Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@amille podle doktora jsem ted 10+6…je to obrik..uz se nemuzeme dockat
jinak mi je dobre, jen jsem unavena ![]()
@Anonymní píše:
Můžou mi zde přítomné vysvětlit, kolik dnů před ovulaci je to holka? Kluk se nám povedl že styku den před ovulací. A teď ta holka. 5 dnů nebo 3?
Anonym protože nechci aby rodina věděla že se snažíme
Ahoj, procti si tuto diskuzi. Moc stranek to neni a urcite najdes odpovedi na svoje otázky.
Pekny vecer ![]()
@Terkel Tak zitra máme velký ultrazvuk
jsem 14.tt ![]()
Jinač mi je zle, únava, hrůza ![]()
No snad nam zitra řekne i pohlaví
jsem zvědavá
A jak ty?
@evíkkkk juuuu jak jste dopadli na 1. Velkym UZ? ![]()
U me zvysena unava a v brise jako bych mela hodinky, musim jist 5× dane, jak se nenajim je mi zle. Zadne nevolnosti, zvraceni…ze zacatku jsem nespala a mela bolesti v zadech a citila se nonstop jak po flamu
a ted nic, zažívám klidne, unavene obdobi. Zadny chute nemam, ale pribrala jsem uz 6kg a to jím opravdu normalne
…o proti 1. Tehotenstvi, kdy mi zacalo rust břicho az v 5. Mesici docela zmena
zed uz nodim ve predu pekny balonek a o prsou radsi ani nemluvim
a to me ceka jeste pul rok ![]()
Nas ceka 1. Velky UZ 13.10. ![]()
@Terkel jee moje nevolnosti, ble žaludek na vodě, porad se davim i někdy zvracim
Dnes poprvé dobrý ![]()
Jinak ja dnes 13+3/14tt
ult dobrý ![]()
a asi holcicka ![]()
uvidime jeste za 14.dnu to jiz řekne na 100%
ja teda kilo dole, vse mi vadí, maso, olej, pečení
@evíkkkk No teda pěkně, to musí být holka jak vyšitá
držím palce
…u mě to vypadá na kluka, nic mi není
uvidíme ![]()
@evíkkkk narazila jsem na toto: test pohlavi podle sody bikarbony
http://www.rehabilitace.info/…dete-mit-vy/
Zkus a kdyztak dej vedet ![]()
@Terkel píše:
@evíkkkk narazila jsem na toto: test pohlavi podle sody bikarbonyhttp://www.rehabilitace.info/…dete-mit-vy/Zkus a kdyztak dej vedet
Mě vyšel. Ale asi náhoda. ![]()
@anahita Co jsem koukala, tak to funguje na kyselosti a zásaditosti, takže čistě teoreticky, jestli tomu rozumím dobře, tak by to mělo ovlivnit to malé…noo nevím, takový špuntík prťavej, ale budiš…já si myslím, že to může trochu ovlivnit mamka…když do sebe začne valit Céčko, což je v těchto měsících pravděpodobný, tak bude moč kyselejší
…Jak říkáš, je to asi o náhodě
…Jentak ze zvědavosti..holčička, nebo chlapeček? ![]()
@Terkel píše:
@anahita Co jsem koukala, tak to funguje na kyselosti a zásaditosti, takže čistě teoreticky, jestli tomu rozumím dobře, tak by to mělo ovlivnit to malé…noo nevím, takový špuntík prťavej, ale budiš…já si myslím, že to může trochu ovlivnit mamka…když do sebe začne valit Céčko, což je v těchto měsících pravděpodobný, tak bude moč kyselejší…Jak říkáš, je to asi o náhodě
…Jentak ze zvědavosti..holčička, nebo chlapeček?
Ačkoliv tato diskuze pro mě už není aktuální, bedlivě ji sleduji jestli nevadí
, ale byla jsem do května ve stejné fázi
mám doma kluka a (chtěli jsem kluka a byl splozen přímo v den ovulace:-D teď holku a tak jsme začali dříve (ale i během ovu) takže z jedné „dávky“ jak u prvorozeného to nebylo. Tam byl opravu 1 sex v měsíci, takže to bylo jasné
a čekám fakt holku. Ale co mi a i kamarádkám celkem sedělo je čínský kalendář, kde je pohlaví v tabulce podle měsíce početí a věku matky
zkusím najít a dát sem odkaz. Jinak jsem v den, kdy jsem testovala moč sodou, pila jen vodu a nejedla nic extrémního… Jsem prostě vědátor a chtěla jsem to mít podloženo z důvodů jak zmiňuješ… Vit C a pod ![]()