Mladí rodiče neznamená špatní rodiče!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
22.9.10 10:05
Anonymní píše:
Ahojky, já snad budu taky brzo mladá maminka,

S přítelem jsme se teď 11.9 vzali, takže už je to manžel, a to je mi 19let:) manželovi 33 let. A má ve střídavé péči svou dceru 4roky.

O miminko jsme se začli snažit když mi bylo 18, a miminko stále nikde, už je to rok:-(

Na svůj věk musím říci, že jsme daleko dospělejší než moji vrstevníci, možná je to tím, že o manželovu dceru pečuju tak jako by byla moje vlastní. A názory mám jiné.

Ale cítím se na to mít vlastní dítě.

tak držím palečky. nám kubínek přišel nečekaně a popravdě řečeno, nejdřív jsem to obrečela ale tet se za to skoro až stydím.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
22.9.10 10:09

určitě nezáleží na věku, ale na tom jestli mají rodiče svoje dítě rádi…
každý věk má svoje pro i proti…ale taky každý člověk je jinak zralý.
někdo je perfektní rodič už v 18, jiný to nedokáže ani ve 40 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 10:10

nemůžu nic jiného než souhlasit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
22.9.10 10:16
AnetaH píše:
to že jsme mladí rodiče neznamená že se o naše zlatíčka nedokážeme řádně postarat! určeno pro mladé maminky a tatínky i pro ostatní kdo chce dát nějaký příspěvek.. :wink:

A on nekdo tvrdil opak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 10:19
Pudloslava píše:
AnetaH píše:
to že jsme mladí rodiče neznamená že se o naše zlatíčka nedokážeme řádně postarat! určeno pro mladé maminky a tatínky i pro ostatní kdo chce dát nějaký příspěvek.. :wink:
A on nekdo tvrdil opak?

boužel ano.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
22.9.10 10:21
AnetaH píše:
Pudloslava píše:
AnetaH píše:
A on nekdo tvrdil opak?

Bych si myslela svoje :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
22.9.10 10:22
AnetaH píše:
Pudloslava píše:
AnetaH píše:
A on nekdo tvrdil opak?

jo, mela jsem pocit, ze z nadpisu diskuse citim trochu ukrivdeneho vzteku. Asi ty vykricniky.
No tak si pekne pokecejte, ja jsem stara breca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 10:30
Pudloslava píše:
AnetaH píše:
Pudloslava píše:
AnetaH píše:
A on nekdo tvrdil opak?
jo, mela jsem pocit, ze z nadpisu diskuse citim trochu ukrivdeneho vzteku. Asi ty vykricniky.
No tak si pekne pokecejte, ja jsem stara breca.

nene, jen jsem chtěla jáké „utočiště“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:33

Ahoj tak malou jsem čekala v 19 a narodila se mi ve 20 letech. Bohužel jsem se celé těhotenství i teď stále setkávala a setkávám s tím, že mě lidé odsuzují. Z 20 maminek kterým se narodily miminka stejně staré jako je Eliška se semnou začla teď po roce přátelit jedna a ta je naštěstí skvělá a zlatá. Lidé mi nadávali že jsem sobecká, že se nebudu umět o dítě postarat, ani jej zajistit a že děti by neměli mít děti. No byl to hnus, jediný kdo měl pochopení a radost byli mí rodiče a rodina a v porodnici se chovali stejně ke mě i ke starším rodičkám. Pudlo já jsem byla ukřivděná a přiznám se, že pohledy maminek v čekárně u lékaře mi nejsou zle po srsti, nýbrž proti, je 60% maminek jako jste tady vy, kterým je věk putna, ssdílíme radosti a starosti a na věk kašleme, ale je 40% takových co tě odsoudí jen podle toho jak vypadáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.9.10 12:38
LadyRebeka píše:
Ahoj tak malou jsem čekala v 19 a narodila se mi ve 20 letech. Bohužel jsem se celé těhotenství i teď stále setkávala a setkávám s tím, že mě lidé odsuzují. Z 20 maminek kterým se narodily miminka stejně staré jako je Eliška se semnou začla teď po roce přátelit jedna a ta je naštěstí skvělá a zlatá. Lidé mi nadávali že jsem sobecká, že se nebudu umět o dítě postarat, ani jej zajistit a že děti by neměli mít děti. No byl to hnus, jediný kdo měl pochopení a radost byli mí rodiče a rodina a v porodnici se chovali stejně ke mě i ke starším rodičkám. Pudlo já jsem byla ukřivděná a přiznám se, že pohledy maminek v čekárně u lékaře mi nejsou zle po srsti, nýbrž proti, je 60% maminek jako jste tady vy, kterým je věk putna, ssdílíme radosti a starosti a na věk kašleme, ale je 40% takových co tě odsoudí jen podle toho jak vypadáš.

