tak netuším, kdy počítat…hlavně doufám, že dnes už zeslábne…když zeslábne, znamená to, že už byla ovu? První dítě hned a nic jsem neřešila a druhé ne a ne… :-(

• Citovat
  • Upravit
174
3.8.16 07:36
@Anonymní píše:
@Terkel - Moc děkuji za odpověď. Anonym proto, že soukromý mail mi koresponduje se jménem a je tady dost známých a nerada bych poslouchala, jestli konečně už… Já právě měla ovu test pozitivní dva dny po sobě, tak netuším, kdy počítat…hlavně doufám, že dnes už zeslábne…když zeslábne, znamená to, že už byla ovu? První dítě hned a nic jsem neřešila a druhé ne a ne… :-(

V pohode :)
Jestli byli pozitivni 2 dny po sobe, tak 3. den OVU musela probehnout a jestli jste se s muzem tulili, tak drzim pesti :hug:
A pozor OVU testy po ovu muzou slabnout, ale i nemusi…cetla jsem, ze když se zadari, tak se stava, ze pry OVU testy jsou stale pozitivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
3.8.16 08:00

Krasne ránko holky
u nás opět testik, čárka dnes silnější
mam dva dny do MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395