Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
20.8.16 12:02

Pekny den preji zeny :)
Zanet vylecen a vite co? Radim se mezi male procento zen, kdy se mimi v deloze udrzelo..jsem sice v nemocnici jako doma, porad me kontroluji a meri hcg v krvi, ale cekam největší bojovnici/ka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.8.16 12:04
Pekny den preji zeny :)
Zanet vylecen a vite co? Radim se mezi male procento zen, kdy se mimi v deloze udrzelo..jsem sice v nemocnici jako doma, porad me kontroluji a meri hcg v krvi, ale cekam největší bojovnici/ka :srdce:
@LLenule111 píše:
@Terkel Díky. Taky držím palečky, ať to brzy výjde. Já mám jít po 15.srpnu na ultrazvuk, pokud začnu zase špinit..tak snad už to bude dobrý a k lékaři nebudu muset.

U tebe vse oka? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.8.16 12:08
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
20.8.16 18:57

@Terkel Tak to gratuluji, ať se povede ta vysněná holčička. :) U mě je to jakesi divné, pořád špiním, teď mám zatím menses, ale hned po ni budu zase špinit. Doktoři už si se mnou neví rady, z čeho to je. Stěry dopadly dobře i ultrazvuk dobře. NIc špatného ve mě nenašly..tak nevím..čeká mě další gyn. prohlídka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.8.16 20:52

@Terkel Na diskuzi jsem narazila teprve teď. :-) Moc fandím, ať to klapne!
My se taktéž snažíme o sestřičku (od března, ZT v květnu, teď nanovo a věřím, že to brzy vyjde). Tak budu sledovat :-):srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.8.16 21:07

@Terkel objevila jsem diskusi až teď, ale budu sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.8.16 08:57

@Terkel To musí být holka jak vyšitá. To jsou prý bojovnice a držáci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.8.16 19:40

@LLenule111 Hele a zkoušela si pít sypaný kotryhel? Ne sáčkový…Já ho pila tenhle cyklus od 1dne menzesu (1× občas 2× denně) do OVU a zadařilo se + vydrželo zánět dělohy…Nevím 100% jestli za to může kontryhel, ale každopádně nic jiného jsem nebrala :)
držím ti palečky, ať se ti to brzo srobvná! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.8.16 19:43

@amille @Kakika
Budu informovat :mrgreen:jsme s mužem hrozně natěšení a zvědaví :dance:
holky, co se snaží…držím pěsti :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.8.16 22:40

@Terkel Já totiž ani nevím, kdy přesně OVU má proběhnout přesně..když zkusím ovu test, čárku mám hrozně slabou. Když jsem čekala prvního syna, na netu jsem zadala datum poslední menses a podle výpočtu jsme na to skočily a hned to vyšlo..Teď mi to už nevychází. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.8.16 22:43

@Terkel Jako myslíš že ten kontryhel by mi mohl pomoct i na to mimo menstruační krvácení(špinění)?? Kdyžtak bych si ho zajela koupit do lékárny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
23.8.16 08:25

@LLenule111 Já se tady vložím, pokud můžu… Kontryhel teď piju, nepomohl mi na mimomenstruační krvácení. Po revizi v květnu se mi objevilo (dřív nikdy před revizí), cykly protáhly a krvácím přesně v polovině cyklu, kontryhel piju a nic s tím nedělá :nevim:. :-(
U syna jsme to fakt neplánovali, otěhotněla jsem po styku 6DC, teď mám cykly 38 dní :-( a ovulaci podle testů až 23.DC :-(. Ovu testy doporučuju z ebay, vyjdou levněji. Já testovala jen minulý měsíc, stresovalo mi to, teď na to kašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.8.16 17:25

@LLenule111 omlouvam se neplanovane jsem odjela mimo ČR. Nekomu pomuze, nekomu ne..je to dost variabilní… :nevim:…s tou ovu, kdyz se juknes na svoje cykly, udava se 6, tak si udelej prumernou delku, pokud nemas pravidelne a od prumeru odečti 14 a mas priblizny den ovu :) je mnoho zpusobu, ale tenhle je jeden z nejspolehlivější :)…drim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.9.16 00:08

@Terkel Tak jak to u tebe vypadá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.16 11:34

Můžou mi zde přítomné vysvětlit, kolik dnů před ovulaci je to holka? Kluk se nám povedl že styku den před ovulací. A teď ta holka. 5 dnů nebo 3?
Anonym protože nechci aby rodina věděla že se snažíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí