Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SIMONA1234 píše:
Ok…ročník 1976…Jak máš staré (mladé) dítě/děti…???
Mám 3,5 měsíční holčičku Ellinku ![]()
Hezký…takže brouzdáš s kočárkem…já mám 11 letou dceru. Tak se možná potkáváme…pokud teda nebydlíš v Dolínku, tam nechodím často…já bydlím na horním náměstí. Jinak se jmenuje Eliška ![]()
@SIMONA1234 píše:
Hezký…takže brouzdáš s kočárkem…já mám 11 letou dceru. Tak se možná potkáváme…pokud teda nebydlíš v Dolínku, tam nechodím často…já bydlím na horním náměstí. Jinak se jmenuje Eliška
Taky bydlím na horním náměstí
Takže je to možný ![]()
@Aneta100 No vidíš…
Potkávám hodně kočárků…je tu dost dětí na tak malý město…já tu bydlím teprve 2 roky, jinak jsem původem z Prahy 6.
@SIMONA1234 píše:
@Aneta100 No vidíš…Potkávám hodně kočárků…je tu dost dětí na tak malý město…já tu bydlím teprve 2 roky, jinak jsem původem z Prahy 6.
Já tu bydlím 3 měsíce
Jinak jsem z Prahy 4
A jak? Líbí…???
Je to tu vidlákov, no…i když prý město…ale nevadí mi to. Do Prahy kousek…zrovna dneska jsem tam byla. Kolik je ti let?
@SIMONA1234 píše:
A jak? Líbí…???Je to tu vidlákov, no…i když prý město…ale nevadí mi to. Do Prahy kousek…zrovna dneska jsem tam byla. Kolik je ti let?
Je to zapadákov, no
Ale i tak se mi tu líbí. Je mi 20 let. Takže hodně mladá mamina ![]()
@Aneta100 Nooo…to teda jo…ale pokud si dáš s druhým pauzu…tak 9 let, můžem vozit spolu…ty jako maminka, já jako babička…
![]()
@SIMONA1234 píše:
@Aneta100 Nooo…to teda jo…ale pokud si dáš s druhým pauzu…tak 9 let, můžem vozit spolu…ty jako maminka, já jako babička…![]()
Odstup aspon 6-7 let. Maličká nebyla chtěná, ale nelituju toho
Chtěná, nechtěná…to je jedno…důležitý je, že je TEĎ milovaná…všechno má svá pro a proti…mít děti brzo=v mládí si sice moc neužiješ, nebuduješ kariéru, ale zase máš v pětatřiceti relativně odrostlé děti a celý život před sebou…Mít děti pozdě=užiješ si mládí, vybuduješ domov, kariéru…asi budeš klidnější, ale většinou i úzkostnější matka. No..tak si vyber
Já mám zlatý střed, rodila jsem ve 26 letech.