Ty jo, tak nad tím jen kroutím hlavou, hlavně, že dřív když nebyla holka do 20ti vdaná a neměla dítě, tak už ji odsuzovali, že zůstane na ocet. Ti lidi už fakt neví co by..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.9.10 12:41
Jo i takoví jsou lidé, to co jsem si ovšem vyslechla od nejlepší přítelkyně, že jsem nezodpovědná a mám jít na potrat, mě dorazilo uplně, teď se diví, že se sní odmítam stýkat. :zed:
lulushka píše:
LadyRebeka píše:
Ty jo, tak nad tím jen kroutím hlavou, hlavně, že dřív když nebyla holka do 20ti vdaná a neměla dítě, tak už ji odsuzovali, že zůstane na ocet. Ti lidi už fakt neví co by..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
22.9.10 12:51
LadyRebeka píše:
Jo i takoví jsou lidé, to co jsem si ovšem vyslechla od nejlepší přítelkyně, že jsem nezodpovědná a mám jít na potrat, mě dorazilo uplně, teď se diví, že se sní odmítam stýkat. :zed:

Nezodpovědnost je pokud si necháš dítě o které se nedokážeš postarat, tím že to zvládáš jen dokazuješ, že zodpovědná jsi. To byla asi fakt ,,přítelkyně" buď záviděla nebo je … nechci být vulgární

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
22.9.10 13:20
LadyRebeka píše:

Na tohle snad nemá cenu ani reagovat.Ne nadarmo se říká, že v nouzi poznáš přítele.Když je stav pohody, tak je přátelství nesmírně jednoduchá věc, zátěžová zkouška přichází s nějakým problémem a přítel by měl umět pomoci rukama i povzbuzením.Buď v klidu, tohle přítelkyně nebyla a možná dostala i takovou malou morální lekci.
Já nikdy nebyla diskotékový člověk.Vdávat jsem se nemusela a děti byly přirozeným vyústěním našeho manželství.Jak už jsem napsala mě bylo 20 a manželovi 19.Ale pravdou zůstává, že jsem se nikdy nesetkala s nějakou negací :think: !
Asi vypadám strhaně už od 20 a nikdo by mi ten věk nehádal :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 13:47
Alice19761 píše:
LadyRebeka píše:
Na tohle snad nemá cenu ani reagovat.Ne nadarmo se říká, že v nouzi poznáš přítele.Když je stav pohody, tak je přátelství nesmírně jednoduchá věc, zátěžová zkouška přichází s nějakým problémem a přítel by měl umět pomoci rukama i povzbuzením.Buď v klidu, tohle přítelkyně nebyla a možná dostala i takovou malou morální lekci.
Já nikdy nebyla diskotékový člověk.Vdávat jsem se nemusela a děti byly přirozeným vyústěním našeho manželství.Jak už jsem napsala mě bylo 20 a manželovi 19.Ale pravdou zůstává, že jsem se nikdy nesetkala s nějakou negací :think: !
Asi vypadám strhaně už od 20 a nikdo by mi ten věk nehádal :mrgreen: !
to opravdu přítelkyně nebyla! u mě to všichni brali jako tragédii ale když zjistili že se zuby nehty snažím a že se na něj moc těším tak to všichni přijali jako hotovou věc a když se kubínek narodil tak se do něj všichni zamilovali a skoro se perou o hlídání :lol: mě zas všichni říkaj že vypadám na 17. taky se mi jednou stalo že pán okřikl svého psa s větou „nech toho vžtyd to jsou jen děti“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
22.9.10 13:52

To je fakt, máš vzezření mimořádně dívčí, no a co?
Jiné se nechávají omladit a Ty to máš gratis :pankac: by nature :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová