Mladá maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1134
11.4.14 20:35

@želvice Taky jsem měla krásné dětství, ale pevně věřím, že můj syn ač má mladou maminku na to svoje dětství bude vzpomínat stejně rád jako já :) S tím zvládnutím je to asi o tom jak si to člověk osobně bere, asi by mě to nikdy nenapadlo řešit nebýt této diskuze pro mě je to běžné slovní spojení, zvládla test, zvládla maturitu, zvládla přebalit… ale chápu, že pro někoho je to výraz jen pro naprosté uznání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 20:39
@Zástavanda píše:
@želvice Taky jsem měla krásné dětství, ale pevně věřím, že můj syn ač má mladou maminku na to svoje dětství bude vzpomínat stejně rád jako já :) i když jsem mladá mamina :) S tím zvládnutím je to asi o tom jak si to člověk osobně bere, asi by mě to nikdy nenapadlo řešit nebýt této diskuze pro mě je to běžné slovní spojení, zvládla test, zvládla maturitu, zvládla přebalit… ale chápu, že pro někoho je to výraz jen pro naprosté uznání :think:

Ale já si o sobě např. taky řekla, že jsem zvládla vejšku, zvládla porodit… ale ohledně toho dítěte to prostě cítím asi jinak, no…

Hele, ale já jsem taky mladá maminka… teda, pevně v to doufám, třicet mi nebylo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 20:44

@želvice :D tak to si mladice :) no u dětí máš asi pravdu zvládla jsem to jsem si ještě neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 20:49
@Zástavanda píše:
@želvice :D tak to si mladice :) no u dětí máš asi pravdu zvládla jsem to jsem si ještě neřekla
:pankac:

No, doufám, že jsem :mrgreen: :mrgreen: I když, tady je tak často těhotná osmnáctka, devatenáctka, a tolikrát nezletilé, že si přijdu hooodně staře :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 20:52

@želvice já jsem se rozhodla slavit narozeniny jen do 28 :) pak budu každej rok slavit 28 :D a budu pořád mladá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.4.14 20:55
@Zástavanda píše:
@želvice já jsem se rozhodla slavit narozeniny jen do 28 :) pak budu každej rok slavit 28 :D a budu pořád mladá :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi to tak teda zavedu taky, to je beeezva nápad :pankac: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.14 20:58
@želvice píše:A ještě k té anonymitě - když je na sebe tak pyšná, tak ta anonymita je směšná.

Kdyby si pořádně četla mé příspěvky a nemlela si furt jenom svou, tak by sis ušetřila minimálně půlku otázek. Anonymně píšu proto, protože vím, že sem chodí známé a neví za jakých okolností jsem měla malého a ani to nechci. To, že ty píšeš, že chci plácat po ramenou a podobně sis opět vydedukovala nevím z čeho. Hned na první straně píšu přesný opak :!. A pokud se jedná o zvládnutí…opět si někde vzala, že píšu, že jsem pyšná na to, že jsem zvládla mít dítě, porodit ho a podobně. Psala jsem, že jsem zvládla SITUACI, ve které jsem byla a né, že mám vychované dítě a podobně, co ty zase píšeš. Opravdu by mě zajímalo, kde bereš věci, které jsem vůbec nepsala a pak mi je „vkládáš do úst“.

• Citovat
  • Upravit
1332
11.4.14 21:18
@Anonymní píše:
Kdyby si pořádně četla mé příspěvky a nemlela si furt jenom svou, tak by sis ušetřila minimálně půlku otázek. Anonymně píšu proto, protože vím, že sem chodí známé a neví za jakých okolností jsem měla malého a ani to nechci. To, že ty píšeš, že chci plácat po ramenou a podobně sis opět vydedukovala nevím z čeho. Hned na první straně píšu přesný opak :!. A pokud se jedná o zvládnutí…opět si někde vzala, že píšu, že jsem pyšná na to, že jsem zvládla mít dítě, porodit ho a podobně. Psala jsem, že jsem zvládla SITUACI, ve které jsem byla a né, že mám vychované dítě a podobně, co ty zase píšeš. Opravdu by mě zajímalo, kde bereš věci, které jsem vůbec nepsala a pak mi je „vkládáš do úst“.

Nechceš poplácávat? A proč to téma teda? Jen proto, že chceš pomoct holkám v obdobné situaci? A čím jim tímto tématem pomůžeš? Jedinou radu jsi tu nedala… A ano, vychválila ses, jak jsi cosi zvládla, ale co je to cosi? Co jsi zvládla? Bez rodičů právě počít dítě, porodit, být bez partnera, mít nějaké brigády přistudiu a jakési spoření, pak si najít jiného a uplést si další dítě… tak vážně, já prostě nerozumím, co jsi tedy zvládla, když ne toto… :think: vždyť o tom to je, ne? Já ti tvrdím, že jsi to nezvládla, že jsi s výchovou a staráním se na samém začátku.

A k poplácávání - ale ano, chceš to… odlišné názory ti nevoní, nediskutuješ, ale kopeš okolo sebe… čekala jsi smajlíky typu objímání, srdíček, potlesku… ono, to co jsi popsala, tak to jsi prostě udělat musela. Máš dítě, máš za něj zodpovědnost… a že jsi neskončila např. jako feťačka na ulici, jak mi tu někdo vmetl, tak za to ti mám gratulovat? To prostě ne… (on navíc přeci nikdo děsně ješitně nepřizná, že chce poplácávat po rameni výslovně a veřejně)

No, jsem v posteli, dobrou noc, a na mě kašli. Je to jen internetový svět, mám jiný pohled na život a význam slov zvládnout. Ulehni se svým spokojeným pocitem. Konec konců, to je to nejdůležitější, mít dobrý pocit sám ze sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.14 08:26

@želvice Chápu, že podle sebe soudíš ostatní, proto ti dělá evidentně problém pochopit jiné, který mají jiný názor, ale co vážně miluju jsou lidé, kteří mě v tomto případě vůbec neznaj a v životě mě ani nepotkali, ale řikají mi, co já chci a co jsem jak myslela a ví to líp než já sama. Ne, já opravdu nepotřebuju plácat po rameni, protože mi je to k ničemu kort od lidí, které v životě neuvidím, takže chápu, že je pro tebe těžké to pochopit, ale je to tak.

Kolem sebe rozhodně nekopu (nemám k tomu důvod) a ani by mi to myslim v ničem nepomohlo :nevim:. Že mi nevoní odlišné názory? To ne, mě nevoní to, když mi někdo řiká, že chci to a to a že si myslim to a to líp než já. Já nemám důvod lhát. A ty buď začni číst, co píšu nebo nereaguj. Zkusim to potřetí…nepíšu, že jsem zvládla nějakou výchovu a starání a nevim co ještě jak furt píšeš, ale zvládla jsem se vypořádat ze SITUACÍ, ve které jsem byla.

Upřímně ani nechápu, proč si sem začla psát :think:. Mé téma se tě netýká a chceš tu jenom shazovat lidi. Ano, vím, že je tohle diskuze, kde si může psát každý kdo chce co chce, ale to je stajné jako bych já vlezla do diskuze, kde řeší např. jaká káva je nejlepší a já bych tam začala psát a dělat rozbroje, přitom kávu nepiju a vím o ní maximálně to, že je rozpustná a nerozpustná…toť vše a já končím, protože nejhorší je srážka víš s kým a jemu je pak zbytečené něco vysvětlovat :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
3733
12.4.14 18:52

…pak se tu někdo diví, že je každá druhá diskuze anonymní… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.4.14 17:35
@Anonymní píše:
Kdyby si pořádně četla mé příspěvky a nemlela si furt jenom svou, tak by sis ušetřila minimálně půlku otázek. Anonymně píšu proto, protože vím, že sem chodí známé a neví za jakých okolností jsem měla malého a ani to nechci. To, že ty píšeš, že chci plácat po ramenou a podobně sis opět vydedukovala nevím z čeho. Hned na první straně píšu přesný opak :!. A pokud se jedná o zvládnutí…opět si někde vzala, že píšu, že jsem pyšná na to, že jsem zvládla mít dítě, porodit ho a podobně. Psala jsem, že jsem zvládla SITUACI, ve které jsem byla a né, že mám vychované dítě a podobně, co ty zase píšeš. Opravdu by mě zajímalo, kde bereš věci, které jsem vůbec nepsala a pak mi je „vkládáš do úst“.

Ještě jsi nezvládla absolutně nic. Jen plodit děti jak slunečnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.4.14 18:00
@berry4 píše:
Ještě jsi nezvládla absolutně nic. Jen plodit děti jak slunečnice…

Nebylo to zbytečné? :roll: Já se fakt nedivím, že tady je tolik anonymních diskuzí, když vidím, jak se tady reaguje… Navzájem se neznáte a rýpete tady do sebe jak… :?: To fakt nechápu, občas mám chuť odtud vypadnout, když to tak čtu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.4.14 18:09

@čurynka101 no,tak vypadni. Co na to napsat? Čekáš slunečné a emotivní kometáře typu- jsi skvělá, že máš další dítě na cestě s někým, koho asi pomalu ani neznáš apod? Heled´. Oproti téhle holce mám už za sebou především odrostlé děti. A stále si nejsem jistá, jestli můžu napsat, že jsem zvládla SITUACI. Vč, té, že jsem na děti byla dlouhé roky sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.4.14 18:11
@berry4 píše:
@čurynka101 no,tak vypadni. Co na to napsat? Čekáš slunečné a emotivní kometáře typu- jsi skvělá, že máš další dítě na cestě s někým, koho asi pomalu ani neznáš apod? Heled´. Oproti téhle holce mám už za sebou především odrostlé děti. A stále si nejsem jistá, jestli můžu napsat, že jsem zvládla SITUACI. Vč, té, že jsem na děti byla dlouhé roky sama…

Děkuji, že mě asi někdo pochopil :palec: (byť mám názor, který není sluníčkový, tudíž se sem tolik nehodí, že)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
14.4.14 18:19
@berry4 píše:
@čurynka101 no,tak vypadni. Co na to napsat? Čekáš slunečné a emotivní kometáře typu- jsi skvělá, že máš další dítě na cestě s někým, koho asi pomalu ani neznáš apod? Heled´. Oproti téhle holce mám už za sebou především odrostlé děti. A stále si nejsem jistá, jestli můžu napsat, že jsem zvládla SITUACI. Vč, té, že jsem na děti byla dlouhé roky sama…

Aha, takže je to tady o předhánění kdo toho má kolik za sebou…??? Tak to potom chápu tu negaci… Nečekám slunečné komentáře, plácání po ramenou, ani nic podobného. Jen si myslím, že není zapotřebí, abyste shazovali někoho, koho ani neznáte a nevíte co má za sebou, ať je té dotyčné 18 nebo 50, je to jedno. Přeji krásný, pozitivní zbytek dne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí