Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
20.7.16 10:24

@Terkel dekuju moc :kytka: Jo urcite napisu, radi bychom prave parecek a ja chci delat culiiickyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 13:39

@svycarka To mi takyyyyy :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 13:47

Tak se nám to snaženíčko trochu oddálilo…no teď máme předpokládanou OVU na 2…takže o víkendu se pokusíme a pak zase čakání :dance:…škoda, že to nejde zkrátit :lol:
sudý den je 30. 3 dny úřed Ovu :think: tak snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.7.16 14:00

@Terkel Tak to jsem zvědavá…Pokud Ti to vyjde, pěkně nám ty metody rozepiš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 14:03

Na kluka můžu napsat recept hned: žádný omezení, sex několikrát denně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.7.16 14:12

Aha, tak proto je máme dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
27.7.16 15:13

No, s tim stykem před ovu. Kdysi jsem někde četla, ze spermie s chromozomem XX, jsou rychlejší a proto je dobre, kdyz se jde na věc přímo v den OVu. Kdežto spermie s chromozomem XY jsou pomalejší a na vajíčko si počkají a pak i dominantnejsi, takže 1-2 dny před ovu je největší šance na kluka.
Ale tak, asi je to stejne 50:50 :mrgreen:.
Nicmene, to nebyl žádný ženský časopis, ale odborná literatura. Faakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.7.16 15:18
@Tiffany1 píše:
No, s tim stykem před ovu. Kdysi jsem někde četla, ze spermie s chromozomem XX, jsou rychlejší a proto je dobre, kdyz se jde na věc přímo v den OVu. Kdežto spermie s chromozomem XY jsou pomalejší a na vajíčko si počkají a pak i dominantnejsi, takže 1-2 dny před ovu je největší šance na kluka.
Ale tak, asi je to stejne 50:50 :mrgreen:.
Nicmene, to nebyl žádný ženský časopis, ale odborná literatura. Faakt :mrgreen:

Podle mě je tohle jediná možnost, jak to ovlivnit (a já i sestra máme děti přesně podle tohoto pravidla ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 15:20

@Ráchelia :lol:
@Tiffany1 Taky jsem „studovala“ :D a pak jsem našla v jednom odborným článku, že spermie jsou sice schopný tam dole přežít až 5 dní, ale oplodnitelno schopní jen 2 dny…zbytek, kterým se podařilo otěhotnět po 2-3 dnech jsou prej maličké procento vyjímek…taaaaak a teď si vyber 8o :lol: :lol: sakra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.16 15:23

@unuděná Mám stejný názor, že když se vychytá správné načasování, tak je to možné + malá poc s ph, ale to si myslím, že je jen opravdu plus…teď to jen správně vychytat :lol: Takže hned jak se objeví plodný hlen chlap neuteče :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.7.16 19:48

Plodné dny začínají

Pěkný večer holky,
tak dnes večer se mi ukázal bílkový hlen (cca 10cm) s malou příměsí bílého, čípek tvrdší, ale už né tolik a je připraven sunout se nahoru :) Ovu test negativní, což by mělo být v pořádku, protože co vím, jak se ukáže pozitivní do 24hod je ovu…takže 5 dní by teď mělo být do Ovu..samozřejmě nikdy nic není 100% a tělo si může udělat trochu jinak :lol: však to známe :lol: teď stojí přede mnou otázka, kdy na to hupnout :lol: jestli nemám ještě počkat :think: sudý den je :lol: takže holky, zkušenosti, typy, názory sem! :lol: :pankac:…mimochodem, už mám po krk mléčných výrobků a muž z té abstinence neví co by :lol: ale pořád si z toho děláme prču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.7.16 20:23

@Terkel tak to moje dcera je to male procento. Sex 3 dny pred ovulaci (pak uz manzel nebyl doma- a postak to nebyl-mame postacku). Kazdopadne drzim palec. Mame doma parecek a holka je,,lepsi"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.16 20:33
@Terkel píše:
Pěkný večer holky,
tak dnes večer se mi ukázal bílkový hlen (cca 10cm) s malou příměsí bílého, čípek tvrdší, ale už né tolik a je připraven sunout se nahoru :) Ovu test negativní, což by mělo být v pořádku, protože co vím, jak se ukáže pozitivní do 24hod je ovu…takže 5 dní by teď mělo být do Ovu..samozřejmě nikdy nic není 100% a tělo si může udělat trochu jinak :lol: však to známe :lol: teď stojí přede mnou otázka, kdy na to hupnout :lol: jestli nemám ještě počkat :think: sudý den je :lol: takže holky, zkušenosti, typy, názory sem! :lol: :pankac:…mimochodem, už mám po krk mléčných výrobků a muž z té abstinence neví co by :lol: ale pořád si z toho děláme prču :lol:

Ja bych na to hupla. A totez zitra az do pozitivniho ovu testu ;) Podle me si takhle tu pomalejsi holcici spermii posichrujes a kdyby tam pak nejaka fofr-klucici chtela lezt, uz tam bude obsazeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.16 20:35

@ejhle Vcem je lepsi? U nas se zatim naopak syn jevi jako to mene problematicke dite-klidnejsi, tissi, premyslivejsi, mene vztekavy ;) Dcera je torpedo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí