Místo pro Noddyho

1018
8.6.17 23:43

Místo pro Noddyho

Dobrý den, mám takovou prosbu. Můj syn se „zamiloval“ do Noddyho. Bohužel ho v TV přestali dávat. Něco je na youtube, ale je to jen pár dílů. Chtěla jsem se proto zeptat - nemáte někdo více dabovaných dílů, co teď před nedávnem dávali v TV? Byli by jste ochotní mi to nějak poskytnout? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2715
8.6.17 23:55

@Smajlinka123 u nás Noddy jede už asi 3 měsíce každý den před spaním, díly jsem stahovala na www.uloz.to, tak zkus mrknout tam :) teď pro změnu začíná malý sledovat Mášu a medvědy, tak konečně nějaká změna, na Noddyho už začínám být alergická :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
8.6.17 23:58

@Janulka1989 Moc díky za odpověd, taky jsem na ulož. to koukala, ale manžel mě straší, že tam jsou viry. Takže nejsou, když to máš stažený, žejo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
9.6.17 05:03

Juuu diky za tip Noddy byl u nas taky dost cool :mrgreen: (nahradili jsme ho Stredo-džungli, ta bavi i me :lol: )

• Citovat
  • Upravit
14895
9.6.17 07:25
@Smajlinka123 píše:
@Janulka1989 Moc díky za odpověd, taky jsem na ulož. to koukala, ale manžel mě straší, že tam jsou viry. Takže nejsou, když to máš stažený, žejo? :mrgreen:

Můj ty bože..Já z ULOZTO stahuji léta :mrgreen: a nikdy..Nikdy jsem víra nechytla..Od notebooku přes ipad až po telefon a nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
9.6.17 07:31

Taky stahujem z uložto. Vždy ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
9.6.17 07:42

@Smajlinka123 přesně jak píší holky, nikdy jsme vir nechytli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí