Poradna duly
Jana Čurdová
zdravím ze sobotní pohody, čekám na návštěvu a doufám, že brzy dorazí ![]()
Fuj sníh!
super fotka
já doufám, že dorazí brzy, už mám strašně vánoční náladu, teda teď jsme se sice z prahy odstěhovali, ale těěším se, až se tam o adventu budeme procházet,jé
a taky se těším na pečení cukroví a stromeček, jak malá holka ![]()
ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co?
jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15 ![]()
my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost
na celém nákupu jsme ušetřili 600,– což už je slušná sleva
Patrik celou dobu nakupování v kočárku prodiskutoval a krásně ho to unavilo.
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima ![]()
x-juliet píše:
ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co?jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15
To je super čupr cena
víš, do kdy ta akce trvá? dnes mi říkala tchýňka, že malému něco k jídlu koupila v Kauflandu, tak asi myslela ty Hamánky…
Chelsi píše:x-juliet píše:To je super čupr cena
ahoj holky,tak dneska jsme vyrazili do kauflandu,maji tam masozeleninove hamanky jen za 13,90-no,probrane to bylo pekne,ale ukoristila jsem 6 baleni po 6,ruzne druhy,adam je ma moc rad a na mesic zasoba:-)) jinak venku teda nic moc ppocasi,co?jak je u vas? dnes jsme zkusili nositko mei tai,spokojenost na obou stranach,adam toho v mhd napovidal a prohlizel si lid okolo sebe:-)) jak jsem ho mela na brise,tak mi to pripomnelo dobu,co jsem byla tehotna,az na to,ze tojsem tech kilo nenosila 11,ale 15
víš, do kdy ta akce trvá? dnes mi říkala tchýňka, že malému něco k jídlu koupila v Kauflandu, tak asi myslela ty Hamánky…
ahoj,myslim,ze ta akce je vzdy od ctvrtka do stredy.. Ale ja byla v jednom kauflandu v pa rano a tam uz nemeli skoro nic
A vcera v jinem,kde uz taky nic moc.. Holt miminka musi papat a mamy kupuji ![]()
Chelsi píše:my jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Já jsem si udělala radost zimní bundou a Pátíkovi jsme nakoupili na zimu kombinézku, vyteplenou bundičku, sadu 5 bodýnek a teplákovou soupravu…no prostě jsme si udělali radost
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zima
tak to jste nakoupili moc pekne
Ja koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne ![]()
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500 ![]()
sterezie píše:
dobré ránotak jsem ráno vykoukla z okna a co nevidím?sníh
![]()
takže ven vyrážíme po obědě
tak to skoro muzete stavet snehulaka ![]()
janicce píše:sterezie píše:Ve zprávách říkali, že na Šumavě sněžilo
Ahoj Chelsijé, tak zrovna tam mám kamarádkou s holčičkou
holky, jinak hlásím, že na šumavě je úžasně vlezle hnusně, já to počasí miluju! zítra plánujem výlet, bazén a takjinakbundu už máme zakoupenou novou, moc pěknou, ještě, že tak, jelikož je tu 5stupňů
jo a dnes jsme byli poprvé na cvičení a moc se nám líbilo
tak pá
Taky jsme plánovali na zítra bazén, ale malý má trochu soplík, takže nic nebude.
My jsme zase dnes ztvrdli pul dne u zubařeŠtěpán dneska ztratil novou botu - asi ji vyhodil někde z kočáru
jj,to vyhazovani veci,ja byla jednou s adamem v lese a koukam,nova boticka nikde.. tak jsem se vtarila zpatky a usmivala se na me uprostred cesty,nastesti ji nikdo nevzal,ale co by delal s jednou botou,ze ![]()
Chelsi píše:
Ahojky maminkymyslíte, že bych se k vám mohla přidat na to občasné poklábosení, postěžování si a sdílení radostí našeho malého?
Sice sem chodívám už nějakou dobu pro rady, ale do rozjetých diskuzí se mi moc vtírat nechtělo… Nám se Patrik narodil 15.1. ,4dny před termínem,přirozenou cestou v Benešovské porodnici. Jinak jsme z Prahy a Pátík je naše první mimi
![]()
ani jsem te neprivitala,tak te tu i s patrickem vitam,at se ti u nas libi
![]()
x-juliet píše:Chelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zimaJa koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500
Jak otevírali do nové DM na Zličíně, tak jsem tam nechala ranec penez
. Ale zase sleva 20%.. no nevyužij toho ![]()
janicce píše:x-juliet píše:Jak otevírali do nové DM na Zličíně, tak jsem tam nechala ranec penezChelsi píše:tak to jste nakoupili moc peknemy jsme dnes měli taky takovou „nákupní horečku“ ale v Tescu, dávali 20% slevu na celý nákup, takže se utrácelo hlavně v oddělení oděvů
Jinak ted jsem přišla z balkónu a fuj je tam teda pěkná zimaJa koupila adamovi v tescu zateplene kalhoty s laclem,moc pekne
jinak takove super slevy maji v DM,mam karticku a vyzvedavam si kuponove knizky pro sebe a chodi mi do chranky knizecky pro adama+ sleva 10% na cely nakup a kdyz otevirali DM na zlicine,byla automaticky sleva 20% na cely nakup.. to se utracelo,ale zase je zasoba na nekolik mesicu dopredu a usetri se treba i 1500. Ale zase sleva 20%.. no nevyužij toho
jj
![]()
hezkou neděli. My v DM vždycky skoro vše vykoupíme
Holky, jaké máte počasí? taky prší je taková vlezlá zima fuj a vůbec mě neba topení ![]()
grepik píše:![]()
![]()
hezkou neděli. My v DM vždycky skoro vše vykoupíme
![]()
![]()
Holky, jaké máte počasí? taky prší je taková vlezlá zima fuj a vůbec mě neba topení
taky hezkou nedeli!!
i kdyz hezkou,poprchava a je zima..
U nás je kosa jak v ruském filmu. Nikam se mi v takovém počasí nechce. Ale vymyslela jsem to chytře. Odpoledne půjde s malým na procházku manžel a já půjdu cvičit (do tepla)
.