Mobil do 5 000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
18.11.17 08:52

Hodně píšete Xiaomi. Na to už jsem se taky dívala. Já bych chtěla mobil který vydrží dva roky a více. Jestli teda máte Xiaomi napište mi prosím jak dlouho. A jestli pořád jede bez problémů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
18.11.17 11:36

@beruska9 mám taky Samsung a zřejmě s hodně malou pamětí. Vleze se mi tam jen msg a nějaká menší aplikace. Řešila jsem to tou SD kartou, ale neúspěšně. Aspoň vím, co si mám u příštího mobilu hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.17 12:35
@zudina píše:
Nejlepsi je iPhone tam se ti toho nejvic vejde
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zbytečně předražená kravina :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.11.17 12:36
@martina.se píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zbytečně předražená kravina :nevim:

Ja jsem s nim spokojena a vejde se tam vse, maji ho i ve slevach starsi modely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.17 12:37

Upa v pohodě Huawei.. teď jsme holce koupili P10 lite, se slevou stál 4500, takže pohoda.. já sama ho mam taky, klukovi jsem koupila p9 a chlap si teď brousí zuby na něco podobného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.17 12:38
@zudina píše:
Ja jsem s nim spokojena a vejde se tam vse, maji ho i ve slevach starsi modely

nwm, no.. s mobilama dělam, tohle je fakt zbytečně předražená kravina.. stejné funkce a schopnosti mají mobily za polovic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.11.17 13:35

@martina.se kravina bych neřekla. Jejich iOS my vyhovuje nejlépe. Ale proste do 5k se s nim nevejdes, takže tady je to spis provokace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.11.17 13:54

Bohuzel do 5000 mobil s dobryn fotakem neexistuje. Take jsem vybiral pro manzelku telefon se slusnym fotakem, nakonec jsme z duvodu rozpoctu vybrali Huawei P9 za asi 9800, ale i tam je ten fotak na hrane, ale uz je alespo srovnatelny s beznyma digitalnima kompaktama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.11.17 15:40

Co se týče xiaomi tak hlavně ty jejich Global verze.
Popř juknout na kolik vyjde třeba Samsung galaxy s7 je to starší vlajková loď. Ale teď nevím kolik přesně vychází některé obchody na něj mají akce a ještě k tomu cashback. Takže to vychází slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
18.11.17 15:46

Co Honor 6X? Je teda taky o trošku cenově nad limit, ale foťák je údajně slušný?

https://www.alza.cz/honor-6x?…

Recenze zde:
https://www.mobilmania.cz/…default.aspx
https://smartmania.cz/…redni-tridy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
18.3.18 19:49
@Neli114 píše:
Ahoj holky.
Začínám přemýšlet o novém telefonu. Očekávám od něj dobrý foťák a hlasitost (reproduktor). Úložiště alespoň 16gb a víc. Budu moc ráda za všechny rady.

Já poučená od minulého mobilu (kupovala jsem si za 12tisíc :oops: a za rok a půl začal blbnout a po 2 lete zaruce kaput), jsem si koupila Huawei Y2017 a jsem strašně spokojená :palec: jak jsem si říkala, že nějaký HUawei… tak velice mile překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák