Mizerné vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.20 09:51

Mizerne vlasy

Ahoj. Pardon za anonym, ale rozebiraly jsme včera s holkama a nechci, aby někdo znal můj nick.
Mám poslední dobou fakt hrozne vlasy - stres, málo péče, kojení… hodne mi vypadaly a jsou suché a jemné. A včera mě dostalo, jak strašně působím na okoli. Ze mi to nesluší, jsem tušila, ale reakci typu „panebože, co se ti stalo“, fakt ne. :,(
Co teď s tim? Pristi tyden jdu k holicce, plánuju, že se necham fest ostříhat, žádná barva, budu dělat zabaly. Ale pomůže to? Měla jste některá stejný problem? Zlepšily jste kvalitu lepsi péči? Čím? Díky. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
11.7.20 09:56

To co nejvíc pomůže je strava, dostatek spánku, minimum stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
11.7.20 09:56

Musis dodat vyzivne latky do tela. Zkousela jsi nejake doplnky stravy? Muzou pomoct :think:
Mam vlasy dobre, presto cas od casu doplnek nasadim, abych podporila jejich rust.

Na otazku, co se ti stalo, bych reagovala: Porodila jsem a kojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
11.7.20 09:59

Me se vlasy sebraly az po ukončení kojení, do te doby hruza des, padaly po hrstech. Brala sem pak vitamíny na vlasy a hodne dela i jidelnicek, spanek, stres… prostě kdyz nemas zdravou zivotospravu, tak na vlasy muzes patlat co chces, ale moc to nepomuze. Po prvním synovi jsem sla uplne na kratko, kdyz sem prestala kojit a pak nechala vlasy znova dorust. U druheho zatim vlasy stříhat nechci, ale taky jsou suché, to uz moc nezlepším, nejake masky, oleje, kury mi zaberou na chvilku, ale co nekojim uz aspon nepadaji a začínají se vzpamatovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.20 10:02

Kup si vitamíny, stačí obyčejný biosil. Ostříhat určitě ano, ale zas bych to neřešila střihem na blbečka a bez barvy, k tomu není důvod. Nech si udělat šik sestřih a šikovná kadeřnice ti dá barvu, co vlasy nezničí, ale bude ti slušet. A základ je péče no. Já mám vlasy kvalitní, ale když se hecnu a jedu podle Terezy Vlasákové, tak ten rozdíl je obrovský, mrkni na ní na yt. Prostě si ten čas vyšetři a dej těm vlasům, co potřebují, uvidíš, že to bude o 100% lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
11.7.20 10:15

Zkus kolagen. Já užívám od kamzíku. Co vím tak vychází v testech nejlépe, obsahuje vitamín C, který je důležitý pro vstřebání toho kolagenu a dá se objednat přímo na stránkách firmy kamzík, tam je suverénně nejlevnější. Měla jsem porody necelých 16 měsíců po sobě a vlasy mi vypadaly až po druhém porodu. Ale hned dorostly nové. Na kvalitě to jde taky znát, jsou pevné a husté. Myslím, že mi ten kolagen zabrzdil i šedivění vlasů. A kůži mám taky hezkou, dřív jsem měla okolo MS sem tam pupínek, nyní je čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.7.20 10:17

Pro začátek do nich zkus vmasírovat kokosový olej, pak umýt.
Krásné ti ty vlasy oživí a budou se lesknout. Šetrná barva od kadeřnice by nemusela být na škodu, klidně bych obarvila, at prokoukneš ;)
Koukám, že kámošky tě zrovna v mateřství moc nepodporují a dají ti to sežrat celkem slušně. Asi bych je nějak setřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
11.7.20 10:18

Jo a taky mi pomohl obyčejný kopřivový šampón (mám kaštanové až zrzavé vlasy), krásně vytáhl barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.7.20 10:26
@Rachel_cz píše:
Pro začátek do nich zkus vmasírovat kokosový olej, pak umýt.
Krásné ti ty vlasy oživí a budou se lesknout. Šetrná barva od kadeřnice by nemusela být na škodu, klidně bych obarvila, at prokoukneš ;)
Koukám, že kámošky tě zrovna v mateřství moc nepodporují a dají ti to sežrat celkem slušně. Asi bych je nějak setřela :nevim:

Kokosový olej je ještě víc vysuší, na vlasy není vůbec dobrý, když už, tak arganový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.7.20 10:52
@terien
@terien píše:
Kokosový olej je ještě víc vysuší, na vlasy není vůbec dobrý, když už, tak arganový

Sorry, máte pravdu. Kokosový jsem si zrovna totiž patlala obličej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková