Mluvit s mrtvými
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:Zdravím, ano je to možné. Mrtví si vymění jen tělo, nemají fyzické, mají trochu jiné. Říká se jim tady mentální nebo taky astrální. Chápu že je to těžké pochopit, ale můj bratr s jeho přítelkyni se s naším tátou spojili. K jeho přítelkyni taky promluvil.
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seancemě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám
@Ve-ru píše:Anobi souhlasím, ale oni jakože mrtví nejsou.
@martina.se Co se ti děje?Já bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima
A prej se mrtví nemaj rušit
@Ve-ru píše:Ano ja se bojím, ale zkusím to. Můj bratr s jeho přítelkyni byli s naším tátou ve spojení.
@martina.se Co se ti děje?Já bych do toho nešla, byla bych pos. raná až za ušima
@Ve-ru píše:Ano ten pocit znám. Mívám ho někdy taky. A jinak je to jasné. Všichni jsou furt s námi. Jen nemají fyzické tělo. Mají trochu jiné. Už jsem to psala, ale tady se tomu říká mentální nebo i astrální.
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátkyKdyž rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení
@pampalin píše:Ano, je to šílené. Nikdo neví co se stane, ale jak už jsem zmiňovala, můj bratr s jeho přítelkyní byli s naším tátou ve spojení.
@martina.se Mi z Tebe běhá mráz po zádech.
Zakladatelko, já bych do toho nešla. Nikdy nevíš, jak to může dopadnout… Sice v tyhle věci věřím, ale já bych byla - jak už tu někdo psal - poserkaná až za ušima!
@martina.se píše:člověk to kolikrát ani nevnímá.. naposledy byl vyděšenej chlap, když kolem něj kdos prošel - byl ve sprše.. já jak kdy.. Teď naposledy jsem na gauči, koukám na TV, ve dveřích se objeví hlavička s tmavýma vlasama - postřehla jsem jen ty vlasy. Tak se zvednu, jdu se kouknout na děti - můj u pc zažranej do hovoru s babi, přítelova holka ve sprše - zrovna lezla, takže tam byla cca 15 min. A kdo to byl v těch dveřích, to by mi fakt zajímalo
Tohle jsou jasné důkazy, že ti lidé jsou s námi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Zdravím, ano je to možné. Mrtví si vymění jen tělo, nemají fyzické, mají trochu jiné. Říká se jim tady mentální nebo taky astrální. Chápu že je to těžké pochopit, ale můj bratr s jeho přítelkyni se s naším tátou spojili. K jeho přítelkyni taky promluvil.
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda jste někdo se prostřednictvím média spojily a mrtvými. Nejsem duchovní, věřící prostě nic z toho a netvrdila bych že něčemu věřím dokud to na vlastní kuži nepocítim. A ted k věci umřel mi před necelým rokem bejvalí přítel (dozvěděla jsem se to nedávno) byla jsem v šoku když jsem se to dověděla chtěla jsem ho ešte jednou vidět měli jsme se hodně rádi a mě napadlo že bych se sním mohla spojit pomocí seancemě to zní také šíleně ale zkusila bych to a chci se zeptat zda někdo z vás toto zažil nebo o tom slyšel. Děkuji a za anonym se omlouvám
@Ve-ru píše:Anobi souhlasím, ale oni jakože mrtví nejsou.
@Ve-ru píše:Ano ja se bojím, ale zkusím to. Můj bratr s jeho přítelkyni byli s naším tátou ve spojení.
@Ve-ru píše:Ano ten pocit znám. Mívám ho někdy taky. A jinak je to jasné. Všichni jsou furt s námi. Jen nemají fyzické tělo. Mají trochu jiné. Už jsem to psala, ale tady se tomu říká mentální nebo i astrální.
@martina.se No, já mám občas pocit, že na mě někdo kouká, nebo že prostě nejsem v místnosti sama, ale je to až nepříjemné, že musím někam zdrhnout. A taky se mi dějou světelné hrátkyKdyž rozsvítím třeba lampu, rozsvítí se i jiné světlo. Z elektrikářského hlediska to nemá logické vysvětlení
@pampalin píše:Ano, je to šílené. Nikdo neví co se stane, ale jak už jsem zmiňovala, můj bratr s jeho přítelkyní byli s naším tátou ve spojení.
@martina.se Mi z Tebe běhá mráz po zádech.
Zakladatelko, já bych do toho nešla. Nikdy nevíš, jak to může dopadnout… Sice v tyhle věci věřím, ale já bych byla - jak už tu někdo psal - poserkaná až za ušima!
@martina.se píše:Tohle jsou jasné důkazy, že ti lidé jsou s námi.člověk to kolikrát ani nevnímá.. naposledy byl vyděšenej chlap, když kolem něj kdos prošel - byl ve sprše.. já jak kdy.. Teď naposledy jsem na gauči, koukám na TV, ve dveřích se objeví hlavička s tmavýma vlasama - postřehla jsem jen ty vlasy. Tak se zvednu, jdu se kouknout na děti - můj u pc zažranej do hovoru s babi, přítelova holka ve sprše - zrovna lezla, takže tam byla cca 15 min. A kdo to byl v těch dveřích, to by mi fakt zajímalo
@Anonymní píše:
Mě se holky nikdy nic moc nadpřirozeného nedělo a tak nevím zda čekání na první zprávu nebo kontakt od něj čekat nevím ani zda bych to poznala, pochopila tu souvislost. Bojím se jen abych nenarazila na nakého podvodníka takže nake ověření to asi chtít bude ale jaké.. neznám osobně nikoho kdo se toho osobně učasnilMartina.se : říkáš že to není nic nepříjemného
mě se objevit hlavička s vlasama v obyváku tak se stěhujeme
![]()
Ano, někdy někdo přijde za vámi, ale většinou musíte se spojit vy první.
Moji babičce se stalo, že jak děda umřel (její manžel), tak jak jednou seděla na posteli, tak něco slyšela asi, jinak cítila kouř od cigeret (děda kouřil). Řekla:,, Bohouši, jsi tady?“ pak začala brečet.
Nebo boje teta, odešel jim kocour a mají takové dřevěné schody co šíleně vržou. A vrzly schody. Nikdo tam nebyl. Ten kocour se sní šel rozloučit. Nebo moje prateta, umřel ji manžel můj prastrejda. Jednou ležela v posteli, a slyšela zvuk peřiny a cítila jako kdyby někdo vedle ní ležel, byl to prastrejda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se přidat?
Ráda bych se podělila o svou zkušenost, nemluvila jsme konkrétně já, ale někdo, kdo to dělá. Každopádně, nechtěl mě s dotyčnou přímo spojovat, to z toho důvodu, že jsme byla velice mladá. A řekla mi, že mladý s mrtvými spojovat není dobrý a nedělá to, bez ohledu na to, jaky jsme měli vztah. Jednalo se o mojí prababičku, kterou jsem nesmírně milovala, byla moji druhou mámou, vychovávala mě, byla pro mě vzorem, oporou a hlavně s ní jsem cítila bezpečí..každá situace, se dala vyřešit. Takto na mě působila..byla to velmi vznešená Dáma, slušná, na okamžitý dojem působila jako někdo velice uctivý. Nepřeháním, její mluva, chování, vznešenost..úžasný. Byla uhrančivá. Člověk s mnoha zkušenostmi a pravdivým srdcem. Moje láska
její smrt, byla šílená rána, věřila jsem, že tato osoba je nesmrtelná… bohužel. Zasáhlo mě to strašně..dodnes není den, abych si nevzpomněla…byla jsem z toho tak špatná, že jsem neustále brečela a brečela. Když jsme se dotyčné osoby na ni po smrti cca půl rok zeptala, řekla mi ihned, že jsem mladá na to, abych hovořila s mrtvým člověkem, ale že mi řekne jedno, má milující je semnou navždy, navždy zůstane..je pořád po mém boku jen já ji nevidím, upozornila však na jedno, ať ji nechám odejít.. neustálý smutek, který mám..ji nedovolí odejít s klidem, jakým si zaslouží..řekla, že se má dobře, je tam, kde má být, ale nemá ten klid..Definovala ji jako Dámu, která neměla na růžích ustláno. (Což byla pravda, její život nebyl pohádka, ale vše ustála a nedala na sobě znát žádný osobní problém, byla vždy ochotná pomoci ostatním i když svého měla dost.) Jak jsem již zmínila, měla jsem ji nechat odejít… upozorňuji, že ze mě spadl kámen..hrozně se mi psichycky ulevilo a přijmula jsem její odchod. Nesmířim se s tím..to říkám narovinu, ale přijmula jsme fakt, že zemřela, tak jak si přála, já u toho byla, já jsem se s ní rozloučila, já jsem ji milovala a ona mě. Ona ví, že na ni nikdy nezapomenu, ona je stále semnou jako anděl. Tenkrát mi to hrozně pomohlo..ulevilo se mi… ![]()
- Citovat
- Upravit
Souhlasím s výše uvedenými příspěvky. Tělo je jen schránka. Každopádně, pokud je to možné, nechte zesnulé odpočívat. Pokud však cítíte, že se vás oni sami snaží kontaktovat a vy je též máte touhu vidět, jděte do toho. Pravděpodobné potřebují vaši pomoc nebo vám něco sdělit. Ale pouze pod dohledem profesionála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní Martino, k té hlavičce ve dveřích, jak jste zmiňovala… něco takového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Geralt_Of_Rivia píše:
Souhlasím s výše uvedenými příspěvky. Tělo je jen schránka. Každopádně, pokud je to možné, nechte zesnulé odpočívat. Pokud však cítíte, že se vás oni sami snaží kontaktovat a vy je též máte touhu vidět, jděte do toho. Pravděpodobné potřebují vaši pomoc nebo vám něco sdělit. Ale pouze pod dohledem profesionála.
No to vis ze jo. Treba pod dohledem Filippy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrtvy pritel
Dobry den muzete mi poradit v patek vecer mi umrel pritel nesla jsem to tezce a jeste nesu moc ale dnes rano sem mela sen v tom snu mi mrtvy pritel volal a ptal se me proc mu nevolam co se deje proc brecim a ja mu rikam vzdyt si mrtvy a pritel odpovedel nejsem ja prece ziju co to ma znamenat volal mi v tom snu a lezel v nemocnici dekuji za rady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou věci mezi nebem a zemí.
Mě se o mrtvých občas zdá.
Většinou jsou to sny pozitivní
A uvědomuji si, že už nežijí
V některých případech se se mnou ty lidi přišli rozloučit. Vysvětlit mi odchod.
Pamatuji si jak mi kamarádka v tom snu říkala že musí odejít, protože jí už volají. Že nechce jít, ale musí. Bylo to den po její smrti.
- Citovat
- Upravit