Mladá maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1134
11.4.14 18:55

@Cuddy Jsem o proti tobě spodina protože mám "jen,, maturitu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.4.14 18:57

@Zástavanda ve dvacetišesti - po škole, praxi a se zázemím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
11.4.14 18:58
@Zástavanda píše:
@Cuddy Jsem o proti tobě spodina protože mám "jen,, maturitu??

Co to je za otazku? Jsi oproti mne nekdo, komu na dosazeni nejvyssiho vzdelani nezalezelo ci to bylo nad jeho sily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 19:02

@Cuddy Máš pravdu bylo to nad moje síly.. Na jednu stranu když by měli všichni vysokou, kdo nám bude péct rohlíky nebo dláždit chodník?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.4.14 19:06

@Zástavanda já myslím, že se tu v mnohých mele ono základní - dokonči vzdělání (třeba maturitu), aspoň dva tři roky popracuj, něco málo našetři a pokud k tomu máš zodpovědného partnera tak mějte dětí, jako smetí pokud je sami uživíte…

Ale tady je to často velmi mladá matka bez dodělané školy, jedno, dvě a více dětí, bez praxe, až bude po rodičáku nestačí se divit, že jsou nezaměstnatelné - obzvlášť v dnešní době…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 19:07

@Vermion Neberte mou otázku jako urážku mě měla maminka až ve 30, jde o to, že mě je 22 let, mám maturitu 3 roky jsem pracovala, mám kde bydlet a mám miminko a nepřijde mi, že bych byla nezodpovědná nebo špatná matka. Mám pocit, že tady platí mladá maminka= špatná maminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.4.14 19:08

Jeeeee, zase mamky rýpalky. Já si myslím, že na sebe být pyšná můžeš. V 19 je člověk ještě dítě a když se rozhodne mít svoje dítě, musí velmi rychle dospět a začít se starat… Což se ti evidentně povedlo a za tohle já ti tleskám… Tak si ostatních nevšímej a užívej si těhotenství a rodiny, kterou teď máš. Jasný, nikdy nevíš jak dlouho tahle pohádka potrvá, ale proto se říká: " Žij současností". :hug: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
11.4.14 19:08
@Zástavanda píše:
@Cuddy Máš pravdu bylo to nad moje síly.. Na jednu stranu když by měli všichni vysokou, kdo nám bude péct rohlíky nebo dláždit chodník?? :think:

Urcite nejsem zastance toho, aby meli vsichni vs. Pokud narazis na muj prispevek, kdy bych zakladatelce zatleskala, tak tam vedle vs vylo i zvyseni kvalifikace. Napr. nejakym kurzem. Ale to samozrejme zalezi, z jake by zakladatelka vysla skoly. Je rozdil vyjit z gymplu a nepokracovat dal a napr. z prumyslovky. Jinak tvuj dotaz nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.4.14 19:10
@Zástavanda píše:
@Vermion Neberte mou otázku jako urážku mě měla maminka až ve 30, jde o to, že mě je 22 let, mám maturitu 3 roky jsem pracovala, mám kde bydlet a mám miminko a nepřijde mi, že bych byla nezodpovědná nebo špatná matka. Mám pocit, že tady platí mladá maminka= špatná maminka :nevim:

Pokud to bylo takhle, potom značka ideál :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Máš školu a praxi, tudíž velkou šanci po mateřské sehnat práci…na rozdíl od jiných, co jsem popsala výše.
Tobě přece nikdo nic vyčítat nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 19:12

@Cuddy Promiň jen jsem ti asi špatně porozuměla, zdálo se mi, že uznáváš jen lidi s vysokou. Omlovám se (prostě tu chybí intonace hlasu :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
11.4.14 19:13
@Zástavanda píše:
@Vermion Neberte mou otázku jako urážku mě měla maminka až ve 30, jde o to, že mě je 22 let, mám maturitu 3 roky jsem pracovala, mám kde bydlet a mám miminko a nepřijde mi, že bych byla nezodpovědná nebo špatná matka. Mám pocit, že tady platí mladá maminka= špatná maminka :nevim:

Na mladych maminkach neshledavam spatneho vubec nic. Vzdyt to je v poradku, proste clovek ukonci nejakou skolu- jedno, jestli ss, vs ci treba doktorat, par let pracuje a pak na co by cekal, kdyz zije ve spokojenem vztahu? Ono 3 roky po ss muzes mit vybudovan obdobne zazemi jako clovek 3 roky po vs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
11.4.14 19:13

@Vermion No jde o to, že spousta maminek tu ráda paušalizuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
11.4.14 19:16

@veronika6913 opět opakuju - dodělalas střední? ANO. Pracovalas před těhotenstvím? ANO…tudíž…měla mateřskou? Předpokládám ANO…takže opět značka ideál…pracuje přítel? Je to otec dítěte? Pokud na všechno odpovídáš ANO…tak si určitě NIKDO nemyslí, že jsi nezodpovědná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134

@Cuddy :) Tak to máme stejný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@čurynka101 píše:
Jeeeee, zase mamky rýpalky. Já si myslím, že na sebe být pyšná můžeš. V 19 je člověk ještě dítě a když se rozhodne mít svoje dítě, musí velmi rychle dospěta začít se starat… Což se ti evidentně povedlo a za tohle já ti tleskám… Tak si ostatních nevšímej a užívej si těhotenství a rodiny, kterou teď máš. Jasný, nikdy nevíš jak dlouho tahle pohádka potrvá, ale proto se říká: " Žij současností". :hug: :potlesk: :kytka:

Měly by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital