Miminka narozené v Prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
16.9.13 01:23

Ahoj. Já taky ještě kojím, malý pije UM i MM, + příkrmy.. On to má spíš na usínání a na uklidnění, nechce totiž dudlík. Prostě jsem živý dudlík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
16.9.13 07:41

To já bych zas chtěla kojit, ale on prostě nechce… Myslela jsem, že to budu odstříkávat a dám mu to z flašky, ale nedokážu už odstříkat tolik, jak když si to vycucá sám, asi se mi bude dělat mlíka čím dál míň, prostě to nedokážu prodloužit sama bez jeho pomoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.9.13 08:10

@Rusallka Ahojky nic si s toho nedelej ta nase mala je taky porad u prsa a vecer mi pripada ze je u neho porad jakmile se otocim na druhou stranu tak rve a s tim sunarem jsme na tom uplne stejne vubec to nechce zacne to plivat zkousela jsem aji kase ale taky nic a jogurty my moc neji ale nekdy se zadari ze sni par lzicek takze u nas prso vede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.9.13 08:33

@444katka tak to jsem ráda, že je na tom někdo stejně :mrgreen: kaše taky nejíme, jogurty taky nic moc, jen jsem přišla na to, že jogurt docela sní, když jí ho smíchám s rozmačkanym banánem, nebo broskví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
16.9.13 08:38

Jo a ještě, musíme u jídla stát, sedět nepřipadá v úvahu. Stojíme i v kočárku a všude, takže jsem z ní na větvi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
16.9.13 09:04

@Rusallka tak to mi nastesti sedime v zidlicce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
17.9.13 21:06

@bikerka to odstříkávání je časově hodně náročné… Netrap se tím, aspoň pak nemusíš ve 2 letech řešit odstavování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
17.9.13 21:42

@AdaAda jo jo, to odstavování su ráda, že nás nečeká.. Už kojím jen ráno a navečer sme zavedli sunar a je to… ať se nestresujeme ani jeden a zároveň ať má prďola nějaký mlíko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
17.9.13 22:03

@444katka tak krom toho, že nejíme kaše a jogurty, přestáváme jíst ovoce. Už nejíme ani banán, po kterym se dřív jen zaprášilo. Co teda má ráda, když jí dám nějaký ovoce do ruky a může to žužlat sama. Ale vzhledem k tomu, že nemá ano jeden zub, tak to má spíš pro zábavu. Jediný co jí normálně, jsou zeleninový a masozeleninový příkrmy. Takže mi asi nezbyde nic jinýho, než jí pořád vařit zeleninu a mezitim kojit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.9.13 07:36

@Rusallka tak mala banan ma rada a nejvice ji chutnaji testoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová