Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1253
15.7.21 12:49

@lovean :dance: tak snad to tak zůstane… Já si třeba včera ve slabé chvilce rajskou polívku, a ta mi teda dala zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.7.21 12:56

@el.leanor21 no doufám v to ale jako u mě je to těžko takže se předčasně neraduji už vím jak to bývá u mě no já včera s chutí snědla večer dva bramboráky co mi poslala tchýně byli fakt dobré ale měla jsem křeče až v zádech jsem se bála jestli není něco s miminkem ale naštěstí vše přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.7.21 13:02

@lovean na brmaboraky mám chuť jak svina :lol: :lol: ale mám obavy ze by mě to zabilo :lol: a taky se mi s tím nechce crcat… Stává se ti že máš takovou slabost v nohách? Mě občas, když vstanu tak cítím jako bych se každou chvíli neměla udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.7.21 13:09

@el.leanor21 to ne ale motá se mi hlava a stalo se mi že mě strašně boleli nohy to se mi stalo jinak můj si napsáním emailu nakonec ten termín nějak změnil a je divný že u něho to šlo tak hladce ale stejně i tak půjde dřív jak já já zatím nevím kdy on půjde až mu sundají sádru a to 8.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.7.21 13:12

@lovean no tak to je divne… Furt nějaké komplikace no někde to jde někde ne pak se v tom má někdo vyznat…

No já mám právě strašné slabosti v nohách, a všechno mě hned vycerpa, z toho sem asi nejvíc v prd… Že
e nedokážu nic udělat a sem totálně bez energie… Normálně lítám jak fretka a teď… Mrtvola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.7.21 13:13
@el.leanor21 píše:
@lovean na brmaboraky mám chuť jak svina :lol: :lol: ale mám obavy ze by mě to zabilo :lol: a taky se mi s tím nechce crcat… Stává se ti že máš takovou slabost v nohách? Mě občas, když vstanu tak cítím jako bych se každou chvíli neměla udržet…

Nesmíš furt ležet 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
15.7.21 13:15

@el.leanor21 tak já jsem taky nějaká Slabá ale já odpcivat musím kvůli tomu krvácení neležím pořád ale šetřím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.7.21 13:19

@Luucka123 já neležím celý den, 24/7 :D včera chcalo a dneska taky poprchava tak spíš odpočívám

@lovean jasně já ti rozumím… Taky nemůžu ležet v kuse, někdo se musí postarat o domácnost a zahradu :lol: a odpoledne většinou někam jezdíme ať už na nákup nebo návštěvy… Se musím přemoct a nedat to na sobě znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.7.21 13:22
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já neležím celý den, 24/7 :D včera chcalo a dneska taky poprchava tak spíš odpočívám@lovean jasně já ti rozumím… Taky nemůžu ležet v kuse, někdo se musí postarat o domácnost a zahradu :lol: a odpoledne většinou někam jezdíme ať už na nákup nebo návštěvy… Se musím přemoct a nedat to na sobě znát

Já vím, dělám si srandu 😁 já mám dovolenou, ale chodím na brigádu, jsem urvana jak blázen, do zítra jsem ještě než děti a stejně zvládám sotva uvařit. Nic mě nebaví. A hlavně nemůžu v noci spát, tak jsem furt unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.7.21 13:25

@Luucka123 já se hlavně v noci budim i 3× na záchod a ne vždycky zaberu hned, kolikrát tak hodinu dvě cumakuju do stropu… Takže pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.7.21 13:26
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já se hlavně v noci budim i 3× na záchod a ne vždycky zaberu hned, kolikrát tak hodinu dvě cumakuju do stropu… Takže pecka.

Přesně tak a já mám teď hlavu plnou myšlenek, dovolená za dverma, navíc kupujeme teď chatu a ještě mrnous, tak je toho plno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
15.7.21 13:54

@Luucka123 no, my bydlíme na baráku a zrovna jak jsme rozjeli částečně rekonstrukci tak toto :lol: v říjnu nám mají dělat část zahrady, na jaře jsme chtěli kopat bazén, v listopadu jsme domluveni na rekonstrukci koupelny, chodby a vchodu… No sem zvědavá jak to zvládneme, budeme muset :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.7.21 13:55
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no, my bydlíme na baráku a zrovna jak jsme rozjeli částečně rekonstrukci tak toto :lol: v říjnu nám mají dělat část zahrady, na jaře jsme chtěli kopat bazén, v listopadu jsme domluveni na rekonstrukci koupelny, chodby a vchodu… No sem zvědavá jak to zvládneme, budeme muset :D

Tak to akurat stihnete 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.7.21 13:55

Ja s tou unavou taky hrozne bojuju, mam celkem narocnou praci (pracuju ve vyvoji) a jsem uplne marna, mozek nefunguje, nez neco vymyslim, tak mi to dost trva a to spim lehce pres 7hod. Coz mi driv stacilo na to, abych levou zadni zvladla cely pracovni den a pak jeste denne sportovala. Ted jsem v praci jak mrtvola, i kolegove si toho vsimaji a na sport se zmuzu tak 1-2× tydne a to jeste tak polehoucku. Prejde to jeste nebo uz budu takgle marna porad? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.7.21 13:56
@Ernais píše:
Ja s tou unavou taky hrozne bojuju, mam celkem narocnou praci (pracuju ve vyvoji) a jsem uplne marna, mozek nefunguje, nez neco vymyslim, tak mi to dost trva a to spim lehce pres 7hod. Coz mi driv stacilo na to, abych levou zadni zvladla cely pracovni den a pak jeste denne sportovala. Ted jsem v praci jak mrtvola, i kolegove si toho vsimaji a na sport se zmuzu tak 1-2× tydne a to jeste tak polehoucku. Prejde to jeste nebo uz budu takgle marna porad? :lol:

Ono to brzo přejde a zase přijde, vím, že nakonci těhotenství bych spala pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí