Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Já taky ještě kojím, malý pije UM i MM, + příkrmy.. On to má spíš na usínání a na uklidnění, nechce totiž dudlík. Prostě jsem živý dudlík ![]()
To já bych zas chtěla kojit, ale on prostě nechce… Myslela jsem, že to budu odstříkávat a dám mu to z flašky, ale nedokážu už odstříkat tolik, jak když si to vycucá sám, asi se mi bude dělat mlíka čím dál míň, prostě to nedokážu prodloužit sama bez jeho pomoci ![]()
@Rusallka Ahojky nic si s toho nedelej ta nase mala je taky porad u prsa a vecer mi pripada ze je u neho porad jakmile se otocim na druhou stranu tak rve a s tim sunarem jsme na tom uplne stejne vubec to nechce zacne to plivat zkousela jsem aji kase ale taky nic a jogurty my moc neji ale nekdy se zadari ze sni par lzicek takze u nas prso vede
@444katka tak to jsem ráda, že je na tom někdo stejně
kaše taky nejíme, jogurty taky nic moc, jen jsem přišla na to, že jogurt docela sní, když jí ho smíchám s rozmačkanym banánem, nebo broskví
Jo a ještě, musíme u jídla stát, sedět nepřipadá v úvahu. Stojíme i v kočárku a všude, takže jsem z ní na větvi ![]()
@bikerka to odstříkávání je časově hodně náročné… Netrap se tím, aspoň pak nemusíš ve 2 letech řešit odstavování.
@AdaAda jo jo, to odstavování su ráda, že nás nečeká.. Už kojím jen ráno a navečer sme zavedli sunar a je to… ať se nestresujeme ani jeden a zároveň ať má prďola nějaký mlíko ![]()
@444katka tak krom toho, že nejíme kaše a jogurty, přestáváme jíst ovoce. Už nejíme ani banán, po kterym se dřív jen zaprášilo. Co teda má ráda, když jí dám nějaký ovoce do ruky a může to žužlat sama. Ale vzhledem k tomu, že nemá ano jeden zub, tak to má spíš pro zábavu. Jediný co jí normálně, jsou zeleninový a masozeleninový příkrmy. Takže mi asi nezbyde nic jinýho, než jí pořád vařit zeleninu a mezitim kojit ![]()
@Rusallka tak mala banan ma rada a nejvice ji chutnaji testoviny