Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jujuli ahojky, tak ja bych chtela ditka od sebe tak 2-3roky, ale uplne presne si to naplanovat nemuzu ze
jinak s tim spinkanim, to bude asi tim teplem, mne se mala budi kazdy 2-3hod na kojeni a taky se ji nekdy nechce znova zabrat.
Malá mi chce bejt v kočárku furt
Má ho ráda, máme velikou korbu, takže se tam může roztáhnout
Jo, ty pokroky! Je to hrozný, jak to letí. Nejdřív jen ležela, nic nedělala a ted když jí dám doprostřed postýlky, tak je na kraji a cucá dřevěný bradla během chvilinky
Ani jsem se nestačila rozkoukat a, už jí jsou 4. měsíce, hrůůůůza ![]()
Jinak dnes jsme byly na posledním očkování a snesla to docela dobře, jen je krapet unavenější
Malá má 4. měsíce 6, 120 kg a 61 cm, jak jste to měly vy, co máte skoro stejně staré miláčky? ![]()
@Aneta100 na 4m mela.6,200 kg, 63 cm takze velmi podobne, s pokrokama je to stejne, uz se premistuje a tak ji uz taky radsi necham samotnou jen na zemi na dece kde nemuze spadnout. Chce se plazit ale zatim hlavne couva, a peruje pod sebou nozkama.
@jujuli Ahojka, to mi povídej…ted spánek taky řeším
přes den malá spí max 3× 30 min a je jedno jestli spime do 7 nebo 9, pokud stává už v 6, tak si dachne místo 30 min dopoledne, tak max hodinku a pak opět jen a jen 30 min.,mohli bychom si podle ni řídit hodinky
ale je přes den veselá, hraje si, povídá, takže se to snažím moc nehrotit
ale bylo by fajn něco i přes den udělat, chce porat pozornost
a hlavně ji musím hlídat ze už je 2h. vzhuru a jít ji uspát, jinak by řádila bez spánku…
Večer mi spala krásné, což jsem si pravé myslela, ze to pak doháni. Budila se jen max 2× na papani a i dokonce 3× spala celou noc… Aleeee prehoupnul se 4 měsíc a už 3 týdny rádi i v noci
vzbudí se taky sice 2× ale vždy rádi taky tu hodku po papani a ne a ne spát, někdy pomůže vzít si ji k nám do postele, ale někdy ne
Sileneeeeeee, tak nevím, snad ji to přejde
Usina mezi 7 a pul 8, když je mrzuta, tak koupání posunem o pul hodky dříve (tak po 6h.)
Haaaa, takže tak
a jakpak je to u vás? ![]()
@Aneta100 tak mala ve 4 měsící mela 63cm a 5,780
Je vazne sranda ji pozorovat jak se snaží plazit…posouvá se, couvá
pak udělá letadlo a začne se vstekat
zatím ma slabé ručičky
Příspěvek upraven 01.08.14 v 22:56
Malá mela na konci 4 měsíce 66,5cm a 7,5kg a spát mi taky moc nechce
Naše malá je prcek, budou jí 5,5 měsíce a má cca 5400g a 60 cm, ale narodila se předčasně…jinak ode dneška začínáme s příkrmy, tak jsem zvědavá ![]()
@marinka5 Jé, příkrmy, tak si užij
Hlavně si dej všude bryndáky, nebo něco jiného, at ti všechno neupatlá ![]()
Tak jak tak koukam nase Nelca je asi nejvetsi, ted zacla 4.mesic a ma 67cm a 6,9kg
jinak si rikam, ze s prikrmama zacnu az tak ten konec 6 mesice, zatim pekne papa aji pribira. A se spanim to mame taky vselijaky, ale rikam si, ze to je tim teplem, ani ja v tom teple kolikrat nemuzu spat. A prikrmy zacinate nejdriv mrkvou, pak pridate brambor a pak maso nebo ste nekdo kupovali sklenicky, protoze domaci nechteli a papkali vam hned krasne nebo zezacatku nechteli vubec, dekuji za odpovedi ![]()