Mladí tatínci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.3.12 22:19
jajulka007 píše:
Holky kolik berete materskou??

zatím 7600 4letá a pak zbytek 3800 varianta ale budu přecházet na 3letou takže nějakých 5500 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.3.12 22:31
Hanča Domča píše: [citacelka007** píše:
zatím 7600 4letá a pak zbytek 3800 varianta ale budu přecházet na 3letou takže nějakých 5500 3 roky
Hanča Domča píše:
jajulka007 píše:

a to jsi nemela nic odpracovAno??rovnou po skole jsi sla na materskou,moc.dik za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.3.12 22:34
Jennýsek píše:
jajulkaa sla si rovnou po skole?? 007 píše:
7600,– na 3 roky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.3.12 22:18

mial: mamina je ráda babičkou :pankac: a s tou romkou je to hustý.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
7.3.12 08:26

Tak mě je 20, synovi skoro tři měsíce, bio otci je přes třicet, ale našemu tatínkovi je 18 :-)

• Citovat
  • Upravit
8698
7.3.12 11:53
nepřihlášená píše:
Tak mě je 20, synovi skoro tři měsíce, bio otci je přes třicet, ale našemu tatínkovi je 18 :-)
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.3.12 12:02
Hana89 píše:
nepřihlášená píše:
Tak mě je 20, synovi skoro tři měsíce, bio otci je přes třicet, ale našemu tatínkovi je 18 :-)
8o 8o 8o 8o

Teda to je výraz :mrgreen: Jo, je to tak. Potkali jsme se, když jsem byla v 6.měsíci. A lepšího tátu bych si nedokázala představit, s malým si hraje, přebalí, vykoupe, pomáhá mi s ním jak může, v noci, když malého bolí bříško, vstane a pošle mě si lehnout, od kočárku ho nedostanu, vozit bude on. A tak dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
7.3.12 12:08

Ja nic nerikam ve zlem,jen sem se zahledela,víš malo je 18letých tatinku, :roll: a ješte takovych dospelých že nemají problem se postarat, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.3.12 12:10

Ahojky tak mě je 21 a přítelovi taky :mrgreen: Natálce je 21 měsíců a čekáme druhý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
7.3.12 12:15

me i ex manzelovi bude ted 26 let. dceru jsme meli ve 23 letech.
ale nam to nevydrzelo.
jinak se taky povazuju za mladou mamku :lol:

• Citovat
  • Upravit
5533
7.3.12 12:20

Mně je čerstvých 28, manželovi 37. Chlapečkovi čerstvých 8 let, holčičce 4 a půl roku - byla jsem mladá maminka, manžel takový průměrný tatínek.
Moji rodiče zprávu o miminku vzali skvěle, s mamčou jsem to radostí obrečela a taťka se modlil, aby měl k těm devíti vnučkám i nějakého vnoučka - což jsem mu splnila :lol: :lol: :lol:
Tchýně s tchánem z toho moc nadšení nebyli, ale oni jsou prostě jiní… :zed: :lol: (A to ještě nevědí, že s manželem uvažujeme o třetím mimču - i když nám to tchýně zakázala :lol: . Už se těším na její reakci, až jí časem tu veselou zprávičku oznámíme :lol: :think: :lol: )

A mateřská? Otěhotněla jsem hned po škole, takže s prvním dítkem jsem měla něco málo přes 2 tisíce, později to o pár stovek zvýšili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.3.12 12:27

Mě je 28, manžovi 25, syn bude mít teď v březnu 3 roky a holčička se narodí v květnu a klape nám to i když jsem o tři roky starší..A stejně si každý myslí, že je starší manžel :D :D :D hlavně když se neoholí :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
7.3.12 12:32

mě je 24, skoromanželovi bude za dva týdny 25. Máme doma 19měsíčního chlapečka a další mimi bude v červenci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.3.12 12:34

Jo a syna jsme počali když mi bylo 24 a manžovi (tehdy jen přítel) 21 a všichni si mysleli,že jsem ho do toho dotlačila já.Přitom on byl ten aktivista co chtěl mimi a já furt měla čas.on pořád chodil a mrčel,že to s ním nemyslím vážně atd..když chci s miminem počkat..A to mu bylo 21 a kousek :D Tak jsem kývla a do měsíce jsme čekali prcka. No jeho matku málem kleplo,dala si panáka a víc to neřešila..Vnuka všichni milují..Ale stejně si doteď všichni myslí, že mimi bylo můj nápad, protože jsem starší,a můžu se třeba stavět na hlavu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.3.12 12:39
Libza píše:
No tak já tady budu mít výstavní kus mladého tatínka :mrgreen: Mě je letos 29 a manžel je o 6 let mladší…a máme 5 měsíční dcerku :srdce:

Letos mi bude 31 a příteli 24,máme roční holčičku a jsem šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová