Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ráchelia píše:
Teda ta rekapitulace je hustáDíky.)
Bedlibě sleduju, protože třetí musí být holka
Při druhém jsme také dělali holku, (je to kluk ) ale jen zbožným přáním a amatérsky, toto je ovšem profi návod
Jen dotaz, o té 12-denní abstinenci jsem neslyšela, ta je proč? Vím že holčičí jsou pomalejší a klučičí rychlejší…
A jinak kdyby to byl kluk tak určitě nebud smutná, moji hoši jsou teď ti nejlepší parťáci na světě
Je to spoustu informací z netu, tak uvidíme…jsme napjatý jak kšandy
…Uvádí se, že by spermouši měli být aspoň 6 dní staré, protože holky potřebujou na zrání více času, tak aby tam byl, co největší počet holčičích
..12 dní byla u nás souhra náhod, muž musel pracovně odcestovat
byl statečný
…určitě zoufat nebudeme, kdyby to byl kluk
ale byly by jsme rádi, kdyby to vyšlo, aspoň by tu byla malá šance na to, že se dá opravdu trochu ovlivnit pohlaví mimča ![]()
Fandí vám i můj muž. Už se mě ptal nedávno, tak cooo už ví, co to bude?
byli jsme na tom podobně no… Ale při výrobě kluka
@anahita Jeeeee
že muže zdravíme, ve čtvrtek mě čeká kontrola, tak snad se prcek ukáže ![]()
Ahoj, byla jsem na kontrole raději už v pátek (nevolnosti ustaly a já se bála, co se děje - teď už je mám zas v plné síle
). Všechno je v naprostém pořádku, dle PM i UTZ prcek odpovídal 7+2 tt, srdíčko našel
!!! Za dva týdny na další ko a dostanu už průkazku… ![]()
Jen tak jsem si zkusila nějakou kalkulačku pohlaví na internetu, u prvního to sedí, u mé maminky (já i brácha) - také sedíme, švagrové to také sedí. Vyjela mi HOLČIČKA
Tak to jsem zvědavá, jestli se kalkulačka plete nebo ne. ![]()
Odkaz tu: http://www.superko.com/…ho-kalendare
@amille ty brdo, první kalkulačka, která mi vypočítala obě děti správně ![]()
@amille: Tak podle téhle kalkulačky je moje druhá dcera kluk ![]()
@weyky @Kassy Ono to chce brát s rezervou
. Ale je fakt, že mně to teda sedí.. Zbytek rodiny jsem nezkusila, protože to přesně nevím a jsem líná něco dopočítávat
.
@amille u mě právě nesedí Jonáš, stáří krve ani podobný další blbiny
Jasně, vždycky je to 50:50 ![]()
@amille píše:
Ahoj, byla jsem na kontrole raději už v pátek (nevolnosti ustaly a já se bála, co se děje - teď už je mám zas v plné síle![]()
). Všechno je v naprostém pořádku, dle PM i UTZ prcek odpovídal 7+2 tt, srdíčko našel
![]()
!!! Za dva týdny na další ko a dostanu už průkazku…
![]()
Jen tak jsem si zkusila nějakou kalkulačku pohlaví na internetu, u prvního to sedí, u mé maminky (já i brácha) - také sedíme, švagrové to také sedí. Vyjela mi HOLČIČKA
Odkaz tu: http://www.superko.com/…ho-kalendareTak to jsem zvědavá, jestli se kalkulačka plete nebo ne.
Tak u prvního syna mi vyšla holčička, teď čekám zase kluka a ten mi vyšel správně. Jen doufám, že se nakonec nenarodí holka
Ale tu bych brala všemi deseti.
@amille píše:
Ahoj, byla jsem na kontrole raději už v pátek (nevolnosti ustaly a já se bála, co se děje - teď už je mám zas v plné síle![]()
![]()
!!! Za dva týdny na další ko a dostanu už průkazku…
![]()
Odkaz tu: http://www.superko.com/…ho-kalendareTak to jsem zvědavá, jestli se kalkulačka plete nebo ne.
super
držíme moc pěstičky, ať vše jde, jak má ![]()
jojo…kalkulačka, co posíláš je ta lunární u které mi vychází kluk
ale když jsem trochu zabádala, tak mi počali přesně ve zlomu, kdy se láme věk, tudíš by to mělo znamenat, že šance je 50 na 50 ![]()
Prcek je pěknej raubíř a pořád sebou mrská, nicméně mi doktor oznámil, že piňdu nevidí
…8.12 velký 3D screening, kde nám to oznámí na beton
@Terkel tag gratulace. A jeste nyni vedet, zda je to dusledek nahody. Nebo dusledne pripravy? ![]()
@Terkel Ahojky,celkem uz dobre
Jsem po odběru plodové vody, Dow syndrom vyloučen no a 23.11 kompletní výsledky a 100% pohlaví
![]()
Byla jsem na placeném ultrazvuku, moc nebylo videt, ale dr si mysli ze holcicka
V úterý jdu na velký ultrazvuk ve 20 tt tak jsem zvědavá co řekne dr ![]()
kolikaty jsi tt?