Mobil - poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
13.6.18 18:39

Mobil - poraďte

Ahoj, budu kupovat nový mobil. Chci do něj investovat cca 3000. V této kategorii mi nabídli huawei za 3299 a xiaomi za 2799. Ohledně paměti, velikosti obrazovky je to stejné, ten xiaomi má o malinko větší kapacitu baterie. Pětistovku taky na ulici nenajdu, ale nevím, jestli to xiaomi není nějaká s.ra.ka. Nikdy jsem ten název neslyšela (no, já jsem ledasco neslyšela, tak jsem se přišla poradit sem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
13.6.18 18:43

Koupila jsem si jeden xiaomi pro sebe, jeden do práce, každy jiný typ. Oba po cca čtvrt roce používání mají stejnou vadu - občas prostě nepřímou simku a je potřeba mobil zrestartovat. Vrátila jsem se zpět k Huawei, i když ta kapacita baterky je trochu znát. Dcera má také xiaomi, jeden z nejlevnějších a ten funguje bez problémů od Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
13.6.18 18:45

Řekla bych, že ten Huawei má už nějaký jméno, to Xiaomi na mě působí, že moc dlouho nevydrží. I když ony ty mobily jsou v dnešní době docela spotřební zboží všechny… Minimálně k tomu můžu říct, že zn. Huawei má už nějakou dobu přítel a funguje mu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.6.18 18:51

Mám Xiaomi přes rok a půl a vydržel i pád ze 4. patra z balkonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.6.18 18:52

Mám Huawei P9 lite mini. Stal me 3700 a dobrý ;) Xiaomi jsem chtěla ale přece jen není v Česku tak zavedený a o kvalitě trochu pochybuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.6.18 18:54

@bjetuschka @katyna1984 Tak ten prodávající mi nic nevnucoval, ale říkal, že má mobil v ceně přes desítku a po půl roce mu odešla baterka. Tolik k mobilům jako ke spotřebnímu zboží.
Já tam přišla s tím, že mám téměř novej telefon, bohužel už tedy po záruce a že blbne signál. No a on říkal, že to není téměř novej, ale už hodně starej telefon. Pro mě, jako pro člověka, který by měl nejraději jeden mobil celý život… Ale prostě to nejde.(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.6.18 18:55

@Monique123 Tak super. Někdy mi přijde, že je to i o štěstí, jaký na člověka vyjde kus.)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.6.18 18:57

@eva valoi mám huawei značku a jsem maxiálně spokojená, mám ho již 3 roky, půjde mu za chvilku na 4. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
13.6.18 19:01

Jj, já mobily jako spotřební zboží beru ale chci aby mi vydržel aspoň po dobu zaruky :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.6.18 19:04

@eva valoi Co od mobilu pozadujes? K cemu vsemu ho budes pouzivat? Jak dlouho chces, aby fungoval bez omezeni?
Nepodcenuj operacni pamet RAM (alespon 2GB, ale lepsi jsou 3 a vice), vnitrni pamet je taky dulezita (minimalne 32 GB), pametovou kartou se to vzdy zachranit neda. Dnes uz existuje Android 8, takze mininalne Android 6, nizsi v zadnem pripade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
13.6.18 19:07

Já půjdu do xaomi :potlesk: Par lidi v okolí ho ma a i slusne recenze jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
13.6.18 19:11

@eva valoi Já mám svoje LG skoro 3 roky a dneska jsem akorát říkala mámě, že mi blbne a že už ho mám dlouho, taky už uvažuju spotřebně :oops: :D :D Holt když nám bylo -náct, tak se prodávaly ty obří pádla typu Nokia, a to byly, panečku, držáci! :D :D

Tak ať vybereš dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.6.18 19:15

V cene kolem 3 tisic treba tento:
https://xiaomimobile.cz/…-global.html#…
Recenze: https://mobilni-telefony.heureka.cz/…bal/recenze/#…

Ani nepises, jak velky displej :nevim:

Příspěvek upraven 13.06.18 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
13.6.18 19:16

@bjetuschka My mame LG vsichni, ale to je jina cenova hladina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.6.18 19:20

@cecetka Upřímně je mi to tak nějak jedno. Dokonce jsem uvažovala i o klasickém tlačítkovém.))) Ale asi do toho nepůjdu kvůli focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová