Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
23.10.11 22:24
Chelsi píše:
My bychom taky šli toho 4. :lol:
x-juliet: Půjdete? no tak se tam uvidíme nebo si můžeme dát i někde spicha…a půjdete tam už na tu 9. nebo až na cvíčo v 10? Ty jsi s Adíkem každý den někde, vid? Ty jo vy jste ale aktivní maminky, já se pomalu začínám styděti :lol: :hug:

az ted,snazim se neco podnikat:-))

a az tak aktivni nejsem,tak nemej depky:-)

vyjedu asi tak,abych tam byla po devate,taky to budu muset najit,divala jsem se na mapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
23.10.11 22:25

jiank toho 4. vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
23.10.11 22:26

Uvidím, jak to toho 4. stihneme..
Pokud ne, tak se přidáme příště. A nebo pokud by jste po plavču šly ještě někam na prochajdu, tak se přidáme až pak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.10.11 22:31
x-juliet píše:
Chelsi píše:
x-juliet: Půjdete? no tak se tam uvidíme nebo si můžeme dát i někde spicha…a půjdete tam už na tu 9. nebo až na cvíčo v 10? Ty jsi s Adíkem každý den někde, vid? Ty jo vy jste ale aktivní maminky, já se pomalu začínám styděti :lol: :hug:

vyjedu asi tak,abych tam byla po devate,taky to budu muset najit,divala jsem se na mapu

Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
23.10.11 22:35

tak na toho 4. se ještě domluvíme? Jani, určitě by ses přidala :hug: :wink:
a já mám aktivní a neaktivní období :mrgreen: třeba tenhle víkend byl značně neaktivní, takže to zítřkem napravím :lol:

• Citovat
  • Upravit
460
23.10.11 22:48

Ještě se domluvíme, jasná věc :pankac:
Zatím děvčata dobrou noc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.10.11 08:01

Dobré ráno, kočky :dance: .
Jsem dneska nějaké ranní ptáče. Vzbudila jsem se v 5 a už se mi nechtělo spát :nevim: . Tak jsem manželovi upekla buchty na snídani :hug: .
Jak jste tady mluvily o tech oteplovačkách z Tesca.. Tak se šla na ně podívat a koupila je taky 8-) . Takové černé na šráky..
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.10.11 08:25
janicce píše:
Jsem dneska nějaké ranní ptáče. Vzbudila jsem se v 5 a už se mi nechtělo spát :nevim: . Tak jsem manželovi upekla buchty na snídani :hug: .
Jak jste tady mluvily o tech oteplovačkách z Tesca.. Tak se šla na ně podívat a koupila je taky 8-) . Takové černé na šráky..
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové :evil: .

o tech oteplovakach jsem psala ja,tak to mate stejne.

s adikem jdu ke kadernici a pak nevim..

tak si uzijte cvico:-)

to jsi dobra,s tema buchtama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.10.11 08:38
x-juliet píše:
janicce píše:
Co máte dnes v plánu. My máme dnes cvičení a pak se uvidí. Venku docela fouká, tak nevím, jestli prochajda bude to pravé ořechové :evil: .

Jakože nakareřit Adika nebo sebe :-D ?
Pečení mě baví, peču ráda a často, takže jsem s tím neměla žádný problém 8-) . Hlavně jsem měla radost, že měl manžel radost, že mu tak pěkně začíná pracovní týden :dance:
K tomu pěkně kakaíčko a bylo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.10.11 08:44
janicce píše:
x-juliet píše:
janicce píše:

Jakože nakareřit Adika nebo sebe :-D ?
Pečení mě baví, peču ráda a často, takže jsem s tím neměla žádný problém 8-) . Hlavně jsem měla radost, že měl manžel radost, že mu tak pěkně začíná pracovní týden :dance:
K tomu pěkně kakaíčko a bylo 8-)

sebe :-D byla jsem blond a varcim se ke sve barve,ale minule to nechytlo uplne,tak musim jit jeste jednou:-)

tak tomu teda rokam luxusni snidane :palec: ,to musel mit radost.

taky rada pecu-babovky,perniky,makovce,kolace. ale z kynuteho testa jsem jeste nic nezkousela,chybi odvaha,mam celkem obavy z drozdi,ale uz se k tomu chystam tak rok,ze zkusim upect nejake buchty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.10.11 08:50

Tak když budeš chtít, tak Ti pošlu osvědčený recept na kynuté těsto, které se povede vždycky.. Je to pak velká mňamka:-)
Já jsem si chtěla zajít ke kadeřnici včera (táta hlídal), ale v mám oblíbeném měli zavřeno (berou i bez objednání :dance: ).
Tak snad mi to vyjde příští týden.. Kam chodíš do kadeřnictví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.10.11 09:16
janicce píše:
Tak když budeš chtít, tak Ti pošlu osvědčený recept na kynuté těsto, které se povede vždycky.. Je to pak velká mňamka:-)
Já jsem si chtěla zajít ke kadeřnici včera (táta hlídal), ale v mám oblíbeném měli zavřeno (berou i bez objednání :dance: ).
Tak snad mi to vyjde příští týden.. Kam chodíš do kadeřnictví?

tak to bys byla moc hodna!:-)
urcite chci zkusit udelat buchty:-)

ja chodim ke kadernici do holesovic,uz asi 5let,ma takove malinke kadernictvi ve sklepe,je sikovna,levna,ale ma porad plno,takze se objednavam tak mesic dopredu:-)

a ty chodis kam? a co planujes s vlasama,zastrihnout,nebo jinou barvu?

moc hezky si pohrala se svatebnim ucesem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
24.10.11 09:26

Krásný účes! Já mám svoji kadeřnici na Moravě - také mě česala na svatbu:-) Ale pokud nejsem zrovna na Morave, tak ráda chodím do kadeřnictví HelpCut na Poříčí.. Jsou tam strašně šikovní.. Pokaždé z tama odcházím spokojená. Já chci jen upravit střih a udělat ofinu. A melír. Mám přírodní blond vlasy a jen to oživuju melírem :-)
Před porodem jsem se nechala ostříhat na krátko (asi nějaká vlna hormonů) a už bych to nikdy neudělala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.10.11 09:56
janicce píše:
Krásný účes! Já mám svoji kadeřnici na Moravě - také mě česala na svatbu:-) Ale pokud nejsem zrovna na Morave, tak ráda chodím do kadeřnictví HelpCut na Poříčí.. Jsou tam strašně šikovní.. Pokaždé z tama odcházím spokojená. Já chci jen upravit střih a udělat ofinu. A melír. Mám přírodní blond vlasy a jen to oživuju melírem :-)
Před porodem jsem se nechala ostříhat na krátko (asi nějaká vlna hormonů) a už bych to nikdy neudělala :evil:

Dekuju:-) Jj,pro zenskou je hodne dulezity,byt spokojena s kadernici. Ja se nechala ostrihat nakratko na stredni,po rozchodu,aby byla zmena a hruza,taky nikdy vice:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
24.10.11 14:48
Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:

vyjedu asi tak,abych tam byla po devate,taky to budu muset najit,divala jsem se na mapu
Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silnici :-D
x-juliet píše:
Chelsi píše:

Chelsi píše:
x-juliet píše:
Chelsi píše:

Domeček sídlí v moderním kostele…vylezeš z metra směrem k autobusovým zastávkám příměstských linek a od stánku se zeleninou a ovocem patřící vietnamcům, ten kostel už uvidíš, jen přejdeš silnici :-D

Tak jsem to byla zvenku omrknout a na dverich maji jen Komunitni centrum matky terezy. Co se sejit v pul desate pred kostelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí