Počkat s miminkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
1.11.20 20:57

Rok a půl je sice celkem krátká doba, ale pokud se máte rádi, jste zajištění… Jsem s manželem jen o trochu starší, než ty s přítelem a otěhotněla jsem neplánovaně. S myšlenkou na založení rodiny jsme si prohrávali dlouhou, ale pořád jsme to odkládali kvůli něčemu, necítili jsme se úplně připravení, čekali na vhodnější dobu atd. No a pak to přišlo samo v tu nejmíň vhodnou dobu :D Máme krásnou 7 měsíční holčičku a oba si říkáme, že jsme ji měli mít už dávno a na nic nečekat. A věř mi, že ani na porodním sále jsem nevěděla, jestli vážně chci být máma :D Tím chci jenom říct, že jisté pochybnosti budeš mít v tomhle ohledu vždycky. Důležité je, jestli teď a tady jsi přesvědčená o svém vztahu, ty o partnerovi a on o tobě. Protože dítě je zkouška vztahu pořádná, ale pokud se máte rádi, je jedno, jestli jste spolu rok a půl nebo deset let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.11.20 10:07
@Anonymní píše:
Ahojda, chtěla jsem se zeptat
Mám rok a půl přítele, úžasný, hodný, postará se, a stará se o mě na jedničku, je to velmi rodinný typ a na to že mu je 25 let strašně si přeje mít miminko a rodinu.
Mě bude za měsíc 23 a na jednu stránku bych moc miminko chtěla, a na druhou si řikám jestli ještě nepočkat, dost mě to trápí a často nad tím přemýšlím :dance:
Když koukám např. na Malé lásky :lol: :lol: tak mě to úplně popadne že bych taky už moc chtěla, ale za dva dny mě to zase přejde :D :zed:

Počkat nebo ne, to ti asi nikdo říct nemůže. Musíš sama vědět, jestli máte pro miminko správné zázemí, jste alespoň nějak zajištěni apod. Pokud Vám život říká, že Vám prostě něco chybí v životě a cítíš, že je to přesně ono - tak je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
11.11.20 10:21

Počkala bych.Jste mladí, čas máte. Je to důležité rozhodnutí a cesta zpět není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová