Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lulinda tak to opravdu nevím, budeš se muset zeptat, ale podle mě bude napsané na vás oba, budeš přeci jeho/její maminka
a to ti nikdo nevezme ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 21:23
Já už mám po maturitě, ale chystám se studovat dálkově vysokou školu
tak jsem zvědavá jak to budu dávat ![]()
Ahoj dá
Přidávám se k vám je mi 22 mám doma 16ti měsíčního lumpika a čekáme druhého 29 tt tehu ![]()
@Katharos taky jsem si dala přihlášku na VŠ, tak jsem zvědavá, jestli to se dvěma prckama dám, no snad jo ![]()
@Mikimi Ahoj, jasně že můžeš
V kolikátém týdnu jsi? ![]()
@Lulinda Ahoj, to víš, že Ti miminko nechají. Nebude psané na přítele, není to majetek. Je to dítě a Ty jsi jeho matka a on otec, takže je prostě Vaše. Není důvod, aby Vám ho někdo bral, pokud se o něj dokážete postarat. Já jsem teda zásadně proti potratům, pokud k tomu není medicínský důvod, takže Ti to schvaluju. Jen musíte s přítelem, a v Tvém věku nejspíš i s rodiči, zvážit, jestli to zvládnete finančně, psychicky a taky jestli u toho vůbec zvládneš tu školu. Neříkám, že se to nedá. Ale já jsem se snažila studovat dálkově vysokou. Nebylo to časově vůbec náročné. Ale objevily se nějaké komplikace, musela jsem těhotenství,,doležet´´ v posteli a bylo po studiu. A taky je potřeba si uvědomit, že to nebude jednoduché po porodu. Miminko vyžaduje spoustu času jak ve dne, tak v noci. Pokud to máš všechno srovnané, tak proč ne ![]()
Myslím si, že zplnoletnit Tě můžou až v 17 letech.
@Kaculela Ahoj ![]()
Tak to máš za pár už, 29tt, to už uteče pěkně rychle ![]()
@Katharos Není to sranda
Já jsem to v těhu ze zdravotních důvodů vzdala. A teď se asi chystám od října pokračovat, tak uvidíme ![]()
Ahojky holky mužu se taky přidat?
Je mi 20 a nejpozději za měsíc se mi narodí synek ![]()
Zrovna jsem premyslela, že založím novou diskusi, protože všude je to už zajeté a holky se znají, tak mi to přijde pitomí. Takže jsem ráda, že jsem vás našla
Neni nekdo z Prahy, Berouna nebo okolí?
Ahojky,
děkuji a jsem v 17týdnu… ale už se na malou strašně moooc těším ![]()
Ahojky, potřebovala bych se zeptat.. máte někdo doma psa? a jak reagoval na mimčo? My máme maltézačka fenku, ale má moc ráda děti tak doufám že to bude dobrý…:-) a vadí když máme jen sprchový kout nějak na koupaní pro mimčo? děkuji
@Mikimi my máme jorkšíra a teda hodně se zmněnil, je z něj cholerik, vrčí a nenechá se ani pohladit, ale asi to bude tím, že jako malého jsem si ho rozmazlila a pak spadl z lopaty, jinak kout vůbec nevadí, mimčo stejně většinou koupeš ve věničce nebo kyblíku a pak pokud máte sprchový kout s tou vaničkou, tak jen napustíš trošku vody a necháš mimčo čachtat
@kotaska91 dekuju:-) no ona je taky rozmazlena..tak snad to bude dobry… jeste jednou dekuju za radu ![]()
@Mikimi my jsme měli maltézáka ale kluka, byl hrozný… asi za to mohlo jeho dětství (před námi měl více majitelů), na děti štěkal a vrčel, ale u fenek si myslím že je to jinačí ![]()
@Mellinka Jasně, ahoj ![]()
@Mikimi My máme rotwajlerku, ale je venku - na zahradě. Nejdřív se musela rozkoukat, ale teď už malou bere v pohodě. Jen se jí moc nelíbí, když začne plakat. Bojí se, že se jí něco stalo
Ale hlavně ten pes nesmí mít pocit, že je odsunutý na druhou kolej, aby nezačal žárlit. To by pak dobré nebylo. Až si miminko přivezete, nech pejska, ať si mrňouse očichá a i tak během dne ho neodháněj, mazli se s ním, ať v miminku nevidí soupeře o vaši přízeň. Jinak sprcháč nevadí, předpokládám, že miminko budete koupat ve vaničce. A až povyroste, tak ve sprcháči.