Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jujuli Nu u nás byla hexa a malá ji snasela dobře. Byla sice krapet unavenejsi a trosku poplakavala. Pak se z toho vyspala a vše bylo ok. Kamarádka malého taky nechala až v 7 m. a malej je z toho akorát úplně mimo. Pamatuje si a pláče už jen když vidí doktorku. A ještě k tomu dostal vyrasku
Proste člověk nemůže vědet jak to bude. Doufám, ze to u Vás bude bez problému a pláče
Já sem to snasela snad hůř než malá
ona jen zaplakala a pak klidecek, Aleeee jaaaa bulela celou cestu až domu, co jsem ji to udělala za bolistku ![]()
@Isinka1 no to ja jsem ted jak kojim nejaka taky precitlivela, hned bulim kdyz slysim o nejakem nasili na detech nebo o nejakem nemocnem diteti, vse si vztahuju na me a dcerku;-/
Ahoj holky, tak sme vcera byli na tom druhym ocko a mala je skvela, je vic takova unavena, ale jinak to zvlada skvele, snad si to vsechno vybrala pri tom prvnim. Je to nase zlaticko
jinak se porad pritahuje do sedu, je to hrozny ju udrzet v polosedu, porad ma zvedlou hlavicku a zveda ju i v leze, ta bude mit brisaky ![]()
@janule303 U nás máme to samé
Zítra akorát jdeme na poslední očkování. Kolik je malé?
Dneska ji sou 4 mesice, tak at vam to ocko dobre dopadne a mala je v poho..Taky si chce porad tak sedat ![]()
@janule303 Hele ona tu hlavičku zvedá od narození, ale od 2.měsíců to začlo pořádně
Ted začla zvedat nohy a sahá si na palečky u nohou. Ona by chtěla sedět a chodit
Je moc hrrr
Tak to mame holcicky uplne stejny, od malinka pasla koniky a ted si taky nasla nozicky, snazi se je dostat do pusinky a jeste ji to nejde, tak se u toho kolikrat vzteka
ale obcas tam dostane ponozku. Dneska sem ju na prebalovaku obratila na brisko a jak sem ju mela ve vzduchu, supla nozky pod sebe a chtela zdrhnout ![]()
@janule303 Taky šikovná holka
Ta naše dá nožky do (svíčky) a přehnoupne se na bok a pak brečí, že nemůže zpátky ![]()
A chce ti byt v kocaru, mne tam bud rve nebo ju na chvilu zabavijou hracky, takze muzem jen rychle do obchodu a zpatky, kdyz tam nahodou usne tak max pul az trictvrte hodky, tak se tesim jak bude ve sportaku to bude cucet a bude to snad lepsi
Je to sranda s detma, minule se vztekala, ze nemuze dostat do pusy spruslu od postylky
je to krasny videt kazdej jejich pokrok ![]()
@jujuli. Aleeee hlavně se nestresuj
jooo hormony jsou mrsky, ale bude lip ![]()
A kolipak je malé?
@janule303 Tak s tím zvedanim to máme stejně
Joooo, brisaky
taky ji to říkám. Jsou to naše sikulky
Na břiše se sune do kolečka a ted si pomaloucku strka kolinka pod sebe
fakt děs, jak to utíká
ale je naprosto úžasné vidět ty jejich pokroky
ted jsem u ni byla..v chuvicce divnej šum..a koukám zase hlavou dolu a na druhej konec postýlky
nechápu jak ve spánku dokáže takhle cestovat
je to vždy desna sranda.
Ahojky, je to fakt hrozný jak to letí, jak sem byla v poradně, tak zrovna vycházela maminka s malinkým miminkem a říkala sem si, že to není možný, že sem měla taky tak malinký
ted už to je kočka velká
pokroky sou uzasný, přetočit na bříško ne naučila za 1den, ráno si ještě přilehávala ručičku a odpo si už ručku dokázala vyndat
nožičky zatím jen trochu pokrčuje, vždycky si hračky postrčí dál a pak se vzteká, že na ně nedosáhne
ale když ju zvednu, tak by už utíkala, chytnu za ručky a už by seděla, chtěla by všechno hned ![]()
@Isinka1 bude ji v nedeli 5 mesicu. Je to poklad, je hodna, jen v noci se mi budi a obcas je i hodinu vzhuru, jako by byl den. Brouka si, cestuje po postylce a nespi, ale nastesti nevyzaduje pozornost, sice se u techhle jejich chvilek mevyspim, ale alespon lezim a delam, ze neexistuju
co tvoje ditko, spi v noci?
@janule303 taky si rikam, jak ta nase mohla byt nekdy tak malinka;) a pockej jeste treba az jim bude rok;) to uz se snad budem tesit na dalsi mimi;) i kdyz ja bych to nedala, chci vetsi rozdil mezi detmi.