Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
A ještě přispěvatelka a zapomněla na SVÍČKY
Jako svíčky zapálit anebo někam strčit? ![]()
@free333 píše:
Jako svíčky zapálit anebo někam strčit?
pokapat ![]()
@Venetia píše:
pokapat
A pak kdo bude uklízet ten nepořádek z toho? ![]()
@free333 píše:
A pak kdo bude uklízet ten nepořádek z toho?
to bude spolecne vyvrcholeni
@free333 píše:
Jako svíčky zapálit anebo někam strčit?
zapálit A strcit ![]()
Dobry tema. Dirty Talk je urcite zadouci. Neni nic horsiho, kdyz u toho chlap mlci.
Copak cestine, to zvladam v pohode. Trosku problemy mi to dela v anglictine.
tak nevím ,ale muj přítel mluví sprostě při sexu a chce abych byla taky taková,ježe mě to nejde přes pusu.ON je jak puštěný ze řetězu a provádí drsnější sex.Mě to nijak nevzrušuje a ani ze sexu nic nemám.
@rozmary píše:
I když to mi teda někdy přijde taky pěkně sprostý
Příjde mi že jediný kdo bývá sprostý je můj chlap protože vždycky mluví o tom co Bi to dělal s někým jiným
ale potom naschvál zakřičím ![]()
Mám pocit že ne ale mám zkušenosti s tím že vždy když to chci já tak předtím se nic neděje ale když on tak vždycky jsem velmi vzrušená a je to divně nevím jak vy ale budu ráda za vysvětlení
![]()
@Adel2525 píše:
Mám pocit že ne ale mám zkušenosti s tím že vždy když to chci já tak předtím se nic neděje ale když on tak vždycky jsem velmi vzrušená a je to divně nevím jak vy ale budu ráda za vysvětlení![]()
Já nerozumět řeči tvého kmene! ![]()
Já nikdy sprostě nemluvil, ale přiznám se, že bych to rád zkusil. Otázka je, co by na to řekla partnerka ![]()
@Veselej kluk píše:
Já nikdy sprostě nemluvil, ale přiznám se, že bych to rád zkusil. Otázka je, co by na to řekla partnerka
zkus to a podle reakce uvidíš
@Veselej kluk píše:
Já nikdy sprostě nemluvil, ale přiznám se, že bych to rád zkusil. Otázka je, co by na to řekla partnerka
Tak se ji proste zeptej, jestli si to chce vyzkouset a klidne rekni, ze te to laka zkusit.
Ja to naprosto zboznuju.
Jojo partner to někdy říká ale mě to nerajcuje spis je to k popukání
tak vždycky zadržuji smích. Jako taky mu někdy něco řeknu ale přijde mi to strašně trapný 🤣 🤣