Miminka 2014 ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
28.7.14 14:00
@verulicek píše:
@Aneta100 4,5 měsíce :-) už je to pohoda co? :dance: :dance: :dance:

Hele já s ní nikdy neměla problémy, snad jen když dostala očkování, to byla opravdu protivná. Ale jinak, musím zaklepat opravdu lahoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.14 14:09

@Aneta100 u nás očkování rozjelo od 9 týdne večerní spaní 7-8 hodin v kuse…takže efekt jsme měly opačný než všichni ostatní…od té doby spává perfektně (až na pár nocí) Já mám taky extrémně pohodové dítě…myslela jsem pohoda ve smyslu toho, že se s tím člověk nějakou dobu srovnává…chytá režim atd. ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.14 14:10

Je tu někdo kdo ještě nepřikrmuje? si připadám divně :lol:

• Citovat
  • Upravit
1719
28.7.14 14:12

@verulicek ja jeste neprikrmuju malej ma 5 a pul mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.14 14:14

@quatruska mě říkala dr že stačí od 6. jednou denně zeleninu kvůli železu…to už prý z mléka nestačí…tak si říkám že na to najedu až v to září… ;)

a holky chodíte už plavat s dětma?

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.14 14:15

@quatruska jéé taky chcem děti 2 roky od sebe!!! Je to ok? Jaké byly začátky? a potřebovalas dvojkočár?

• Citovat
  • Upravit
1437
28.7.14 14:16

@verulicek Já ještě nepřikrmuju, ale pohoda skončila, očkování nám nejspíš rozjelo atopický ekzém :(. Ale mažeme, mažeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.7.14 14:16
@verulicek píše:
@Aneta100 u nás očkování rozjelo od 9 týdne večerní spaní 7-8 hodin v kuse…takže efekt jsme měly opačný než všichni ostatní…od té doby spává perfektně (až na pár nocí) Já mám taky extrémně pohodové dítě…myslela jsem pohoda ve smyslu toho, že se s tím člověk nějakou dobu srovnává…chytá režim atd. ;)

Jo, to je pohoda. Hlavně psychicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.7.14 14:19

Já chci začít plavat, ale nevím zda ve 4.měsících je to brzo. Ale jinak, už v bazénku domácím byla a bavilo jí to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.7.14 14:19

U nás se baští všechno co se dá, ještě jsme nepřišli na nic co by malá nesnědla, je to jedlík, chutná jí vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.14 14:20

@Aneta100 právě…já mám šestinedělí jak v mlze…byla jsem hrozně nevyspaná, vyčerpaná, věčně hladová, bez energie. teď je to už dva měsíce naprostá paráda a fakt jako prázdniny. užívám si, se dvěma už to nebude tak lehké :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.14 14:21

@jausenka no já myslím že naše by taky snědla všecko co bych jí dala…ale zatím nedám 8)

• Citovat
  • Upravit
309
28.7.14 14:23
@verulicek píše:
@Aneta100 právě…já mám šestinedělí jak v mlze…byla jsem hrozně nevyspaná, vyčerpaná, věčně hladová, bez energie. teď je to už dva měsíce naprostá paráda a fakt jako prázdniny. užívám si, se dvěma už to nebude tak lehké :mrgreen:

Jo! To šestinedělí!! Já do toho ještě měla laktační psychozu, takže jsem to měla opravdu „skvělé“. Po šestinedělí, už to bylo čím dál lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.7.14 14:25

@verulicek dvojkocarek jsem nepotrebovala.Mala je od roku a pul bez kocaru. Nechce v nem sedet. Jinak je to strasne fajn. jenom zacatky byly slozite. Malej se chtel kojit po hodine.Mala zase cist a docela zarlila, ale zvlednout se to da docela v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.7.14 14:25

@verulicek Jak dlouhý chceš mít odstup? Já aspoň těch 5 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí