Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Limi123 píše:
Ten 12tt preci nedava logicky zadny smysl. Takhle vypada plod ve 12tt… Jako pochopila bych treba 5tt, i kdyz bych s tim take nesouhlasila, ale 12tt je proste nesmyslna hranice.
je to už malý človíček, tělíčko, má už vše to co my, hlavičku, ruce, nohy, vnitřní orgány, bijící srdíčko…
Mám dotaz, je možné týden po miniinterupci znovu otěhotnět? Je to vůbec možné? Děkuji
Dobrý den, prosím o anonym…byla jsem na mimiinterupci, poté jsem týden krvacela. Pak týden klid a teď jsem zase zacla krvavet. Nema někdo podobnou zkušenost?
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o anonym…byla jsem na mimiinterupci, poté jsem týden krvacela. Pak týden klid a teď jsem zase zacla krvavet. Nema někdo podobnou zkušenost?
Já ne, považuji interupci za vraždu, mám děti ráda.
@Anonymní píše:
@Enmamma no na to sem se neptala ale budiž…
Nic si z toho nedelej ![]()
@mayecka píše:
Nic si z toho nedelej
Jak jsem viděla v upozornění, že mám v této diskuzi odpověď, bála jsem se, že se zase dočtu, jaká jsem hydra, že nechápu těžkou situaci, v níž je nutné se dítěte zbavit. Tak jsem ráda, že je někdo na stejné vlně jako já a má děti rád.
Díky. ![]()
@Enmamma pane bože i já mám děti ráda, doma mám dceru kterou miluju. Byla jsem ze zdravotních důvodů a přišla si sem pro radu ne kázání. Každej má právo na názor, podle mě má i každá žena možnost volby, ale na otázku ohledně možných komplikací odpovídat nařčením z vraždy mi přijde zcela mimo mísu…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.