Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme podle krve a polohy ze zadu udelali kluka. Chteli jsme kluka, tak jsme se snazili.
Na holčičku jak moc před ovulací? 2,3 dny?
Jeden den určitě ne, to máme kluka.
@Niki.M nestuduj, Ti povim jak na vec. I druhe ditko jsme chtely holku a bum, je to kluk. Uz u vice paru jsem si vsimla, ze cim vice chteji holku…mám kamosku, že chtela az tak moc holku, ze ma 5 kluku ![]()
Ja verim metode pri ovu kluk, pred (2-3dny) holka. Na pojidani jogurtu moc neverim
. Hodne stesti at se zadari, je jedno, co to bude, hlavne, kdyz to bude HOLKA ![]()
![]()
@ejhle píše:
@Niki.M nestuduj, Ti povim jak na vec. I druhe ditko jsme chtely holku a bum, je to kluk. Uz u vice paru jsem si vsimla, ze cim vice chteji holku…mám kamosku, že chtela az tak moc holku, ze ma 5 kluku
@ejhle píše:
@Niki.M nestuduj, Ti povim jak na vec. I druhe ditko jsme chtely holku a bum, je to kluk. Uz u vice paru jsem si vsimla, ze cim vice chteji holku…mám kamosku, že chtela az tak moc holku, ze ma 5 kluku
Moje kámoška taky
a poslední klu, krev, měsíc, jonáš, všechno ukazovalo na holku a bum, nádhernej kluk
![]()
@araw
třeba to funguje schválně přesně naopak, aby ženský nevymýšlely hlouposti
Držím palce, ale jen bych chtěla podotknout malou technickou poznámku, že to genom muže určuje pohlaví miminka, žena má vždy pouze chromozom XX.. Takže bych spíš tlačila na muže, protože to jeho nositel chromozomu rozhodne
!!!A spermie nosící chromozom pro holčičku, jsou vždycky ty pomalejší ![]()
@araw tak ta moje, mela 3 kluky. A ze posledni pokus o holku. Bum dvojky. Kdyz se s tim smirila, tak si rikala, ze alespoň jedno musi byt holcicka. No postupne zjistovala, ze eee. Si pamatuju, jak brecela do telefonu
![]()
U nás teda manžel u prvního prohlásil „Dělal jsem kluka, tak to bude kluk“, a u druhého „Dělal jsem holku, vlevo nahoru, bude to holka“ - u obou jsme si to nenechali říct, a u obou se trefil, jen aby mi to mohl neustále předhazovat, že „já to přece věděl“ ![]()
Ale já mám zkušenost, že tam, kde je jim to jedno, se povedl kluk a holka, a tam, kde fakt hodně jedno pohlaví preferují, se to nedaří. My jsme čtyři páry, kde se v posledních pěti letech povedl kluk a holka v různém pořadí, a všichni jsme si říkali před tím druhým dítětem, jak nesnášíme to „to chcete páreček, že jo?“, a už z principu já jsem říkala, že bych brala druhého kluka všema deseti, kamarádka, že by radši dvě princezny (bylo jí to jedno, ale všichni jí předhazovali, že musí „pro manžela“ chtít kluka). A známe i páry, kde buď on nebo ona jedno výrazně chtěli, a tam mají vždycky samé kluky nebo samé holky. Takže můj závěr je „příroda je potvora a z pokusů ji ošálit si dělá p.del“.
@zrcadlo na vetu, jeeee vy mate parecek jsem alergicka. A taky penim u hlasky, je kluk-konecne pokracovatel rodu, to je pravy… (prijmeni). Jakoby ta prvorozena byla jenom do poctu ![]()
@zrcadlo píše:
U nás teda manžel u prvního prohlásil „Dělal jsem kluka, tak to bude kluk“, a u druhého „Dělal jsem holku, vlevo nahoru, bude to holka“ - u obou jsme si to nenechali říct, a u obou se trefil, jen aby mi to mohl neustále předhazovat, že „já to přece věděl“
Ale já mám zkušenost, že tam, kde je jim to jedno, se povedl kluk a holka, a tam, kde fakt hodně jedno pohlaví preferují, se to nedaří. My jsme čtyři páry, kde se v posledních pěti letech povedl kluk a holka v různém pořadí, a všichni jsme si říkali před tím druhým dítětem, jak nesnášíme to „to chcete páreček, že jo?“, a už z principu já jsem říkala, že bych brala druhého kluka všema deseti, kamarádka, že by radši dvě princezny (bylo jí to jedno, ale všichni jí předhazovali, že musí „pro manžela“ chtít kluka). A známe i páry, kde buď on nebo ona jedno výrazně chtěli, a tam mají vždycky samé kluky nebo samé holky. Takže můj závěr je „příroda je potvora a z pokusů ji ošálit si dělá p.del“.
Tohle je presne, v mem okoli to taky plati 100%ne
![]()
Omlouvam se, ze se hlasim az ted..prepadla nas vsechny strevni chripka
dosla babicka a nechala nam darecek
![]()
Nejsme hrotitele, jenom se u toho bavime
a nebojte muz je taky zamestnany, nosi boxerky, zadny trenky, holcici spermie pry radi teplo a zadna samohana ![]()
Noooo toho orgasmu se bojim, to jeste bude bzunda ![]()
Musim rict, ze to studium je celkem fajn, zacinam rozumnet tomu svymu telicku, je teda fakt, ze jsem od prirody hrozne zvědavá ![]()
Zeny s tim datumem mate prevdu, ale na. odborných studii jsem cetla, ze spermie je schopna oplodnit vajicko max do 2 dni
ze sice ziji az 5 dni, ale to uz jsou spise neplodne ![]()
Zkusime 26. Pocuram ovu test a uvidíme ![]()