Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
28.7.16 21:22

@unuděná u nas naopak. Kluk torpedo, sebevrazedne sklony, v ramci mazleni skrabne, urve kus kstice, naboura celem. Holka, je opatrnejsi, tuliva. Tak nejak k ni mam bliz, mame spolecne zajmy. mivame holcici dny. Kluky (manzel a syn) nechame doma a uzijeme si spolecny den (jsou ji 4). Tak nejak si u kluka (11 mesicu ) nedokazu predstavit spolecne dny. Jako jo, neco vymyslim…ale zatim si to nedokazu predstavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.7.16 21:49

Dneska to ti moji chlapi vyřešili po svojom…malého jsem douspávala až teď a velkej odešel na pivko…no další dva dny to jistěj :lol:

U nás kluk pohoda..jsme energetická rodina, takže asi torpéda všichni :lol:
Jen je u nás zkrátka překlukováno…babičky mají jen vnuky, žádná vnučka, tak snad to prubnem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.16 22:12

@ejhle Jestli to neni tim, ze dceru mas jako prvni :think: Protoze presne to, co popisujes u ni, mam ja se ctyrletym synem. Dceru mam 16m a je to taky krasne, o necem jinem, ale proste je to cislo ;) do vseho po hlave, bez rozmyslu, sestkrat udela stejnou kravinu a posedme jde a udela ji znovu :mrgreen: Myslim ale, ze je to hlavne tim vekem-v roce proste deti nejsou schopne nejakeho „dne s rodicem“-proste jen objevuji, zkouseji, hledaji hranice apod.Bude to lepsi a lepsi ;) Omlouvam se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.7.16 22:33

@unuděná urcite mas pravdu. Ona dcera byla muj mamanek, i jako mimino opatrna, klidna. V deseti mesicich jsme s ni jeli do francie a byla to fakt dovolena ( s mladym je i cesta autem na nakup trestni vyprava :lol: ). Proste slunicko. Junior je fakt satan. 6 mesicu projecel nekolik hodin v kuse (postupne se to zlepsuje. Ale porad to neni idealni), je suveren, nekdy mam pocit, ze se na me kouka pouze jako na tu pani, ktera mu da najist. Taky 6 krat udela pitomost a po 7 ji udela znovu. Ale jak pises, je to den ode dne lepsi. Jeste pred mesicem jsem ho chtela darovat za odvoz. Nyni uz bych ho zadara nedala :mrgreen: taky se omlouvam za ot :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
28.7.16 22:41

My podle těchto experiment-metod udělaly kluka..poloha zezadu, lichý den, v den ovulace, jedla jsem hodně banány, soulož celkem častá, kalendář podle stáří krve..už před prvním ultrazvukem jsem věděla, nebo aspoň tušila co čekám a kluk jak buk :) Druhé bysme taky chtěli na přilepšenou holčičku 8) Jsem zvědavá, komu to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.7.16 12:21

@LLenule111 :palec: supeeer…no já jsem taky zvědavá

včera ukázkový hlen, co se týče tažnosti (struktůry) až na to mírné zakalení a dnes jsem ho už nenašla :( jen krémovitý (přechodný)..mám cyklus 29 a dnes mám 11DC…no jsem zvědavá :think: jinak čípek je už nahoře, skoro jsem na něj nedosáhla :) snad mi to pojistí ty ovu testy a my se trefíme 2-3 dny před :lol:

Příspěvek upraven 29.07.16 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.7.16 12:24

@evíkkkk A jak jste na tom s chlapem vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
29.7.16 12:40

@Terkel no máme zaděláno :lol: jestli se povedlo uvidime příšti týden.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.7.16 12:56

@evíkkkk :potlesk: :kytka: supeeer…gratulace, takže příští týden, držíme palce :dance: a písni, kolik dnů před ovu se zadařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
31.7.16 12:19

Ahoj holky
tak dnesni dopolední testování
MS ma přijít v sobotu 6.8
tak uvidime :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 08:56

@evíkkkk jeeee ja myslela, ze uz mmas potvrzene tehu…a taaak…jsem to ale popleta :roll:…omluva :oops:…ale na tom tvym testiku..je možné, ze vidim duchaaa??? :hug: drzim pesti :pankac:

U nas: z duvodu okolnich vlivů jsme se k tuleni dostali 13DC (ovu test slaboucce pozitivni od 12DC) dnes jsem nafoukla jak balon, tak predpokladam, ze vecer dorazi OVU. Obcas me v podbrisku zaboli. Chlap mel 16 denni pust, ale i kvuli prac. Vytíženosti, nebylo to schvalne :lol: snazil se udrzovat v teple a ja navysila v jídelníčku mlecne vyrobky. Musim se pochvalit, pprotoze po tak dlouhe dobe pustu jsem opravdu nedosahla orgasmu..mela jsem, co delat :oops: :lol: :lol: a poloha na misionare. Holky ted uz nezbyva, nez drzet palce :dance: jo a od 12DC nekontroluji cipek, tudiz ani hlen..je polozeny moc vysoko a jja uz na nej nedosahnu :oops:…prikladam foto OVU testu..uf snaad jsem na nic nezapomněla, kdyžtak se holky ptejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.8.16 10:08

Tak se naskytl drobny problem 8o..pred chvilkou mi to nedalo a sla jsem zkusit nahmat cipek..je polozeny opet dole (hlen bily kremovy), coz by mělo znamenat, ze OVU probehla. Pri blizici OVU a OVU ma byt nahore, to znamena, ze OVU testy sse neschoduji s mym cipkem. Je fakt, ze jsem pila do vcera kontryhel, z duvodu predchoziho cyklu, kdy nejspis doslo ke spontalnimu potratu, coz ale vylucuje negativni test v 34DC…opet pripominam, ze muj cyklus je 29. Dnes pro jistotu koupim jinou znacku OVU testu a zkusim dnes vecer udelat kontrolni test…takze jsem napnuta jak ksandy :lol: a s muzem se nam podarilo ustat mytum a nebo nas pohlltil muj cyklus :lol:…a abych nezapomnela, mame v rodine obgenaraci dvojcata, takze nemohu vyloucit dvoji ovulku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
2.8.16 12:51

Nene, zatím bylo snažení
ovulace byla 22-23
sex 20.6 :lol:
no a testik zatím sílí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit