Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Janiiska Né každý má skleněnou kouli jako ty, aby to o protějšku věděl hned od začátku. Je obecně známo, že člověk se vybarví v pravých barvách až se začne lámat chleba a ne hned na začátku nebo v době zamilovanosti.Pro ty rejpavé…nepsala jsem to sem proto, abych si četla na sebe chválu a aby mě někdo plácal po rameni. Mě je jedno, kdo si co o mě myslí. Pro mě je důležitý názor těch, které mám u sebe, takže když se vám to nelíbí, že jsem se opovážila dítě nechat, když jsem byla v dost nepříjemné situaci a ustála jsem to, tak to radši nekomentujte.
jak víš, že mám skleněnou kouli?
Musím tě zklamat, skleněnou kouli nemám. ![]()
@želvice Že ty by sis to nedovolila říct je čistě tvoje věc. Já si to teda s pardonem dovoluju říct a budu si za tím stát, že jsem to zvládla. Kdybych to měla brát jako ty, tak si to můžu říct možná tak až budu ležet v rakvi…jo, hurá zvládla jsem to a k čemu mi to potom bude, když budu ležet pod kytkama
.
Anonymko když už tady píšeš jak si to vše zvládla, tak napiš i jak psala uživatelka Fjodorka, jak si to všechno zvládla? Jak ses z toho všeho dostala? To bude asi holky zajímat nejvíc. ![]()
Taky vím kdo se skrývá za anonymem.
Co popřát?
Snad jen, aby to vše dopadlo podle představ a aby ses nedočkala druhého kopance ![]()
@AngelLilly píše:
Taky vím kdo se skrývá za anonymem.
Co popřát?Snad jen, aby to vše dopadlo podle představ a aby ses nedočkala druhého kopance
@AngelLilly Nevím, koho tu furt zmiňujete, že víte kdo jsem
. Jsem tu cca půl roku (od doby, kdy jsem zjistila své druhé těhotenství
) a nikde jinde jsem o sobě nic nepsala, tak nevím od koho byste mě mohly znát…
@Anonymní píše:
@AngelLilly Nevím, koho tu furt zmiňujete, že víte kdo jsem. Jsem tu cca půl roku (od doby, kdy jsem zjistila své druhé těhotenství
nějak neodpovídáš na to, na co se tě holky ptají. ![]()
@Anonymní píše:
@AngelLilly Nevím, koho tu furt zmiňujete, že víte kdo jsem. Jsem tu cca půl roku (od doby, kdy jsem zjistila své druhé těhotenství
Treba to vedi, ony jsou dost chytre ![]()
Ale samozrejme je super ze jsi to zvladla ale ze by si napsala JAK? Holky maji pravdu, holka ktera je mlada a tehotna sice bude vedet ze si to zvadla, ale pokud na tom bude stejne jako ty, tak asi bude chtit vedet JAK!???! ![]()
@Anonymní píše: Že ty by sis to nedovolila říct je čistě tvoje věc. Já si to teda s pardonem dovoluju říct a budu si za tím stát, že jsem to zvládla. Kdybych to měla brát jako ty, tak si to můžu říct možná tak až budu ležet v rakvi…jo, hurá zvládla jsem to a k čemu mi to potom bude, když budu ležet pod kytkama.
Tady obdiv nečekej, někdy tu jsou dost nepřátelské maminy
Neřeš je
Ale podle mě jsi to teda zvládla, já nevím, co bych ve tvé situaci dělala. ![]()
@LenaNell píše:
Tady obdiv nečekej, někdy tu jsou dost nepřátelské maminyNeřeš je
Ale podle mě jsi to teda zvládla, já nevím, co bych ve tvé situaci dělala.
jenže nějak stále neodpovídá ostatním uživatelkám JAK to vše zvládla? Mohla by jim tady i poradit, ne? ![]()
Je bezva, ze jsi zvladla rozchod s byvalym pritelem a neprijeti rodinou. Ano, opravdu nikdo nevime, jak se ten druhy vyvrbi. Ale se vzrustajici delkou vztahu a troufam si tvrdit, ze i s vekem partnera se to da lepe odhadnout a rozhodne by se mel clovek poucit ze svych chyb. Coz pro me mimco po rocnim vztahu s pritelem neni. Ale mozna po tom, co opravdu napises to, jak jsi to zvladla, i toto pouceni muze byt zrejmejsi.
@Janiiska No ještě si vydedukuj, že si vymýšlím jak to tu máte ve zvyku, že to není možný a podobně. Jak? Měla jsem našetřené peníze z brigád a na brigádě jsem byla ještě i v těhotenství. Něco málo jsem měla i na spořícím účtu, ale to nebyl žádný zázrak, který by mě spasil. Dva měsíce jsem byla v azylovém domě. To bylo na začátku, když jsem neměla kdy být. Po tu dobu jsem hledala jakékoliv bydlení. Po těch dvou měsících jsem sehnala levnou garsonku, kde jsem byla do doby než jsem se pak odstěhovala k nynějšímu příteli.
@LenaNell píše:
Tady obdiv nečekej, někdy tu jsou dost nepřátelské maminyNeřeš je
Ale podle mě jsi to teda zvládla, já nevím, co bych ve tvé situaci dělala.
To neni pravda, ze nepratelske. Jen mohou stat vice nohama na zemi a diky zkusenostem videt uz trochu dale. Videt to, co clovek ve svych 21 letech nevidi…
@Janiiska no já hádám, že šla na ubytovnu nebo do útulku pro nastávající mamunky nebo taky k příbuzným. Našla si práci a do porodu vydělávala, po porodu rodičík přídavky atd. a pak přítel a ve dvou se to lépe táhne
Co víc vědět ![]()
@Anonymní píše:
@Janiiska No ještě si vydedukuj, že si vymýšlím jak to tu máte ve zvyku, že to není možný a podobně. Jak? Měla jsem našetřené peníze z brigád a na brigádě jsem byla ještě i v těhotenství. Něco málo jsem měla i na spořícím účtu, ale to nebyl žádný zázrak, který by mě spasil. Dva měsíce jsem byla v azylovém domě. To bylo na začátku, když jsem neměla kdy být. Po tu dobu jsem hledala jakékoliv bydlení. Po těch dvou měsících jsem sehnala levnou garsonku, kde jsem byla do doby než jsem se pak odstěhovala k nynějšímu příteli.
ne každá jako ty má našetřené penízky z brigád. Každá nemá takový stejný osud jako ty.ale je fajn, že si to zvládla. ![]()