Místo s kameny + foto

2469
8.5.21 09:38

Místo s kameny + foto

Ahoj holky. Prosím nevíte někdo kde bych našla podobné místo kde jsou kameny? Chceme s dětmi namalovat kameny pro onkologické pacienty ke dni boje proti rakovině a u nás je všude jen tráva a bláto. Bydlíme v Bohumíně takže Moravskoslezský kraj.
Moc děkuji za případné odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24011
8.5.21 10:52

Měl jsem sepsanej dlouhej elaborát, ale seklo se mi emimino při načítání… :roll: 8)
Zkus si vygůglovat prodejce písku a štěrků v okolí, mívají i oblázky apod… Já cca před 4 lety kupoval na Vysočině, tuna stála kolem 600-700,–Kč… Třeba by ti na dobročiný účely pár šutrů i věnovali… :nevim: 8)
Zkus třeba tady https://gemix.cz/cenik/8)
Různý kameny bývají k dostání i v zahradních centrech, ale tam už je to pekelně předražený… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.5.21 10:55

Zahradní centra a hobbymarkety.

• Citovat
  • Upravit
24011
8.5.21 11:02
@Janli píše:
Zahradní centra a hobbymarkety.

Zrovna jsem psal… V hobbymarketech pekelně předražený… Kdyžtak prodej písku a štěrků, tam to pořídí za zlomek ceny, klidně prodaj třeba jen metrák, když si tam dojede s vozejkem… A za pár drobáků na pivo by jí určitě nechali vybrat pár kousků do tašky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.5.21 11:11
@mayecka píše:
Ahoj holky. Prosím nevíte někdo kde bych našla podobné místo kde jsou kameny? Chceme s dětmi namalovat kameny pro onkologické pacienty ke dni boje proti rakovině a u nás je všude jen tráva a bláto. Bydlíme v Bohumíně takže Moravskoslezský kraj.
Moc děkuji za případné odpovědi :srdce:

Běžte k řece tam budou určitě

• Citovat
  • Upravit
2089
8.5.21 11:25

U nás jsou u potoka, střední Morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
8.5.21 11:30

Z potoka bych neodnasela, prijde mi to podobne narusovani jako staveni “trpasliku” do vysky z kaminku.

Co nejaky prodej v lomu, sterkovna apod?
V hobbymarketech a zadhradnich centrem to bude hodne drahe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
8.5.21 11:32

Děkuji moc všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.5.21 11:49
@mayecka píše:
Děkuji moc všem :srdce:

jinak aby to vaše malování a sbírání kamínku bylo co k čemu. Tedy aby to našli lidé, kterým se to líbí.
Já třeba tyhle nabarvené kameny, které do přírody nepatří (i když ty co budou patřit k boji proti rakovině, ty nechám, protože sama tuto nadaci podporuji) vyhazují do popelnice.
Tedy nenechávám je pro druhé, ale likviduji

• Citovat
  • Upravit
2469
8.5.21 11:56

@smajlik345 Ahoj. Nebudeme je dávat po venku. 12.5 se odnesou namalované nadaci která roznáší kytičky každoročně. Letos vybírají kamínky s tímto motivem a nesou je onkologickým pacientům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15494
8.5.21 11:56
@smajlik345 píše:
jinak aby to vaše malování a sbírání kamínku bylo co k čemu. Tedy aby to našli lidé, kterým se to líbí.
Já třeba tyhle nabarvené kameny, které do přírody nepatří (i když ty co budou patřit k boji proti rakovině, ty nechám, protože sama tuto nadaci podporuji) vyhazují do popelnice.
Tedy nenechávám je pro druhé, ale likviduji

Jako fakt? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.5.21 12:00
@mayecka píše:
@smajlik345 Ahoj. Nebudeme je dávat po venku. 12.5 se odnesou namalované nadaci která roznáší kytičky každoročně. Letos vybírají kamínky s tímto motivem a nesou je onkologickým pacientům :srdce:

Děkuji za dovysvětlení :-) Já myslela, že kdo je najde tak je má místo normální kytičky s nějakou informací kde může poslat peníze. Jak říkám jediné kameny, které by jsem nechala, možná bych jsem si je i vzala domů. Tak tedy pošlu jen peníze :kytka:

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
8.5.21 12:02
@Sára 1 píše:
Jako fakt? :(

Ano a co vím tak je nás víc co to vyhazujeme.
Za mě - nelíbí se mi to, do přírody to nepatří a spíš to nutí lidí chodit o to víc do přírody jak sbírat normální kameny, tak potom i chodit a hledat pomalované. A už tak je těch turistu v přírodě hodně a jen plaší zvěř.
Já neříkám, že všichni a že by do přírody lesa chodit neměla. To ne, ale bohužel od zavření obchodů je to většina lidí, kteří se neumí chovat, kameny na stromech, v hnízdech ptáků, psy puštění na volno atd…

• Citovat
  • Upravit
15494
8.5.21 12:12
@smajlik345 píše:
Ano a co vím tak je nás víc co to vyhazujeme.
Za mě - nelíbí se mi to, do přírody to nepatří a spíš to nutí lidí chodit o to víc do přírody jak sbírat normální kameny, tak potom i chodit a hledat pomalované. A už tak je těch turistu v přírodě hodně a jen plaší zvěř.
Já neříkám, že všichni a že by do přírody lesa chodit neměla. To ne, ale bohužel od zavření obchodů je to většina lidí, kteří se neumí chovat, kameny na stromech, v hnízdech ptáků, psy puštění na volno atd…

Chodím do přírody pořád stejně. Tento týden našel syn pomalovaný kamínek ve městě. Měl strašnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.5.21 12:14

Taky se mi to nelibi, rozmohlo se to natolik, ze za chvili uz nebude v prirode jedinej nepocmaranej oblazek. Lidi delaji na oblazky nalety jak sarancata. Je to jako kdyz zakazali pod tucnou pokutou odnaset z plazi pisek, protoze kazdy si odnese trosku, ale v souctu je to nekolik tun za kazdou sezonu. Je to devastovani prirody, bohuzel si to tihle kaminkovi maniaci neuvedomuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová