Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pekny den preji zeny ![]()
Zanet vylecen a vite co? Radim se mezi male procento zen, kdy se mimi v deloze udrzelo..jsem sice v nemocnici jako doma, porad me kontroluji a meri hcg v krvi, ale cekam největší bojovnici/ka ![]()
@LLenule111 píše:
@Terkel Díky. Taky držím palečky, ať to brzy výjde. Já mám jít po 15.srpnu na ultrazvuk, pokud začnu zase špinit..tak snad už to bude dobrý a k lékaři nebudu muset.
U tebe vse oka? ![]()
@Terkel Tak to gratuluji, ať se povede ta vysněná holčička.
U mě je to jakesi divné, pořád špiním, teď mám zatím menses, ale hned po ni budu zase špinit. Doktoři už si se mnou neví rady, z čeho to je. Stěry dopadly dobře i ultrazvuk dobře. NIc špatného ve mě nenašly..tak nevím..čeká mě další gyn. prohlídka ![]()
@Terkel Na diskuzi jsem narazila teprve teď.
Moc fandím, ať to klapne!
My se taktéž snažíme o sestřičku (od března, ZT v květnu, teď nanovo a věřím, že to brzy vyjde). Tak budu sledovat
. ![]()
@Terkel To musí být holka jak vyšitá. To jsou prý bojovnice a držáci ![]()
@LLenule111 Hele a zkoušela si pít sypaný kotryhel? Ne sáčkový…Já ho pila tenhle cyklus od 1dne menzesu (1× občas 2× denně) do OVU a zadařilo se + vydrželo zánět dělohy…Nevím 100% jestli za to může kontryhel, ale každopádně nic jiného jsem nebrala ![]()
držím ti palečky, ať se ti to brzo srobvná! ![]()
@amille @Kakika
Budu informovat
jsme s mužem hrozně natěšení a zvědaví ![]()
holky, co se snaží…držím pěsti
![]()
@Terkel Já totiž ani nevím, kdy přesně OVU má proběhnout přesně..když zkusím ovu test, čárku mám hrozně slabou. Když jsem čekala prvního syna, na netu jsem zadala datum poslední menses a podle výpočtu jsme na to skočily a hned to vyšlo..Teď mi to už nevychází. ![]()
@Terkel Jako myslíš že ten kontryhel by mi mohl pomoct i na to mimo menstruační krvácení(špinění)?? Kdyžtak bych si ho zajela koupit do lékárny ![]()
@LLenule111 Já se tady vložím, pokud můžu… Kontryhel teď piju, nepomohl mi na mimomenstruační krvácení. Po revizi v květnu se mi objevilo (dřív nikdy před revizí), cykly protáhly a krvácím přesně v polovině cyklu, kontryhel piju a nic s tím nedělá
. ![]()
U syna jsme to fakt neplánovali, otěhotněla jsem po styku 6DC, teď mám cykly 38 dní
a ovulaci podle testů až 23.DC
. Ovu testy doporučuju z ebay, vyjdou levněji. Já testovala jen minulý měsíc, stresovalo mi to, teď na to kašlu…
@LLenule111 omlouvam se neplanovane jsem odjela mimo ČR. Nekomu pomuze, nekomu ne..je to dost variabilní…
…s tou ovu, kdyz se juknes na svoje cykly, udava se 6, tak si udelej prumernou delku, pokud nemas pravidelne a od prumeru odečti 14 a mas priblizny den ovu
je mnoho zpusobu, ale tenhle je jeden z nejspolehlivější
…drim palecky ![]()
Můžou mi zde přítomné vysvětlit, kolik dnů před ovulaci je to holka? Kluk se nám povedl že styku den před ovulací. A teď ta holka. 5 dnů nebo 3?
Anonym protože nechci aby rodina věděla že se snažíme