Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Aneta100 to znam, eli je taky vse male. Pomalu budu kupovat vetsi mikinky na zimu. Za tyden zacinam davat prikrmy, jsem dost zvedava. Co vy, uz prikmujete? My zatim zavedly lepek- 2 piskoty denne..to basti docela ochotne.. ![]()
@jujuli Jo, my dáváme už od 4.měsíce
Furt blinkala a tak jsem stím začala dříve a jupííí už moc neblinkááá
Kolik jí je? ![]()
@Verísek91 Mára je narozenej 13 února, už lozí holččika nebo sedí? ten náš je línej otáčí se jenom na břicho
@quatruska už lozí a měsíc už si stoupne sama v postýlce…ale ještě nesedí ':)
@Verísek91 tak to je šikovná, moje první dítě Verunka byla taky akční v 7 měsících seděla, ale tady ten je lenoch
@jujuli Hele papá kráásně, díky bohu. Hned na poprvé snědla 3 lžičky, anižby to vyplivla
Nejdřív jsem koupila, vyzkoušela. Když jsem zjistila, že sní opravdu všechno, co má, tak jsem začla vařit a ty skleničky se hoděj ![]()
Tak to je pekny;) ja uvidim, jak mi to pujde. Jako umixovat zeleninu s kuretem zvladnu, ale treba kralici maso shanet asi nebudu akoupim ve sklenicce. Zas takova hospodynka nejsem;)
@jujuli Kralici taky budu kupovat ve skleničkách. Ale ještě je to daleko
Myslím, že maso se papá, až tak v 9.měsíci ![]()
Ahojte maminky mam dotaz pri koupani sem si dneska vsimla že mali mi okolo pusinky a na rucickach sfialovjel. jestli to muže byt tim jeste netopime že se mu telicko jeste dostatecne nestiha prokrvovat pri koupeli