Miminka 2014 ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
16.9.14 20:41

Cauky mamky. Nejak mrtvo…copak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.9.14 21:31

Že jooo??? :D Taky si říkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.14 22:53

Nu, co mamci, co vaše bejbatka?
Tak u nás je to tak, ze ma mala po včerejší 6ti.-měsíční kontrole 69 cm a 7 kg :)
Pretaci se jak diva, vali sudy, peruje na kolinkach, zacina sedet. Je desne zvedava, chvili nepolezi :D inu, zenska :-P Miluje deticky a vodu. Dnes jsme byly poprve plavat a desne se ji to libilo ;-) Jooo a mame uz dva zuby :srdce:
Papu už papá lépe :lol: jedeme standardně zelenina, brambor, rize. Už tak 3dny i ovoce ;) a tak cca za 14 dni začnu první masicko ;)
S tim lepkem-nevím, nevím. Dost sem o tom četla a ani můj doktor to moc nepreferuje, takže piskutek asi až tak za měsíc :D
Juuuu, fakt děs jak to leti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.9.14 23:07

@Isinka1 Nemáš moje dítě? :D Ta naše jde na 6.ti měsíční za 14 dnů, tak jsem zvědavá :-) Ta naše taky furt kouká.. Když jí položím na záda, hned je na bříšku a takhle je to už pěkný týden. Na plavání chci taky chodit. S příkrmy je to najednou horší. Chce spíš kupovaný, než moje domácí :-/ Já začala se zaváděním lepku před týdnem. Jeden piškůtek na den :-) Konečně mi taky pije, sice né vodu, ale aspon šťávičky. Malá taky začíná sedět. Zoubky ještě nemáme, ale vypadá to, že zachvilku budou, ale nevím no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.9.14 09:46

Já má 4.měsíčního kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.9.14 13:09

@Schejbina A dobrý? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.9.14 21:30

Jo je veselý, společenský :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.9.14 20:25

@Schejbina To je dobře. Mě hlavně štve třeba to, že kdyby mi jí někdo ukradl, tak to ani nezjistí a smála by se a ani by nebrečela. Takže, až bude větší a zůstane jí to, tak si jí někdo může vzít za ručičku a odejít s ním a jí to nebude divný :-/ :D Snad víte, co tím myslím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.9.14 16:51

@Isinka1 ahoj, hele dle novych doporuceni se lepek ma zavadet mezi 4a 7 mesicem, je to nejlepdi pro prevenci celiakie ( driv to doporuceni bylo az po 6 m) ja davam piskotek od 5 m a ted od 6 m o obilnou kasi na doporuceni pani doktorky. a snasi to dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.9.14 21:35

@quatruska
Tu je dobre ;) mala už mi taky krásné papka, ale opět teplutky…ty zuby nas vázne asi zniciiiii, ale malé je taková holka moje silna!!! :srdce:
A kolipak je malemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.9.14 22:29

@Aneta100
Inu, jsou to ženské :D neposedne a zvedave :D nu, nudít se s nima nebudeme :mrgreen:
Plavání jen doporucuju…mala miluje vodu, takže se ji to líbilo :hug:
Už mi papa pěkne :) ja to micham-uvaří treba brambor a mrkev a supnu ji k tomu trochu brokolice ve sklenicce a zatím sní vsechňo. Maso taky budu kupovat taky ve skle…mám strach, abych ho úpravou důkladně rozmelnila…
Jo covece, taky ji asi dam už piskutek, a to do kupovane presnidavky, normálně ji to nejede ( je to na ni nejak ritke) :D ale když ji to nastrouhané, tak si pomlaskava ;)
Mala taky moc nepije, ale u nas vedou asi cajiky. Zkusila jsem ji dat svestkovou stavu a to byly :jazyk: je tedy pravda, ze ani presnidavka ji moc nesmakovala :) ale ještě tu mám mrkvovou stavu, tak ji taky zkusím ;)
S téma zoubkama bud jen rada, je to krapet náročnější 8) Když ji vykoukly rovnou dva, byla jsem rada, ze se aspoň krapet vyspim a ono prd 8o pouze dvě noci byly krásné a ted to začalo nanovo…nepapani, teplutky a nespani :,( Ale stejně to mala snáší statečně, skoro vůbec neplace, jsem na ni tak pyšná :srdce:
Nu a co vy holky, jak se Vám po týdnu zase daří? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.9.14 23:02

@jujuli
Ahoj. Inu, je to pak těžké, když jinej doktor-jinej názor…?
Ale jedna se pouze o jednu jedinou studii a hlavně je důležité při zavádění plné kojit. I když mála moje mlicko stále ma, ale už tak dva měsíce je to s um, tak 50na50, i když odsávam jak diva :D tak sem si to raději dříve neriskla.
Ted ho tedy už taky dam, myslím, ze už je načase :lol:
Sem rada, ze to tvůj prcek snáší pěkne.
Tak hlavně ať jsou ty nase stesticka zdravá :srdce:
Hele a co ta obilna kaše? Nebolelo pracka bříško? Taky chci dat už kasicku, ale mám strach, aby malou netrápilo bříško. Stačí, když ji trápí ted zas zuby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.9.14 06:31

@Isinka1 7 měsíců, měl 13.září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.9.14 07:26

@Isinka1 to ja kojim, jen vecer po kojeni ma od 4 m jeste nutrilon. Po kasi ji brisko neboli, davam krupicovou od Hami, je to jedna z mala, ktera nema ty prichute a doslazeni, nechci ji ladovat chemii. Taky myslim, ze prave po tech prichutich muze bolet bricho..davam ji to ridsi zatim v lahvi, aby to proteklo, po lzickach nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
22.9.14 17:09

@Isinka1 Tak to jste šikovný ;-) No, malá se rozhodla, že bude ta správná ženská, takže si semnou zahrává :D Nejdřív mi jedla domácí příkrmy, pak zase ne a teď jo :-) Se spinkáním je to zase fajne. Jakmile ji položím, hned usne, takže jsem ráda. Holka má své dny, co si budeme povídat :D Už se mi konečně překulí na bříško, ale zpátky to ještě neumí. " Lítá" mi tu :D Dává si nohy pod sebe, když leží na bříšku. Zoubky ještě nerostou, i když to tak furt vypadá :D Už si umí konečnš držet i flašku, takže mi to hezky ulehčuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí