Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná u nas naopak. Kluk torpedo, sebevrazedne sklony, v ramci mazleni skrabne, urve kus kstice, naboura celem. Holka, je opatrnejsi, tuliva. Tak nejak k ni mam bliz, mame spolecne zajmy. mivame holcici dny. Kluky (manzel a syn) nechame doma a uzijeme si spolecny den (jsou ji 4). Tak nejak si u kluka (11 mesicu ) nedokazu predstavit spolecne dny. Jako jo, neco vymyslim…ale zatim si to nedokazu predstavit ![]()
Dneska to ti moji chlapi vyřešili po svojom…malého jsem douspávala až teď a velkej odešel na pivko…no další dva dny to jistěj ![]()
U nás kluk pohoda..jsme energetická rodina, takže asi torpéda všichni ![]()
Jen je u nás zkrátka překlukováno…babičky mají jen vnuky, žádná vnučka, tak snad to prubnem ![]()
@ejhle Jestli to neni tim, ze dceru mas jako prvni
Protoze presne to, co popisujes u ni, mam ja se ctyrletym synem. Dceru mam 16m a je to taky krasne, o necem jinem, ale proste je to cislo
do vseho po hlave, bez rozmyslu, sestkrat udela stejnou kravinu a posedme jde a udela ji znovu
Myslim ale, ze je to hlavne tim vekem-v roce proste deti nejsou schopne nejakeho „dne s rodicem“-proste jen objevuji, zkouseji, hledaji hranice apod.Bude to lepsi a lepsi
Omlouvam se za OT
@unuděná urcite mas pravdu. Ona dcera byla muj mamanek, i jako mimino opatrna, klidna. V deseti mesicich jsme s ni jeli do francie a byla to fakt dovolena ( s mladym je i cesta autem na nakup trestni vyprava
). Proste slunicko. Junior je fakt satan. 6 mesicu projecel nekolik hodin v kuse (postupne se to zlepsuje. Ale porad to neni idealni), je suveren, nekdy mam pocit, ze se na me kouka pouze jako na tu pani, ktera mu da najist. Taky 6 krat udela pitomost a po 7 ji udela znovu. Ale jak pises, je to den ode dne lepsi. Jeste pred mesicem jsem ho chtela darovat za odvoz. Nyni uz bych ho zadara nedala
taky se omlouvam za ot ![]()
My podle těchto experiment-metod udělaly kluka..poloha zezadu, lichý den, v den ovulace, jedla jsem hodně banány, soulož celkem častá, kalendář podle stáří krve..už před prvním ultrazvukem jsem věděla, nebo aspoň tušila co čekám a kluk jak buk
Druhé bysme taky chtěli na přilepšenou holčičku
Jsem zvědavá, komu to vyjde ![]()
@LLenule111
supeeer…no já jsem taky zvědavá
včera ukázkový hlen, co se týče tažnosti (struktůry) až na to mírné zakalení a dnes jsem ho už nenašla
jen krémovitý (přechodný)..mám cyklus 29 a dnes mám 11DC…no jsem zvědavá
jinak čípek je už nahoře, skoro jsem na něj nedosáhla
snad mi to pojistí ty ovu testy a my se trefíme 2-3 dny před ![]()
Příspěvek upraven 29.07.16 v 12:26
@Terkel no máme zaděláno
jestli se povedlo uvidime příšti týden.. ![]()
@evíkkkk
supeeer…gratulace, takže příští týden, držíme palce
a písni, kolik dnů před ovu se zadařilo ![]()
Ahoj holky
tak dnesni dopolední testování
MS ma přijít v sobotu 6.8
tak uvidime
![]()
@evíkkkk jeeee ja myslela, ze uz mmas potvrzene tehu…a taaak…jsem to ale popleta
…omluva
…ale na tom tvym testiku..je možné, ze vidim duchaaa???
drzim pesti ![]()
U nas: z duvodu okolnich vlivů jsme se k tuleni dostali 13DC (ovu test slaboucce pozitivni od 12DC) dnes jsem nafoukla jak balon, tak predpokladam, ze vecer dorazi OVU. Obcas me v podbrisku zaboli. Chlap mel 16 denni pust, ale i kvuli prac. Vytíženosti, nebylo to schvalne
snazil se udrzovat v teple a ja navysila v jídelníčku mlecne vyrobky. Musim se pochvalit, pprotoze po tak dlouhe dobe pustu jsem opravdu nedosahla orgasmu..mela jsem, co delat
a poloha na misionare. Holky ted uz nezbyva, nez drzet palce
jo a od 12DC nekontroluji cipek, tudiz ani hlen..je polozeny moc vysoko a jja uz na nej nedosahnu
…prikladam foto OVU testu..uf snaad jsem na nic nezapomněla, kdyžtak se holky ptejte ![]()
Tak se naskytl drobny problem
..pred chvilkou mi to nedalo a sla jsem zkusit nahmat cipek..je polozeny opet dole (hlen bily kremovy), coz by mělo znamenat, ze OVU probehla. Pri blizici OVU a OVU ma byt nahore, to znamena, ze OVU testy sse neschoduji s mym cipkem. Je fakt, ze jsem pila do vcera kontryhel, z duvodu predchoziho cyklu, kdy nejspis doslo ke spontalnimu potratu, coz ale vylucuje negativni test v 34DC…opet pripominam, ze muj cyklus je 29. Dnes pro jistotu koupim jinou znacku OVU testu a zkusim dnes vecer udelat kontrolni test…takze jsem napnuta jak ksandy
a s muzem se nam podarilo ustat mytum a nebo nas pohlltil muj cyklus
…a abych nezapomnela, mame v rodine obgenaraci dvojcata, takze nemohu vyloucit dvoji ovulku
![]()
Nene, zatím bylo snažení
ovulace byla 22-23
sex 20.6 ![]()
no a testik zatím sílí ![]()
@evíkkkk
![]()
a už jen čekání několik týdnů, zda se líhne holčička
![]()
@Terkel tak na to jsem taky zvědavá
![]()
podle všech výpočtu sedí většinou holcicka ![]()