Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno
@arletta vítej mezi námi:)8.měsíc?měla jsi už nějaké vyšetření?
@MishulkaS omlouvám se,jak mám volno, tak zapomínám že ostatní pracují:)tak já též žádné // ani MS,dokonce mě nic nebolí,žádná citlivost.Zítra ráno zkusím testnout a v pondělí šupajdy k doktorovi. Taky jsem se rozhodla, že nejdřív zajdu za tím svým a pak sem dostala doporučení na jednu doktorku,tak jí pak poprosím o konzultaci, snad mě přijme.Zkusila jsi toho doktora,co ti tu někdo doporučil?
@smilestrawberry nejni možné že ovulka proběhla hned po MS?prý se to může stát,ale nevím,moc zkušeností s tím nemám,já ji na sobě nepoznám:(
@Anýsek18 tak jak to vypadá?Doufám že se mimi udželo? Všichni ti to přejeme:)
@alien21 tak jak to vypadá? cítíš se na to,že by si to měla dostat?závidím ti toho prcka:)přeji ti aby to bylo zahnizdování:)
@Markeetkaa Ahoj,nového lékaře již mám a už jsem tam byla.Byla fakt příjemný,ihned mě objednal.Ještě ten den,naštěstí se mi to i hodilo.Byl fakt příjemný a byla jsem překvapená.Všechno se mnou probral.A zatím mám tedy čekat zda MS přijde či ne…popřípadě mám přijít příští týden.Jinak mě bolí tedy břicho ale nevím zda přijde či ne.Vždy mě boleli i prsa ale teď nic.Tak uvidíme a budeme čekat co se z toho vyvrbí.A takže budeš měnit také gynekologa?
@MishulkaS nejprve za ním zajdu a počkám,jak tu mojí situaci bude chtít vyřešit,pak si zajdu za tou doktorkou a podle toho co mi řekne se rozhodnu. Já jsem poslední dva dny googlovala mé problémy,přečetla jsem toho hodně,hlavně o Noreth. a setkala jsem se s různými názory a informacemi.. A ty máš zpoždění,nebo to teprve čekáš? No s tou bolestí prsou je to divný.Mě nikdy před snažením nebolely,ale co se přes rok snažíme,tak jednou bolí jednou ne..Škoda že tyhle ženské záležitosti nejsou dědičné:( to už bych měla několik dětí a žádné potíže s MS:)
@Markeetkaa po ms určitě nebyla, měřím bazální teplotu, ale je pry možný že nemam ještě úplně srovnaný cyklus. Tím padem může ovu proběhnout klidně i 30DC. Tak jsem zvědavá.
@Markeetkaa Já už mám dva dny zpoždění a test zatím byl negativní.Občas mám pocit že už MS přišla ale pak nic…Mě prsa začali bolet s příchodem snažení a toto je první měsíc kdy nebolí.On byl zvláštní vlastně tento měsíc.Událo se toho tolik a jsme zmatená.Tak uvidíme co a jak bude a uvidíme.A ty to máš mít 13.5.pokud si vzpomínám dobře vid? tak bude se podporovat a uvídíme…ale stejně si myslím že přijde mrška jedna
@MishulkaS nene,já už mám třináct dní zpoždění:)ale testy negativní,takže budu nejspíš muset na vyvolání,nebo se stane zázrak a jsem jedna z těch u které test jsou stále negativní i když je těhotná..určitě se budem podporovat,stále doufám,že mi nepřijde z důvodu těhotenství a ne poruchy..
@Markeetkaa Ahojky! Měla bych to dostat zítra, ale zatím žádné příznaky necítím - bohužel ale ani těhotenské. Navíc jsem si včera dělala test a sněhobílo
. Tak uvidíme…ale moc tomu nedávám. Jsem od včera s kámoškama na dámský víkendový jízdě, tak na to alespoň tolik nemyslím (mimochodem je to super a doporučuju všem - takový dva dny jen s babama a drbáním jsou naprostej balzám
).
@smilestrawberry Ahoj,tak já mám 14 dní zpoždění MS a byla jsem v tento pátek u dr. a mám zvětšenou dělohu na 13mm ale těhotenský test negativní.Doktor mi řekl že to nemusí znamenat příchod MS a že to může značit i těhotenství.Tak dál čekáme a když nic za 14 dnů tak mám znovu přijít.Jinak kolikrát jsem měla pocit že ji už mám a ona nikde.Místo toho hlen a jako při ovulaci asi tři dny a pak to ustalo.Tak svému tělu nějak nerozumím.A co ty?
@MishulkaS Ahojky, tak já jsem po ovu a čekáme jak to tentokrát dopadne. Teplota se zatim drží,ale ještě je brzy na nějaké zavěry.Přeji Ti aby Ms nedorazila a bylo miminko
ahoj holky, můžu se přidat? My už se snažíme 5. měsíc, začínám si už dělat starosti. Užívám listovku, vitamín E začala jsem pít femigard a milujeme se s gelem conceive plus. Teď už bych měla mít po ovulce a budu čekat na výslede… držím všem palečky. ![]()