Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@quatruska tyjo a já myslela že menší odstup = menší pravděpodobnost žárlení ![]()
@verulicek píše:
@Aneta100 my 2 roky * 3 děti
3 děti? To já bych asi nedala
Mě asi bohatě postačí 2 děti ![]()
@Aneta100 tri bych taky nedala mala ma obdobi vzdoru a je to s ni na budku. Vsechno je ne. A hlavne mi porad nekde utika. Aspon, ze nalej je hodnej
@Hr4sek22 malá je nedonošená tak jsme ještě příkrmy nezkoušely, ale během 14 dní už prý máme také začít zkoušet, tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj, moji princezne bude za par dni 5 mesicu, je to s ni radost, pripadam si s ni vazne jako na dovolene, prace mi nechybi;)je hodna, stiham i sve konicky. Jak to mate s vasima detickama? A kdy planujete zacit s prikrmy, resp.kdy jste zacali?
@jujuli Ahoj, náš malej je taky hodnej, ale když má hlad, umí řvát jako Tarzan
S příkrmy jsme začali od ukončenýho 5.měsíce.. jinak o měsíc dřív jsem začala přidávat kaše do mlíka, samotný už mu nestačilo, měl pořád hlad. Jinak spí krásně celou noc a přes den si taky cokoliv udělám. Nechtěla bych uřvánka ![]()
@jujuli tak já plně nekojila vůbec, od porodnice s příkrmem, ale zeleninu jsem začala dávat ukončeným 5.měsícem. a to jen díky tomu, že malá je fakt kusanec a mléko jí už nestačilo. a ty mlsné oči, když jsme jedli my…
Moje mala na nas taky dost kouka, jak jime. hladova mi ale nepripada. vecer uz nemam moc mleka, tak dokrmuju um. Tak nevim, jestli taky pomalu nezacit s prikrmem, nebo jestli pockat az na 6 m..nase dr. rikala nejdriv lepek, pak prikrmy..
@jausenka ten muj drahousek ma v 5,5 mesicich 9kilo a 73 cm.Je to kus chlapa. Prikrm planuju az v pulce srpna. Mliko mu zatim staci.
@quatruska paráda, malá přibírala kilo za měsíc, no když ji srovnám se stejně starýma, vypadá starší, kámoška má 9měsíční a je lehčí a menší než ta naše. malá má ve skoro 6měs něco přes 8kg a 70cm, je to takový náš malý michelinek
@jujuli to jak uznáš ty sama za vhodné… já jsem teda podle doktorů nejela, jen podle svého zdravého úsudku a intuice…doktoři se v tomhle rozcházejí a každý říká něco jiného, tak si jedu po vlastní lajně
My jsme s příkrmy začaly v necelých 4.měsících, kvůli tomu, že při pití mléka (při UM) blinkala a to dost! Musí mít tužší stravu, aby tomu, tak nebylo ![]()
@Aneta100 já spychózu přímo ne, ale něco jako poporodní deprese se o mě taky párkrát opřelo..jsem rád, že byl po ruce můj chlap.