Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@verulicek píše:
@Aneta100 4,5 měsíceuž je to pohoda co?
![]()
![]()
Hele já s ní nikdy neměla problémy, snad jen když dostala očkování, to byla opravdu protivná. Ale jinak, musím zaklepat opravdu lahoda ![]()
@Aneta100 u nás očkování rozjelo od 9 týdne večerní spaní 7-8 hodin v kuse…takže efekt jsme měly opačný než všichni ostatní…od té doby spává perfektně (až na pár nocí) Já mám taky extrémně pohodové dítě…myslela jsem pohoda ve smyslu toho, že se s tím člověk nějakou dobu srovnává…chytá režim atd. ![]()
@quatruska mě říkala dr že stačí od 6. jednou denně zeleninu kvůli železu…to už prý z mléka nestačí…tak si říkám že na to najedu až v to září… ![]()
a holky chodíte už plavat s dětma?
@quatruska jéé taky chcem děti 2 roky od sebe!!! Je to ok? Jaké byly začátky? a potřebovalas dvojkočár?
@verulicek Já ještě nepřikrmuju, ale pohoda skončila, očkování nám nejspíš rozjelo atopický ekzém
. Ale mažeme, mažeme.
@verulicek píše:
@Aneta100 u nás očkování rozjelo od 9 týdne večerní spaní 7-8 hodin v kuse…takže efekt jsme měly opačný než všichni ostatní…od té doby spává perfektně (až na pár nocí) Já mám taky extrémně pohodové dítě…myslela jsem pohoda ve smyslu toho, že se s tím člověk nějakou dobu srovnává…chytá režim atd.
Jo, to je pohoda. Hlavně psychicky ![]()
Já chci začít plavat, ale nevím zda ve 4.měsících je to brzo. Ale jinak, už v bazénku domácím byla a bavilo jí to ![]()
U nás se baští všechno co se dá, ještě jsme nepřišli na nic co by malá nesnědla, je to jedlík, chutná jí vše.
@Aneta100 právě…já mám šestinedělí jak v mlze…byla jsem hrozně nevyspaná, vyčerpaná, věčně hladová, bez energie. teď je to už dva měsíce naprostá paráda a fakt jako prázdniny. užívám si, se dvěma už to nebude tak lehké ![]()
@jausenka no já myslím že naše by taky snědla všecko co bych jí dala…ale zatím nedám ![]()
@verulicek píše:
@Aneta100 právě…já mám šestinedělí jak v mlze…byla jsem hrozně nevyspaná, vyčerpaná, věčně hladová, bez energie. teď je to už dva měsíce naprostá paráda a fakt jako prázdniny. užívám si, se dvěma už to nebude tak lehké
Jo! To šestinedělí!! Já do toho ještě měla laktační psychozu, takže jsem to měla opravdu „skvělé“. Po šestinedělí, už to bylo čím dál lepší ![]()
@verulicek dvojkocarek jsem nepotrebovala.Mala je od roku a pul bez kocaru. Nechce v nem sedet. Jinak je to strasne fajn. jenom zacatky byly slozite. Malej se chtel kojit po hodine.Mala zase cist a docela zarlila, ale zvlednout se to da docela v pohode.