Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
9.12.16 12:33

@Terkel Taky gratuluji. Super experiment. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
9.12.16 13:22

@Terkel Gratuluju!! A díky za záznam experimentu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
9.12.16 14:13

@Terkel Tak to gratuluji..i lehce závidím. Musíte být s chlapem moc šťastní, že se Vám to nakonec povedlo :) Tak ať to všechno dobře dopadne až do konce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.12.16 20:50

Moc Vám všem děkujeme :* :* :kytka:

Jsme rádi, že jsme Vás pobavili a snad třeba i v něčem pomohli :)

Přejeme Vám všem krásné svátky, hodně úspěchů, super pohodový nový rok a prostě vše NEJ NEJ, ať se všem moc a moc daří :* :* :srdce:

kdo ví..třeba se ohlásíme při dalším „bláznivém“ nápadu :lol:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.12.16 20:56
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.2.17 06:31

trošku šok

Ahojda holky,

Včera jsme byli na posledním UZ a čekal nás šok…tak se jdeme s Vámi podělit, neboť té naší holčičce narostl pinďa 8o :lol:

Takže asi tak :( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
17.2.17 13:30

A safra… :mrgreen: Máš už hodně růžového nakoupeno?
Ovšem za sebe můžu říct, že dva kluci jsou super, parťáci bráškové, gratuluju :*
Ale pobavilas u oběda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.2.17 13:53

@Ráchelia Na štěstí ne :D jen pár věciček…mám toho dost po malým, protože jsme nakupovali v neutrálních barvách, tak jsem shledala, že vlastně nic řešit nemusím a nakupování jsem chtěla nechat na pak, až bude malá na světě…ještě, že tak :lol:

Jsem ráda, že jsem pobavila :lol:…no ještě, že s chlapem jsme byli nastavený, že nám je to defakto jedno, jestli kluk nebo holka…horší to je u příbuzenstva 8o..jsme opravdu rodina plná chlapů bez holčiček 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
17.2.17 14:35

@Terkel
Poprvé jsem dočetla celou konverzaci a i se chvílemi od srdce zasmála :lol:
A nakonec kluk? :nevim: Já se zcvoknu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
17.2.17 15:13

Dokud nekouone na svět není nic jisté :-) :-) No když se mu tu objevilo upozornění na tuto diskuzi tebou.. řikala jsem si.. buď už porodila nebo je to kluk :-D a fakt že jo… gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
17.2.17 15:46

@Terkel Tak to trošku i zamrzí, že to bude kluk, když si tak tu holčičku moc přála a já věřila, že se ti to splnilo. Ale hlavní je, ať je dítě zdravé, ať už je to kluk či holka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
17.2.17 15:47

@Terkel Leda pak zkusit to ještě jednou do třetice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
17.2.17 20:18

@Terkel No nekecej! :-D :-D Tak to je gól… Ale hlásím, že my jsme na tom úplně stejně! :-D Z „udělaný“ holčičky je kluk jak vyšitej! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
18.2.17 15:18

@Terkel No my taky jsme překlukovaní, ale třeba do třetice… :lol:
Za 5 let spolu obnovíme diskzi experimentem „pokud o holku do třetice“ jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.2.17 21:54

@AnyshaAnet nakonec jo, ale hlavní je, že jsme se pobavili :lol:

@LLenule111 trošku zamrzelo, ale opravdu jen na malou chvilku…myslím, že to válcoval ten šok 8o :lol: a opravdu naštěstí jsem nebyla nějak zafixovaná, že to musí být holčička, protože některé maminky, pak mají psychické problémy se vyrovnat, že je to jinak…před námi byla mamina, co odcházela s hysterickým pláčem :(…a muž už nadhodil, že do třetice :lol: a dokonce jsme otevřeli nové možnosti, jako je adopce, že by jsme si to vysněnou holčičku pořídili na beton a pomohli tak jedné dušičce :srdce:

@amille Teeeda tak to gratuliji :lol: :hug: tak příště viď :lol:

@Ráchelia ale tak tomu se říká výzva :mrgreen: jdu to oznámit muži :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí