Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terkel dekuju moc
Jo urcite napisu, radi bychom prave parecek a ja chci delat culiiickyyy ![]()
Tak se nám to snaženíčko trochu oddálilo…no teď máme předpokládanou OVU na 2…takže o víkendu se pokusíme a pak zase čakání
…škoda, že to nejde zkrátit ![]()
sudý den je 30. 3 dny úřed Ovu
tak snad ![]()
@Terkel Tak to jsem zvědavá…Pokud Ti to vyjde, pěkně nám ty metody rozepiš ![]()
Na kluka můžu napsat recept hned: žádný omezení, sex několikrát denně
![]()
No, s tim stykem před ovu. Kdysi jsem někde četla, ze spermie s chromozomem XX, jsou rychlejší a proto je dobre, kdyz se jde na věc přímo v den OVu. Kdežto spermie s chromozomem XY jsou pomalejší a na vajíčko si počkají a pak i dominantnejsi, takže 1-2 dny před ovu je největší šance na kluka.
Ale tak, asi je to stejne 50:50
.
Nicmene, to nebyl žádný ženský časopis, ale odborná literatura. Faakt ![]()
@Tiffany1 píše:
No, s tim stykem před ovu. Kdysi jsem někde četla, ze spermie s chromozomem XX, jsou rychlejší a proto je dobre, kdyz se jde na věc přímo v den OVu. Kdežto spermie s chromozomem XY jsou pomalejší a na vajíčko si počkají a pak i dominantnejsi, takže 1-2 dny před ovu je největší šance na kluka.
Ale tak, asi je to stejne 50:50.
Nicmene, to nebyl žádný ženský časopis, ale odborná literatura. Faakt
Podle mě je tohle jediná možnost, jak to ovlivnit (a já i sestra máme děti přesně podle tohoto pravidla
)
@Ráchelia ![]()
@Tiffany1 Taky jsem „studovala“
a pak jsem našla v jednom odborným článku, že spermie jsou sice schopný tam dole přežít až 5 dní, ale oplodnitelno schopní jen 2 dny…zbytek, kterým se podařilo otěhotnět po 2-3 dnech jsou prej maličké procento vyjímek…taaaaak a teď si vyber
sakra
![]()
@unuděná Mám stejný názor, že když se vychytá správné načasování, tak je to možné + malá poc s ph, ale to si myslím, že je jen opravdu plus…teď to jen správně vychytat
Takže hned jak se objeví plodný hlen chlap neuteče
![]()
Pěkný večer holky,
tak dnes večer se mi ukázal bílkový hlen (cca 10cm) s malou příměsí bílého, čípek tvrdší, ale už né tolik a je připraven sunout se nahoru
Ovu test negativní, což by mělo být v pořádku, protože co vím, jak se ukáže pozitivní do 24hod je ovu…takže 5 dní by teď mělo být do Ovu..samozřejmě nikdy nic není 100% a tělo si může udělat trochu jinak
však to známe
teď stojí přede mnou otázka, kdy na to hupnout
jestli nemám ještě počkat
sudý den je
takže holky, zkušenosti, typy, názory sem!
…mimochodem, už mám po krk mléčných výrobků a muž z té abstinence neví co by
ale pořád si z toho děláme prču ![]()
@Terkel tak to moje dcera je to male procento. Sex 3 dny pred ovulaci (pak uz manzel nebyl doma- a postak to nebyl-mame postacku). Kazdopadne drzim palec. Mame doma parecek a holka je,,lepsi"
@Terkel píše:
Pěkný večer holky,
tak dnes večer se mi ukázal bílkový hlen (cca 10cm) s malou příměsí bílého, čípek tvrdší, ale už né tolik a je připraven sunout se nahoruOvu test negativní, což by mělo být v pořádku, protože co vím, jak se ukáže pozitivní do 24hod je ovu…takže 5 dní by teď mělo být do Ovu..samozřejmě nikdy nic není 100% a tělo si může udělat trochu jinak
však to známe
teď stojí přede mnou otázka, kdy na to hupnout
jestli nemám ještě počkat
sudý den je
takže holky, zkušenosti, typy, názory sem!
![]()
…mimochodem, už mám po krk mléčných výrobků a muž z té abstinence neví co by
ale pořád si z toho děláme prču
Ja bych na to hupla. A totez zitra az do pozitivniho ovu testu
Podle me si takhle tu pomalejsi holcici spermii posichrujes a kdyby tam pak nejaka fofr-klucici chtela lezt, uz tam bude obsazeno ![]()
@ejhle Vcem je lepsi? U nas se zatim naopak syn jevi jako to mene problematicke dite-klidnejsi, tissi, premyslivejsi, mene vztekavy
Dcera je torpedo ![]()