Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky vsem ![]()
Po dlouhe dobe se hlasim a rovnou s přiznáním…ne ze mi moc nejde dodrzovat strava, pri tom množství grilovacek, ale to důležité, mám den zpozdeni
…jelikož chlap byl pracovně mimo a spali jsme spolu v tomto cyklu jen 2×, tak jestli tam nekdo nahore sedi, tak se nam „msti“ za tu nasi experimentální legracku
protože jsem si myslela, ze v tu dobu plodne dny nemam 8
pockam pres vikend a kdyztak v pondeli pocuram testik. Budu hlasit cerstve novinky
zatim pa ![]()
Menzes stále nikde a TT negativní
a měla jsem to dostat ve čtvrtek (14.7)
Nam se nyní nezadarilo ![]()
takze začínáme znova od středy
![]()
taky zkousime holčičku
![]()
co jaaa toho přečetla, výpočty, atd tak jsem zvědavá
bylo to vždy 50:50
jednou kluk, potom holka ![]()
takze mi dáváme tento mesic 3.dny pred ovulaci-minuly mesic to bylo 4.dny pred ovulaci
manzel pořádnou teplou vanu
, holcici spermie nemají rádi teplo ![]()
misionářka poloha, bez mého orgasmu
![]()
a nejlépe kdyby odpoledne a myslim ze se musí sudy den
![]()
jo a nesmí se uplne..
, ale v polovině v pochvy
@evíkkkk píše:![]()
Jejda, aby jsi vůbec otěhotněla s tímto přístupem ![]()
@evíkkkk jojo, přesně tak a ještě se nesmí víckrát za den
4 dny podle mě je brzo, na odborných článcí jsem se dočetla, že spermie se sice dožijí až 5 dní, ale plodne jsou jen 48 - 72 hodin
a občas nějaká vyjímka se naskytne. a na kraj pochvy se doporučujeme, když máš ovu, aby jsi dala šanci těm pomalejším holčičím spermiím
Držím pěsti ![]()
Dnes jsem vyděšená volala na gyndu, ráno mě probudila ostrá bolest v podbříšku. Šla jsem na wc a šla za mě krev, udělalo se mi špatně…ještě že máme u mísy umyvadlo…
…muž mě potom musel odvést do postele, bylo mi na omdlení…Hned co jsem se dala do pořadku, volala jsem na gyndu s tím, jestli mě přijmou na prohlídku. Můj doktor tam nebyl a záskok řekl, jestli nemám akutní bolesti ať týden vydržím a pak se kdyžtak ukážu. Že mám počkat na menzes…Menzes jsem dostala 2 hodiny po telefonátu
cítím se dobře, jen unavená…Co se se mnou neděje, netuším ![]()
Drzim pesti, taky zkousime holku…sice bez tech „cary mary“ okolo..kazdopadne vcera nelezeny // ![]()
@svycarka
gratulace velika!!! ![]()
my jsme to s mužem vzali jako srandu, že proč si to snažení nezpestřit…miminko chceme a není problém na něj počkat a zpestřit si to
Takže jak to tu bylo řečeno..je nám jedno co to bude, hlavně když to bude holka
![]()
Až budeš vědět, teda pokud se nechceš nechat překvapit…písni jestli se podařila holčička a nebo chlapeček? ![]()