Miniinterupce - 5-6 týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
9.3.17 09:10
@Rakosnicek1983 píše:
Ale prosímtě, většina lidí si dítě nechá, takže si nech ty svoje pábíčkářské řeči. A to, že nejsou komise, je jediné štěstí, nedokážu si představit tu nesvobodu, že mi nějaký páprda řekne, že si musím nechat dítě. Maminky jsme tady všechny a i přesto nejsem tak potentovaná z mimin, abych brojila proti potratům. To, že bys neměnila ty, neznamená, že by neměnily ani ostatní.

Souhlas. Taky jsem za maleho vdecna, ale rozhodne potraty neodsuzuju. Je to kazdeho svobodna volba. A tak by to melo zustat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.3.17 09:46

@Rakosnicek1983 Komise jsem nemyslela špatně…to sis špatně vyložila ;) No já teda rozhodne pobožna nejsem :mrgreen: Nikoho nenavadim, jen říkám svůj názor…od toho ta diskuze je, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 20:42

Ahoj :hug:
Hlavně Tě chci uklidnit, protože já osobně byla šíleně vystresovaná a nakonec opravdu vše naprosto v pořádku.
Lehneš si na postel, odvezou si Tě na sál, kde Tě uspí a ty se pak po chviličce probudíš. Chvíli poté musíš mít klid, budeš trochu krvácet a samozřejmě se ti bude motat kebule.. :roll:
Když do toho netahám duševní pocit, tak to bylo naprosto v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 07:43
@s.y.p.t.a píše:
Milá zakladatelko, zvaž ještě prosím možnost donošení dítěte a poskytnutí k adopci těm, kteří dítě mít nemohou. Co by za to tvé děťátko dali? (viz. deníček z dnešního dne) Chápu, že jsou okolnosti, kdy si dítě nechat nemůžeš, ale lépe mu dát život, než ho utratit. Někdy v budoucnu to na tebe může dolehnout a nejsou výjimečné ani těžké deprese u žen, které interrupci či miniinterrupci podstoupily. Tento stav má dokonce pojmenování jako postabortivní syndrom a nikdo neví, kdy ho to může dostihnout. Třeba až za několik let. Přečti si prosím tento deníček a pouvažuj. Pokud budeš chtít pomoci, kontaktuj mě prostřednictvím SZ.

Kdybych chtěla projít celým těhotenstvím, tak si to dítě už rovnou nechám. Pro mě je mnohem horší představa, že někdo vychovává dítě, které má moje geny, než že jdu na potrat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa