Mimi experiment

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
6.11.16 09:20
@Ráchelia píše:
Teda ta rekapitulace je hustá :mrgreen: Díky.)
Bedlibě sleduju, protože třetí musí být holka :lol:
Při druhém jsme také dělali holku, (je to kluk ) ale jen zbožným přáním a amatérsky, toto je ovšem profi návod ;)
Jen dotaz, o té 12-denní abstinenci jsem neslyšela, ta je proč? Vím že holčičí jsou pomalejší a klučičí rychlejší…
A jinak kdyby to byl kluk tak určitě nebud smutná, moji hoši jsou teď ti nejlepší parťáci na světě :*

Je to spoustu informací z netu, tak uvidíme…jsme napjatý jak kšandy :lol:…Uvádí se, že by spermouši měli být aspoň 6 dní staré, protože holky potřebujou na zrání více času, tak aby tam byl, co největší počet holčičích :mrgreen:..12 dní byla u nás souhra náhod, muž musel pracovně odcestovat :lol: byl statečný :mrgreen:…určitě zoufat nebudeme, kdyby to byl kluk :hug: ale byly by jsme rádi, kdyby to vyšlo, aspoň by tu byla malá šance na to, že se dá opravdu trochu ovlivnit pohlaví mimča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.11.16 10:49

Fandí vám i můj muž. Už se mě ptal nedávno, tak cooo už ví, co to bude? :-D :-D :-D byli jsme na tom podobně no… Ale při výrobě kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.11.16 15:50

@anahita Jeeeee :mrgreen: že muže zdravíme, ve čtvrtek mě čeká kontrola, tak snad se prcek ukáže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
8.11.16 18:31

Ahoj, byla jsem na kontrole raději už v pátek (nevolnosti ustaly a já se bála, co se děje - teď už je mám zas v plné síle :-( :poblion: ). Všechno je v naprostém pořádku, dle PM i UTZ prcek odpovídal 7+2 tt, srdíčko našel :srdce: :dance:!!! Za dva týdny na další ko a dostanu už průkazku… :-)

Jen tak jsem si zkusila nějakou kalkulačku pohlaví na internetu, u prvního to sedí, u mé maminky (já i brácha) - také sedíme, švagrové to také sedí. Vyjela mi HOLČIČKA :-) Tak to jsem zvědavá, jestli se kalkulačka plete nebo ne. :-D

Odkaz tu: http://www.superko.com/…ho-kalendare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.11.16 13:48

@amille ty brdo, první kalkulačka, která mi vypočítala obě děti správně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
9.11.16 13:54

@amille: Tak podle téhle kalkulačky je moje druhá dcera kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.11.16 15:39

@weyky @Kassy Ono to chce brát s rezervou :lol:. Ale je fakt, že mně to teda sedí.. Zbytek rodiny jsem nezkusila, protože to přesně nevím a jsem líná něco dopočítávat :-) :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
9.11.16 15:54

@amille u mě právě nesedí Jonáš, stáří krve ani podobný další blbiny :D Jasně, vždycky je to 50:50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.11.16 16:00
@amille píše:
Ahoj, byla jsem na kontrole raději už v pátek (nevolnosti ustaly a já se bála, co se děje - teď už je mám zas v plné síle :-( :poblion: ). Všechno je v naprostém pořádku, dle PM i UTZ prcek odpovídal 7+2 tt, srdíčko našel :srdce: :dance:!!! Za dva týdny na další ko a dostanu už průkazku… :-)

Jen tak jsem si zkusila nějakou kalkulačku pohlaví na internetu, u prvního to sedí, u mé maminky (já i brácha) - také sedíme, švagrové to také sedí. Vyjela mi HOLČIČKA :-) Tak to jsem zvědavá, jestli se kalkulačka plete nebo ne. :-D

Tak u prvního syna mi vyšla holčička, teď čekám zase kluka a ten mi vyšel správně. Jen doufám, že se nakonec nenarodí holka :mrgreen: Ale tu bych brala všemi deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.11.16 21:54

@Terkel Jak jsi dnes dopadla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.11.16 15:38
@amille píše:

super :hug: držíme moc pěstičky, ať vše jde, jak má :srdce:

jojo…kalkulačka, co posíláš je ta lunární u které mi vychází kluk :lol: ale když jsem trochu zabádala, tak mi počali přesně ve zlomu, kdy se láme věk, tudíš by to mělo znamenat, že šance je 50 na 50 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.11.16 15:42

Kontrola 10.11. (17 tt)

Prcek je pěknej raubíř a pořád sebou mrská, nicméně mi doktor oznámil, že piňdu nevidí :pankac:…8.12 velký 3D screening, kde nám to oznámí na beton

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.11.16 15:44

@evíkkkk Ahoj, dlouho si se neozvala, jak se dáří? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
11.11.16 15:49

@Terkel tag gratulace. A jeste nyni vedet, zda je to dusledek nahody. Nebo dusledne pripravy? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
13.11.16 19:55

@Terkel Ahojky,celkem uz dobre
Jsem po odběru plodové vody, Dow syndrom vyloučen no a 23.11 kompletní výsledky a 100% pohlaví
:lol:
Byla jsem na placeném ultrazvuku, moc nebylo videt, ale dr si mysli ze holcicka
V úterý jdu na velký ultrazvuk ve 20 tt tak jsem zvědavá co řekne dr :)
kolikaty jsi tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital