Miminka narozené v Prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
6.9.13 09:40

A už je vzhůru, tak deme něco vymyslet na zabavení :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
6.9.13 10:36

Tak nase mala ma take rada to co neni hracka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
6.9.13 12:57

Asi to bude všude stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
6.9.13 14:21

@bikerka no to asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.13 18:56

Ahoj holky, je to sice mimo nazev diskuze, ale chci se vas zeptat, co vse jste miminkum oblikly, kdyz jste jeli domu z porodnice? me to ceka letos a absolutne tapu, aby toho nemelo malo a nebo moc. dekuji

• Citovat
  • Upravit
208
12.9.13 19:16

@bikerka no, my bychom potřebovali 16tky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.9.13 20:03

Ahoj anonymní, já jsem měla mimino v šátku hned 3. den - takže jsem ho moc neoblíkala - jen pyžámko(overal) a šup do šátku a na to moji bundu. Přeju dobrý porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
12.9.13 20:21
@Rusallka píše:
@bikerka no, my bychom potřebovali 16tky :D

hmmm, tak to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
12.9.13 21:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to sice mimo nazev diskuze, ale chci se vas zeptat, co vse jste miminkum oblikly, kdyz jste jeli domu z porodnice? me to ceka letos a absolutne tapu, aby toho nemelo malo a nebo moc. dekuji

Tak my jak jsme jeli domu tak jsem male oblikla kosilku dupacky pak svetr a takove teplejsi dupacky meli jsme sadu svetr a ty dupacky k tomu na to jsem dala kombinezku a dve cepicky jednu mako a druhou zimni nevim jestli to bylo prehnane ale nechtela jsem at je male zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.9.13 08:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to sice mimo nazev diskuze, ale chci se vas zeptat, co vse jste miminkum oblikly, kdyz jste jeli domu z porodnice? me to ceka letos a absolutne tapu, aby toho nemelo malo a nebo moc. dekuji

To asi záleží na termínu porodu..když to píšeš sem, tak tě to čeká předpokládám někdy v zimě. Já jsem měla dupačky, soupravičku z fleecu a zateplenou zavinku do autosedačky. Venku byl náramnej mráz, ale malýho sme jenom přenesli 10metrů do auta, takže si myslím, že pokud jedeš z porodnice autem, tak zas to nijak nepřehánět. Samozřejmě taky sme měli 2čepičky, jednu tenší a druhou na ní zimní, hlavička by měla být prý nejvíc v teple, tak tím sem se řídila..Ať vám to dobře dopadne!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.9.13 08:56

Ahoj maminky stejně starých dětí:) Jak se všem daří? Malá za tu dobu, co existuje tato diskuze, umí spoustu nových věcí. Ale o tom psát nechci.
Chtěla jsem se vás zeptat, jak to u vás vypadá s nočním spánkem. Malou ještě kojím (ráno, poledne, večer) a v noci se ještě 2× vzbudí. Už bych se i ráda vyspala celou noc, ale nevím, zda to už lámat přes koleno nebo ještě počkat. Co myslíte, jak to máte a tak vůbec;)

Přeju všem hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.9.13 09:26

@Mať11 ahoj. Tak to máš štěstí, že se ti budí jen dvakrát za noc :mrgreen: mě se budí taak pětkrát a dokud si jí nedám k prsu, tak prostě řve. Podle mě si jen vymejšlí, ale nemám nervy na to, abych jí nechala vyřvat. I když teda často kojíme i přes den. Dostává každý tři hodiny příkrm (4× denně) a stejně chce mezitim ještě kojit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.9.13 20:13

@Rusallka Teda tak to je mazec :? Já mám právě taky pocit, že si ta naše kudlinka vymýšlí, a chtěla bych to tím pádem utnout. Ale na vyřvání taky zatím nemám. Chjo, ale jsou to naše zlatíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
15.9.13 20:34

Ahojky holky:-)
Tak my už v noci nekojíme!! Hurá!! Opravdu jen vyjímečně ;) většinou ani přes den nekojím, malej chce prso jenom ráno ke snídani. Jak vidí prso = řve. Řešila sem to s Dr. na prohlídce v 8měsících a říkala, že nevadí, tak ráno kojím a večer dávám sunar, aby měl mlíko, jinak prý stačí s příkrmama jogurt nebo prostě něco mléčnýho…takže se malej de facto odstavil sám, su za to strašně ráda :oops: že sem nemusela já:-) V noci se budí tak 3× ale dám dudel a pohladím a je klid. Vyjímečně je to jinak, a taky čekám, že to tak nebude věčně, ale teď je to dobrý :palec: Minulý týden lezl zub, dnes vylezl další, tak možná bude hůř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.9.13 21:31

Tak já zatím odstavovat nechci. První dceru jsem kojila rok a půl, tak bych malou chtěla taky tak. Chtěla bych to ale nějak omezit, ale netuším jak :nevim: myslela jsem, že bych dávala na noc UM, ale naše dáma ho prostě pít nebude :mrgreen: zkoušela jsem asi tři druhy mlíka a všechno jen ochutnala a začla to hned odstrkávat pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová