Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
julima: Ne našla jsem si ji na http://www.znamylekar.cz/ . Byly tam 2 s výbornými hodnoceními. Tak jsem se rozhodla pro tu mladší aby byla stejná po celé dětsví (pokud tu zůstaneme bydlet). A po přečtení komentářu a jejich stránek jsem se rozhodla definitivně. Jedna pani píše že za ni jezdí z prahy.
x-juliet: Ty 2 bílo-fialový? A kolem vybagrovaný a přichystaný na výstavbu domečků? Tak na to koukám z okna a trpím ten stavební ruch. Ale aspoň k tomu postavý protihlukový val.
No tak já v Mníšku ještě nebyla vůbec, na domeček se byl podívat přítel. Podle fotek na netu je ale domeček fakt hezký, tak uvidím v reálu. Já říkám, že všechno je lepší než byt v paneláku. Jinak já jsem Julie a syn Matěj ![]()
Doktorku zatím chceme nechat tady, ale časem, jestli v Mníšku zůstaneme dýl, tak si chci najít určitě doktorku někde blíž. Přecejenom jsou děti nemocné celkem často, zvlášť ty ve školce. ![]()
Někde se tam má prý ale dělat nové dětské hřiště, má to být někde kousek od toho „našeho“ domečku. Nevíte o tom něco?
Poblíž našeho baráku (panelového
) je celkem pěkné hřiště a mají tam ještě dostavovat nějakou víceúrovňovou skluzavku. Psali o tom v spravodaji, když půjdu kolem skusím udělat fotku. Jinak hřišť je tady asi hodně a postupně se doupravují a dostavují.
Taky teď bydlíme v paneláku a je to fakt děs. ![]()
No to bude super, kdybys udělala fotku. Zase tak veliký Mníšek není, abysme nemohli chodit i na to hřiště u vašeho domu ![]()
s tím baráčkem nám to bohužel nevyšlo, majitelé chtějí, abysme se zavázali na dva roky a to my moc nechceme, člověk nikdy neví, co se vyvrbí. Takže kdybyste věděly o někom, kdo pronajme v Mníšku domeček, byla bych moc vděčná.
Ahoj holky, tak jak to s vama vypada?
Bydlime v Mnisku mesic a nikoho tady neznam. A tak je mi smutno, mam navic rizikove tehotenstvi, takze moc nikam na vylety po meste chodit zatim nemuzu. Jinak mam 20ti mesicni Kristynku. Kdybyste nektera mela chut, napiste, muzeme se potkat. Mejte se, Verca
Ahoj maminky, babičky, studentky. Čas letí jako splašený a najednou bude mému synovi 2 roky a já se vracím do práce. Pomalu budu shánět někoho na hlídání (2 max.3 dny v týdnu = celý den). Kdyby jste někdo o někom věděl nebo si chtěl přivydělat… prosím o kontakt, budu moc ráda. Více informací samozřejmě poskytnu po tel. či osobní setkání. Preferuji někoho z Mníšku, chtěla bych aby to bylo u nás doma (barák) nebo max. blízké okolí. Předem děkuji, Janina
Maminky z Mníšku pod brdy a okolí - mám 7 měsíčního syna.. kam s takovýma prckama chodíte na nějaké aktivity???