Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monika92 píše:
A mně dvojka nejede![]()
online a nebo v tv archívu na stránkách české televize
@K.Black mají tam napsané, že to jde na ČT2 12.4. v 10.25; 15.4. ve 14.00; 16.4. v 16hod a 19.4. v 10.00 - ale jestli je tam něco z toho opakování, nebo pokračování, to nevím.
@K.Black píše:
@Angua jednička nebo dvojka? u nás na střídačku, myslím že dneska mi musí jebnout![]()
holky kdy to budou opakovat? dám prckovi rohypnol, ať mám chvilku klid.
Asi založíme klub, ne? Ještě že Blesk nemá další díl…zatím ![]()
Se přidáme do klubu s Bleskem.. Dvojka ho nebaví, ale Burákovy povídačky jo - znáte to? Jeden díl má cca 10minut, máme jich asi 5 a pouštíme to furt dokola na střídačku s Bleskem
No docela sila ty jo…ta jedna jak tam rikala ze tam jsou u matky co dali dite do mikrovlnky uvarit
a dalsi ze ho naporcovala a dala svymu manzelovi..Sila tohle na me neco slyset takovyho!!
![]()
A ta jedna jak ma 8 deti mazec.
V 11 dvojcata a v 17 letech zase dvojcata sila!!!
No jako docela i ziram ze muzou mit deti u sebe nekteri.Je to i dobre aspon maji mimi u sebe a miminka maminku u sebe maji..Docela pekne zarizene to i mely ty maminky…Ale je to i tam mazec…
Holky nevite kdy bude dalsi dil???Nerada bych to prosvihla.
@K.Black píše:
No jasný, všechny se dívejte, já toho Blesk mcqueena zvládnu po šesté taky![]()
Tak u nás je to Finley požární autíčko, ale efekt stejný ![]()
Taky se pridavam do klubu Bleska. U nas je pred nim jeste Burak a Finn McMisille. S autama mame povleceni, polstarky, tricka, oba dily aut na dvd a jeste porad dokola koukame na Burakovy povidacky. Znam to uz vsechno zpameti. ![]()
No tak jsem to přepla, díky za tip..
Jsem si tak představila ty Amishe - píšu to dobře? Jak si ty děti nechaj a ty pak dřou na poli a pak je mlátěj, aby z nich dostali to nepěkné dědictví po matce! Aby vyhnali zlé duchy.. No třeba jim křivdím ![]()
@gabriela82 No..bylo to hned skoor na zacatku. Sila proste no, ale dokument zajimavy.
@K.Black píše:
@Angua jednička nebo dvojka? u nás na střídačku, myslím že dneska mi musí jebnout![]()
Tak opakování tohoto prvního dílu je v pátek 12.4. v 10,25 hod. a v pondělí 15.4. ve 14,00 hodin.
Druhý díl jede příští úterý 16.4. a opakují ho zase v pátek a v pondělí.
@Angua jednička nebo dvojka? u nás na střídačku, myslím že dneska mi musí jebnout