Miminka 2014 ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
28.7.14 17:14

Naše malá má 4,5 měsíce a 6 kil (64cm) takže je tak akorát :-)

• Citovat
  • Upravit
465
28.7.14 19:12

@verulicek tak ono to není o váze, ale o tom, jak mimčo často jí, a jestli jí to stačí. malá měla v 5měs 8kg a právě proto jsme začali, protože mléčko už nebylo tak výživné, aby ji uspokojilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.7.14 19:13

@verulicek jsem rada, ze je tu nejake ditko podobnych proporci jako moje mala, ktera ma v necelyvh 5 m asi 66 cm a necelych 7 kg. Ja mela pocit, ze ostatni deti v tomto veku maji vsechny snad 8 az 9 kg a zeje nejaka mala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.7.14 19:39

@jujuli kdepak…já jsem šťastná, že je malá taková pidi :-) je po manželova, narodila se 40tt a měla 2800g, zdravá jak řípa, jen prostě drobnější..u nich v rodině měly vždycky děti pod 3 kila. Vůbec jsem to nečekala, já měla 3,6 takže jsem doma ani neměla tak malé oblečení, doktor mi předpovídal taky 3,5. Jo taky kolem mají často velké děti. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
28.7.14 19:41

@jausenka no malá jídává 6-7× denně (teď když je vedro tak většinou 7×). V noci se na jídlo budí jednou kolem páté. Myslím, že jí chutná a stačí, je spokojená, plná energie a skvěle mrštná..doktorka je z ní celá pryč, koníčky pase krásně od šestinedělí, před čtvrtýk měsícem se sama otočila na břicho…Ale přikládám to právě tomu, že má malou a lehkou hlavičku. Jde jí to snáz tak machruje :lol:

• Citovat
  • Upravit
1719
28.7.14 20:04

@verulicek to ten muj je lenoch zacal se otacet az ted (5,5mesice) Na brichu uz ruckuje za hrackama. Starsi jsem nekojila zacala jsem prikrmovat kolem 4 mesice moc ji chutna do dnes.Ma 15kilo 94cm a dva a pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.7.14 20:53

Ahoj holky, ja se pridam, nasi holcicce budou ve stredu 4 mesice, meri 67cm a vazi skoro 7kg. Jinak se uz pres tyden krasne otaci na brisko, bere si hracky a ma je furt v puse. Prikrmy zatim nedavam. Jinak jak je teplo, tak kojim skoro kazdy 2hod. i pres noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.7.14 22:03

Krásný večer maminky :) tak já se taky přidám. Opravdu fajn diskuse. Máme doma 4,5 měsíční adelku. Je to až neuvěřitelne jak to leti.. Je to Prdelka naše :D máme 65 cm a 6 kg. S prikrmy bych chtěla začít za 3 týdny, ale zatím u ni nevidím, ze by měla nějakou snahu o naše jídlo…tak uvidim :D S kaši na noc jsem taky uvažovala. Začaly jste dávat postupně do um po lzickach nebo rovnou plnou dávku? Myslím, ze budu dávat postupně po jedné odmerce a pak navyšovat :)
Joooo pretaceni, to už máme taky ze sebou, je to kouzelné, miluju každy její pokrok :) Ale už tak 2mesice ji baví dělat to, ze na zádech zvedne hlavu současné s napnutejma zvedlejma nohama a zacne knikat dokud ji nezvednu :D parajt malej :D
Aleeee jsou to naše radosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.7.14 09:20

@janule303 @Isinka1 vitejte;) ja nych to do um nedavala, normalne lzickou do pusy, co snese.. moje mala se pretaci tak 6 tydnu, na brisku uz je.na napnutych ruckach.chce se plazit, ale zatim ji jde jen couvanii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.7.14 09:24

Holky uzmate za sebou ockovani? Ja to oddalila az po 6m,, nase dr. s tim nemela problem. Byly nejake reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
29.7.14 09:37
@jujuli píše:
Holky uzmate za sebou ockovani? Ja to oddalila az po 6m,, nase dr. s tim nemela problem. Byly nejake reakce?

Ahoj, my akorát ve čtvrtek jdeme na poslední a reakce opravdu byly. Byla unavena a vztekala se a furt brečela. Trvalo to 2 dny, než se to spravilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.14 10:03

Ahoj, tak my dem na ocko dneska a mam z toho hruzu. Z prvniho se davala dohromady skoro mesic, porad plakala po tydnu to trochu preslo a zacalo to, ze od nikoho nechtela pochovat, ani od babicek, porad se mnou, plakala v aute, ikdyz ze zacatku se ji tam libilo, ted uz je uplne uzasna, krasne spinka, tak snad to nebude jak predtim, ale bude to lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.7.14 10:38

@Aneta100 @janule303. Tyjo vy me desite, drzim palce at to je ted lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
29.7.14 11:49

@jujuli Není se čeho bát :) Každý miminko se chová jinak ;) A, když tak se to dá vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.14 14:41

Je to sem nechtela tak vystrasit, jak pise anet, kazdy miminko je jiny, od kamosky dcerka ani nevedela, ze byla ockovana, v 1 sme prijeli dom, plakala, ale to bylo spis z nevyspani, uvidime jak to bude pokracovat, zatim spinka. Nase Nelinka je takova citlivejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí