Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terkel Tak to gratuluji..i lehce závidím. Musíte být s chlapem moc šťastní, že se Vám to nakonec povedlo
Tak ať to všechno dobře dopadne až do konce ![]()
Moc Vám všem děkujeme
![]()
Jsme rádi, že jsme Vás pobavili a snad třeba i v něčem pomohli ![]()
Přejeme Vám všem krásné svátky, hodně úspěchů, super pohodový nový rok a prostě vše NEJ NEJ, ať se všem moc a moc daří
![]()
kdo ví..třeba se ohlásíme při dalším „bláznivém“ nápadu ![]()
Ahojda holky,
Včera jsme byli na posledním UZ a čekal nás šok…tak se jdeme s Vámi podělit, neboť té naší holčičce narostl pinďa
![]()
Takže asi tak
![]()
A safra…
Máš už hodně růžového nakoupeno?
Ovšem za sebe můžu říct, že dva kluci jsou super, parťáci bráškové, gratuluju ![]()
Ale pobavilas u oběda… ![]()
@Ráchelia Na štěstí ne
jen pár věciček…mám toho dost po malým, protože jsme nakupovali v neutrálních barvách, tak jsem shledala, že vlastně nic řešit nemusím a nakupování jsem chtěla nechat na pak, až bude malá na světě…ještě, že tak ![]()
Jsem ráda, že jsem pobavila
…no ještě, že s chlapem jsme byli nastavený, že nám je to defakto jedno, jestli kluk nebo holka…horší to je u příbuzenstva
..jsme opravdu rodina plná chlapů bez holčiček
![]()
@Terkel
Poprvé jsem dočetla celou konverzaci a i se chvílemi od srdce zasmála ![]()
A nakonec kluk?
Já se zcvoknu
![]()
Dokud nekouone na svět není nic jisté
No když se mu tu objevilo upozornění na tuto diskuzi tebou.. řikala jsem si.. buď už porodila nebo je to kluk
a fakt že jo… gratuluju ![]()
@Terkel Tak to trošku i zamrzí, že to bude kluk, když si tak tu holčičku moc přála a já věřila, že se ti to splnilo. Ale hlavní je, ať je dítě zdravé, ať už je to kluk či holka..
@Terkel No nekecej!
Tak to je gól… Ale hlásím, že my jsme na tom úplně stejně!
Z „udělaný“ holčičky je kluk jak vyšitej! ![]()
@Terkel No my taky jsme překlukovaní, ale třeba do třetice… ![]()
Za 5 let spolu obnovíme diskzi experimentem „pokud o holku do třetice“ jo ![]()
@AnyshaAnet nakonec jo, ale hlavní je, že jsme se pobavili ![]()
@LLenule111 trošku zamrzelo, ale opravdu jen na malou chvilku…myslím, že to válcoval ten šok
a opravdu naštěstí jsem nebyla nějak zafixovaná, že to musí být holčička, protože některé maminky, pak mají psychické problémy se vyrovnat, že je to jinak…před námi byla mamina, co odcházela s hysterickým pláčem
…a muž už nadhodil, že do třetice
a dokonce jsme otevřeli nové možnosti, jako je adopce, že by jsme si to vysněnou holčičku pořídili na beton a pomohli tak jedné dušičce ![]()
@amille Teeeda tak to gratuliji
tak příště viď ![]()
@Ráchelia ale tak tomu se říká výzva
jdu to oznámit muži
![]()