Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@libertinno Je to možný. Mimi se ještě moc neumí „zahřát“. Máte při koupeli zavřené dveře? Je opravdu lepší, trošku přitopit. A nebo hodně ryhle umýt a do tepla ![]()
Ahojky čekám mimčo v listopadu a pořád přemýšlím jestli mám koupit normální postýlku a nebo jestli už bych malou mohla dát do cestovní postýlky…
![]()
@Aneta100
Cauky, tak jak vám jde spinkani, holky? ![]()
Nám dopolední sloficky vcelku jdou, ale asi jsem to noční spinkani posledně zakrikla
Máme ted neustálý řev, dokud nepřijdu a nevyndam a nejdu si s ni hajnout do naši postele. Nevím co ji to bere. Vždycky v postýlce usinala hezky, ale ted co předvádí..
Nevím
Nechci ji nechávat plakat, tak proste po několika snazenich podlehne a jde se usnou do naši postele
vím, ze je to na prd…ale ten její hysterak ![]()
Doufám, ze ji to přejde.
Jo děvčata, tedy jestli neva osloveni ![]()
Povídejte o prikrmech..? ![]()
Malé dávám měsíc prikrmy, začala jsem: mrkev, dýně, pastinak pak brokolice, špenát. Stoličky byla tuší, ale ok. Ted tak týden sem přidala brambor, mám připravenou i ryzí… Ale kdyby jste vydělily jak mala kaka. Usilovně tlačí a pak nakonec takové h***o jak cep. Děs, nevím co ted. Zkusím tedy svestkovou stavu, snad zabere! Za 14 dni dem na 6.mesicni kontrolu tak to proberu s doktorem, ale chtěla bych ji ulevit dříve
Četla jsem, ze pomáhají i nějaké kaše nebo svestkove přesnidávky, ale to bych chtěla zavést až tak za 14 dni..tak nevím.
Jo a mala papá vcelku pěkne, ale sní tak 60g., dělám ji 100g, ale už tech40g. nechce. Takže ji dam cajik nebo tak 30ml mlicka. Ale ma pak dřív hlad. Jakpak to mate vy?
Kdypak jste začali přidávat ovoce? A co klasicky?
Jsme tedy na um (do 4mesice ji stačilo vše co jsem odstrikala, ale nejak to klesá, jsme skoro na um)
Jo a Aneta100. s tim masickem to muže byt i dříve, tak 2 měsíce po prvním prikrmu. Super info na: http://www.kojeni.net
Inu mít miminko je dobrodruzstviiiiiiii
![]()
@Anonymní píše:
Jo děvčata, tedy jestli neva osloveni
Povídejte o prikrmech..?
Malé dávám měsíc prikrmy, začala jsem: mrkev, dýně, pastinak pak brokolice, špenát. Stoličky byla tuší, ale ok. Ted tak týden sem přidala brambor, mám připravenou i ryzí… Ale kdyby jste vydělily jak mala kaka. Usilovně tlačí a pak nakonec takové h***o jak cep. Děs, nevím co ted. Zkusím tedy svestkovou stavu, snad zabere! Za 14 dni dem na 6.mesicni kontrolu tak to proberu s doktorem, ale chtěla bych ji ulevit dříveČetla jsem, ze pomáhají i nějaké kaše nebo svestkove přesnidávky, ale to bych chtěla zavést až tak za 14 dni..tak nevím.
Jo a mala papá vcelku pěkne, ale sní tak 60g., dělám ji 100g, ale už tech40g. nechce. Takže ji dam cajik nebo tak 30ml mlicka. Ale ma pak dřív hlad. Jakpak to mate vy?
Kdypak jste začali přidávat ovoce? A co klasicky?
Jsme tedy na um (do 4mesice ji stačilo vše co jsem odstrikala, ale nejak to klesá, jsme skoro na um)
Jo a Aneta100. s tim masickem to muže byt i dříve, tak 2 měsíce po prvním prikrmu. Super info na: http://www.kojeni.net
Inu mít miminko je dobrodruzstviiiiiiii![]()
![]()
![]()
Neeeee anonym, aleeeee jaaaaa ![]()
Nechápu jak jsem to takhle mohla překliknout ![]()
@Isinka1 Nam usinani zase, uz jde
Odpoledni spanek neni uplne nej, ale neprobrecího tolik
A vecer usne, jako miminko ![]()
Ahoj holky, tak jsme ted na pul roce poprve ockovani, a bez reakce;) a ja se tolik bala…jinak s prikrmy startujeme prave dnes, dam mrkev, drzte mi palce;) ma 7,1 kg a 68 cm, co vy? K tomu spani- dopo spi tak 30 min, pak odpo take tak v kocaru. Vecer usne u prsu, budi se kolem 1, to si ji vezmu rovnou k sobe, a pak kolem 5. Vstavame kolem isme, nekdy v 7..v noci nekdy trva, nez zas usne. Brouka si, peruje na kolinkach nekdy i hodinku;)
Mamky…tak ja nevím, zda ty prikrmy dělám dobře… Neměla by mi mala už sníst po měsíci prikrmu celou skleničku 120g???
Smí mi tak 60g. Ale už v půlce nejak protestuje, poknourava, ale pusinku vždycky otevře. Nevím, dneska nechtěla skoro nic, jestli snesla tak 20g. musela jsem ji pak dat mléko, bylo vidět ze ma hlad a vypucla celých 140ml. Možná, ze ji ta brokolice nechutna…
Jak to mate vy Aneta100.???
To spaní je takové divoké večer, snad ji to přejde…ale mám pocit, ze jsem si ji asi naučila do postele
nu, uvidí se.
@Isinka1 Hele my sníme, už od začátku celou skleničku, což je těch 125 g ať je, co je to. Hlavně jí nenuť, třeba časem spapá víc
A, co sladký? To, už měla?
@Aneta100
Ne nenutim, chválím ![]()
Přesnidávky sem ještě nedala. Je. Tedy pravda ze před 2dny ocucala jablicko, ale to si nemyslím, ze by bylo tim. Myslíš, ze už mám zkusit presnidavku? Chci ji dat svestkovou, aby se vykakala lépe ![]()
A co kasicky, už davas?
Božíčku, je to veda ![]()
@Isinka1 Za zkoušku nic nedáš
Určitě jí dej švestku. Kasičku jsme, už měli kuku.-rýžovou, ale moc ji nejela, byla na ní moc tekutá ![]()
Cauky mamci. Tak u nás to nepapani a nespani a tak fakt znamenalo - zoubkyyy.
Včera jen náznak a dnes jsou už vidět! A dokonce dvaaaaaa! ![]()
Jooo, ale bylo to o nervy ![]()
Jakpak jsou na tom vaše dítka? ![]()